Keramický Kamado gril na dřevěné uhlí, inspirovaný japonskou troubou na rýži, nadchl v 60. letech. letech gril mistrů na celém světě. Když ho jednou vyzkoušíte, už se ho nikdy nevzdáte, protože gril disponuje výhodami, se kterými tradiční grily soupeřit nedokážou: • 2 cm silná keramická stěna - díky ní je přijímáno teplo, rovnoměrně rozdělováno po celém nitru grilu. • Vzduchotěsné víko - gril při spotřebování extrémně malého množství paliva (až o 50% méně dřevěného uhlí než tradiční grily)... Celý popis
Koupit za 17 218 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Keramický Kamado gril na dřevěné uhlí, inspirovaný japonskou troubou na rýži, nadchl v 60. letech. letech gril mistrů na celém světě.
Když ho jednou vyzkoušíte, už se ho nikdy nevzdáte, protože gril disponuje výhodami, se kterými tradiční grily soupeřit nedokážou:
• 2 cm silná keramická stěna
- díky ní je přijímáno teplo, rovnoměrně rozdělováno po celém nitru grilu.
• Vzduchotěsné víko
- gril při spotřebování extrémně malého množství paliva (až o 50% méně dřevěného uhlí než tradiční grily) dosahuje teploty v rozmezí od 110 °C do 700 °C.
• Oválný tvar
- díky němu se v grilu vytváří tepelný podtlak jako u normální trouby, který lze ovládat prostřednictvím posouvacího větráku na spodní straně zařízení, což umožňuje používat gril nejen pro grilování, ale i pro pomalé pečení (slowcooking) nebo pro uzení.
• Teploměr na víku
- zobrazuje vnitřní teplou a usnadňuje její regulaci.
• Materiál a forma
- udržují vlhkost uvnitř, takže grilované jídlo nevyschne a zůstane vysloveně šťavnaté.
• Jednoduché čištění
- gril se po použití rozehřeje na 350 °C, čímž se uvnitř vypálí saze, tuk i zbytky jídel.
• 2 vyklápěcí plošiny
- nabízejí dostatek místa pro uložení nápojů, jídla či příboru.
• Nerezový stojan
- zajišťuje stabilitu grilu a je vybaven čtyřmi kolečky pro snadné přesouvání. Dvě kolečka lze zablokovat, aby se gril během používání nepohyboval.
rozměry:
rozměry grilu - 130x73x122cm
průměr rostu - 46,7cm
Když ho jednou vyzkoušíte, už se ho nikdy nevzdáte, protože gril disponuje výhodami, se kterými tradiční grily soupeřit nedokážou:
• 2 cm silná keramická stěna
- díky ní je přijímáno teplo, rovnoměrně rozdělováno po celém nitru grilu.
• Vzduchotěsné víko
- gril při spotřebování extrémně malého množství paliva (až o 50% méně dřevěného uhlí než tradiční grily) dosahuje teploty v rozmezí od 110 °C do 700 °C.
• Oválný tvar
- díky němu se v grilu vytváří tepelný podtlak jako u normální trouby, který lze ovládat prostřednictvím posouvacího větráku na spodní straně zařízení, což umožňuje používat gril nejen pro grilování, ale i pro pomalé pečení (slowcooking) nebo pro uzení.
• Teploměr na víku
- zobrazuje vnitřní teplou a usnadňuje její regulaci.
• Materiál a forma
- udržují vlhkost uvnitř, takže grilované jídlo nevyschne a zůstane vysloveně šťavnaté.
• Jednoduché čištění
- gril se po použití rozehřeje na 350 °C, čímž se uvnitř vypálí saze, tuk i zbytky jídel.
• 2 vyklápěcí plošiny
- nabízejí dostatek místa pro uložení nápojů, jídla či příboru.
• Nerezový stojan
- zajišťuje stabilitu grilu a je vybaven čtyřmi kolečky pro snadné přesouvání. Dvě kolečka lze zablokovat, aby se gril během používání nepohyboval.
rozměry:
rozměry grilu - 130x73x122cm
průměr rostu - 46,7cm
Parametry
| Výrobce | Strend |
| Typ grilu | kamado |
| Termostat | ano |
| Možnost grilovat na dvou plotýnkách | ano |
| Stolní | ano |
| Pojízdné | ano |
| Odkládací plocha | ano |
| Odklápěcí kryt | ano |
| Materiál grilu | keramické |
| S nerezovým roštem | ano |
| Skládací | ne |
| Otočné s jehlou | ano |
| Výška grilu | 122 cm |
| Šířka grilu | 130 cm |
| Hloubka grilu | 122 cm |