Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Pokud chcete připravit rychlý a dobrý pokrm doporučujeme recept bažantí stehna s jablky a pak je úspěch zaručen! Vhodné na pečení nebo dušení. TIP NA RECEPT: BAŽANTÍ STEHNA S FAZOLOVÝMI LUSKY Budete potřebovat: bažantí stehnaplátky anglické slaninyfazolové lusky1 větší cibule2 stroužky česnekuprovensálské kořeníčerstvý tymiánlžíci sádlalžičku másla2 dc bílého víny Postup přípravy: Stehýnka osolte a lehce opepřete. Obalte je plátky anglické slaniny,... Celý popis
Koupit za 399 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Pokud chcete připravit rychlý a dobrý pokrm doporučujeme recept bažantí stehna s jablky a pak je úspěch zaručen!
Vhodné na pečení nebo dušení.
TIP NA RECEPT: BAŽANTÍ STEHNA S FAZOLOVÝMI LUSKY
Budete potřebovat: bažantí stehnaplátky anglické slaninyfazolové lusky1 větší cibule2 stroužky česnekuprovensálské kořeníčerstvý tymiánlžíci sádlalžičku másla2 dc bílého víny
Postup přípravy:
Stehýnka osolte a lehce opepřete. Obalte je plátky anglické slaniny, kterou připíchnete párátkem. Připravte si pekáč, vymažte ho sádlem, po dně rozprostřete cibuli na kolečka, rozmáčknutý česnek, přidejte provensálské koření a snítek tymiánu. Do připraveného pekáče vložte stehna a podlijte trochou vody a vínem.
Pekáč dobře obalte alobalem a dejte zapéct na 20 minut do trouby na 190 °C. Pekáč nechte zakrytý, stáhněte teplotu na 140 °C a zvolna táhněte cca 2 hodiny dokud maso nebude odpadávat od kosti. Díky pomalému pečení zůstane maso šťavnaté a měkké.
Fazolové svazky si připravíte jednoduše. Fazolky doporučujeme nejdřív blanšírovat. Fazolky vložte do osolené vroucí vody na 3 minuty, následně prudce zchlaďte. Vytvořte si svazky asi po 5 fazolkách a spojte je plátkem slaniny, kterou upevníte pomocí párátka. Otýpky rychle osmahněte ze všech stran.
O ZNAČCE
Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
V říjnu 2014 jsme získali na naše výrobky certifikát "ŠUMAVA originální produkt", který jsme v roce 2016 opět obhájili. Na jaře roku 2017 jsme zažádali o ocenění značkou KLASA, kterou jsme od 1.7. 2017 získali na tři produkty.
Vhodné na pečení nebo dušení.
TIP NA RECEPT: BAŽANTÍ STEHNA S FAZOLOVÝMI LUSKY
Budete potřebovat: bažantí stehnaplátky anglické slaninyfazolové lusky1 větší cibule2 stroužky česnekuprovensálské kořeníčerstvý tymiánlžíci sádlalžičku másla2 dc bílého víny
Postup přípravy:
Stehýnka osolte a lehce opepřete. Obalte je plátky anglické slaniny, kterou připíchnete párátkem. Připravte si pekáč, vymažte ho sádlem, po dně rozprostřete cibuli na kolečka, rozmáčknutý česnek, přidejte provensálské koření a snítek tymiánu. Do připraveného pekáče vložte stehna a podlijte trochou vody a vínem.
Pekáč dobře obalte alobalem a dejte zapéct na 20 minut do trouby na 190 °C. Pekáč nechte zakrytý, stáhněte teplotu na 140 °C a zvolna táhněte cca 2 hodiny dokud maso nebude odpadávat od kosti. Díky pomalému pečení zůstane maso šťavnaté a měkké.
Fazolové svazky si připravíte jednoduše. Fazolky doporučujeme nejdřív blanšírovat. Fazolky vložte do osolené vroucí vody na 3 minuty, následně prudce zchlaďte. Vytvořte si svazky asi po 5 fazolkách a spojte je plátkem slaniny, kterou upevníte pomocí párátka. Otýpky rychle osmahněte ze všech stran.
O ZNAČCE
Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
V říjnu 2014 jsme získali na naše výrobky certifikát "ŠUMAVA originální produkt", který jsme v roce 2016 opět obhájili. Na jaře roku 2017 jsme zažádali o ocenění značkou KLASA, kterou jsme od 1.7. 2017 získali na tři produkty.
Parametry
Výrobce | Šumavská Zvěřina |