Sladidla
Jedná se o Low Carb sladidlo vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny a glykemickým indexem menším než 5.
Čekankový sirup, vyrobený patentovanou metodou z kořene této rostliny, je sladidlem nové generace. Je téměř bez kalorií a sacharidů a chuťově je podobný medu.
Flavor Drops jsou kapičky, které slouží k ochucení a oslazení jakéhokoliv jídla nebo nápoje. Skvěle se hodí třeba do kaší, jogurtů, kávy, vody nebo je můžeš použít třeba při...
Xylitol se řadí mezi alternativní sladidla. Xylitol, známý také pod názvem březový cukr, se přirozeně vyskytuje v různých druzích ovoce a zeleniny.
Flavor Drops jsou kapičky, které slouží k ochucení a oslazení jakéhokoliv jídla nebo nápoje. Skvěle se hodí třeba do kaší, jogurtů, kávy, vody nebo je můžeš použít třeba při...
Erythritol je zdravější náhrada běžných sladidel. Sladí stejně jako běžný cukr, ale neobsahuje téměř žádné kalorie. Jeho glykemický index je 0.
Charakteristika: DiaChrom je moderní nízkokalorické stolní sladidlo na bázi aspartamu obohacené o speciální biochemicky vysoce aktivní komplex glukózotoleranční faktor.
Erithritol je alkoholový cukr a řadí se mezi sacharidy. Slouží jako náhradní sladidlo a vyrábí se přirozenou fermentací glukózy z kukuřičného nebo pšeničného škrobu.
Flavor Drops jsou kapičky, které slouží k ochucení a oslazení jakéhokoliv jídla nebo nápoje. Skvěle se hodí třeba do kaší, jogurtů, kávy, vodu nebo je můžeš použít třeba při...
BALENÍ 1 000 g UPOZORNĚNÍ ALERGENY: Může obsahovat stopylepku, arašídů, skořápkových plodů, sóji a mléka.
Datlový sirup se hodí na studenou i teplou kuchyni. Nechte jej vyniknout nejlépe s neutrálními pokrmy, jako je tofu krém, bílý jogurt, tvaroh.
Javorový sirup Grade C má výraznější javorovou chuť a je malinko tmavší než javorový sirup Grade A. Je to koncentrovaná míza z kanadského javoru.
Flavor Drops jsou kapičky, které slouží k ochucení a oslazení jakéhokoliv jídla nebo nápoje. Skvěle se hodí třeba do kaší, jogurtů, kávy, vody nebo je můžeš použít třeba při...
POPIS ČEKANKOVÝ SIRUP obsahuje až o 95 % méně cukru a 45 % méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, javorový sirup, agávový sirup,…), proto JE VELMI VHODNÝ...
Čekankový sirup (v originále "tekutá čekanka") je potravinová složka s vysokým obsahem oligofruktózy, která se získává částečnou hydrolýzou z inulinu čekanky.
Datle jsou druh ovoce, který roste na datlovníku pravém. Jsou charakteristické nízkým obsahem vody a tím, že jsou až ze 70% tvořeny sacharidy. Pouštní Arabové považují datlovou...
Agávový sirup je velmi sladký, je nejsladší ze všech sirupů a je dokonce sladší než med a cukr. Je vhodný pro studenou i teplou kuchyni. Sladí lépe než cukr a rozpustí se i za...
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého...
Low carb sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Pokrmy připravené s použitím tohoto sladidla vykazují výrazně nižší energetickou...
Erythritol moučka je vhodný pro pečení a slazení dezertů. Sladkost bez kalorií! Erythritol je vhodná přírodní náhrada běžného bílého cukru. Získal velkou popluparita hlavně...