50g, Indické koření na Korma kari (Korma Curry Mix) Indické Korma kari je v současnosti jedno z nejoblíbenějších kari vůbec. Naše směs koření v sobě spojuje tradiční chuť s koriandrem, fenyklem, dýňovým melounem a muškátem. Složení: červené chilli, sůl, koriandr, paprika, skořice, fenykl, turmerik, římský kmín, dýňový meloun, bobkový list, černý pepř, zelený kardamom, hřebíček, muškátový květ, česnek, papain, zázvor, maltodextrin, sójový protein, cukr, silicondioxide, canola oil, potravinářské barvivo.... Celý popis
Koupit za 46 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
50g, Indické koření na Korma kari (Korma Curry Mix)
Indické Korma kari je v současnosti jedno z nejoblíbenějších kari vůbec. Naše směs koření v sobě spojuje tradiční chuť s koriandrem, fenyklem, dýňovým melounem a muškátem.
Složení: červené chilli, sůl, koriandr, paprika, skořice, fenykl, turmerik, římský kmín, dýňový meloun, bobkový list, černý pepř, zelený kardamom, hřebíček, muškátový květ, česnek, papain, zázvor, maltodextrin, sójový protein, cukr, silicondioxide, canola oil, potravinářské barvivo.
Skladujte v suchu a chladu. Země původu Pákistán.
Recept Indické Korma kari
Budete potřebovat: maso dle výběru 1-1½ kg pokrájeného na menší kostky, 2-3 střední cibule jemně pokrájené, bílý našlehaný jogurt 1½ šálku, 1/2 lžíce česnekové pasty, čerstvý pokrájený zázvor 20g nebo pastu, přepuštěné máslo ghí, směs indického koření na Korma kari (originální recept počítá celý balíček, avšak směs koření je velmi pikantní, použijte tedy podle vlastní chuti a požadovaného stupně pálivosti).Jak na to:V pánvi rozpalte přepuštěné máslo ghí a cibulku opečte dozlatova. Promíchávejte několik minut. Přidejte zázvor a česnek, pak vmíchejte maso, jogurt a koření na indické Korma kari. Přikryté vařte na mírném plameni dokud maso není zcela měkké. Podle chuti dosolte a dolejte vodu, pokud je třeba.Podávejte s basmati rýží nebo indickými plackami čapátí.
Indické Korma kari je v současnosti jedno z nejoblíbenějších kari vůbec. Naše směs koření v sobě spojuje tradiční chuť s koriandrem, fenyklem, dýňovým melounem a muškátem.
Složení: červené chilli, sůl, koriandr, paprika, skořice, fenykl, turmerik, římský kmín, dýňový meloun, bobkový list, černý pepř, zelený kardamom, hřebíček, muškátový květ, česnek, papain, zázvor, maltodextrin, sójový protein, cukr, silicondioxide, canola oil, potravinářské barvivo.
Skladujte v suchu a chladu. Země původu Pákistán.
Recept Indické Korma kari
Budete potřebovat: maso dle výběru 1-1½ kg pokrájeného na menší kostky, 2-3 střední cibule jemně pokrájené, bílý našlehaný jogurt 1½ šálku, 1/2 lžíce česnekové pasty, čerstvý pokrájený zázvor 20g nebo pastu, přepuštěné máslo ghí, směs indického koření na Korma kari (originální recept počítá celý balíček, avšak směs koření je velmi pikantní, použijte tedy podle vlastní chuti a požadovaného stupně pálivosti).Jak na to:V pánvi rozpalte přepuštěné máslo ghí a cibulku opečte dozlatova. Promíchávejte několik minut. Přidejte zázvor a česnek, pak vmíchejte maso, jogurt a koření na indické Korma kari. Přikryté vařte na mírném plameni dokud maso není zcela měkké. Podle chuti dosolte a dolejte vodu, pokud je třeba.Podávejte s basmati rýží nebo indickými plackami čapátí.
Parametry
Výrobce | Shan Foods |
Druh koření | kari |