Sladký krémový ovesný dezert. Použití: v kombinaci s ovocem, vanilkou, skořicí, přidejte do pudingů, koktejlů, na sušenky či krémy do dortů. Složení: voda, 24% oves, koji (rýže, aspergillus oryzae), mořská sůl Z ekologického zemědělství. Tipy: 1. Amasaké posypeme mákem s třtinovým cukrem.2. 1 l amasaké svaříme s 4 lžícemi kokosové moučky a 1 čokoládovým pudinkem.3. Amasaké rozmixujeme a dochutíme oříšky, semínky apod.4. Amasaké použijeme jako výchozí surovinu místo rýže a cukru do nákypů, přidáme... Celý popis
Koupit za 87 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
SUNFOOD Amazake ovesný dezert Ryorido 360g
Doprava:
80 Kč
Skladem
87 Kč
Koupit za 87 Kč
Sunfood Amazaké ovesné Bio 360 g
Doprava:
100 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Amazaké ovesné - SunFood 360g
Doprava:
89 Kč
97 Kč
Koupit za 97 Kč
Amazaké ovesné BIO 360g, Sunfood
Doprava:
69 Kč
Skladem
83 Kč
Koupit za 83 Kč
Sunfood Amazaké ovesné Bio 360 g
Doprava:
120 Kč
Skladem
68 Kč
Koupit za 68 Kč
Popis
Sladký krémový ovesný dezert.
Použití: v kombinaci s ovocem, vanilkou, skořicí, přidejte do pudingů, koktejlů, na sušenky či krémy do dortů.
Složení: voda, 24% oves, koji (rýže, aspergillus oryzae), mořská sůl
Z ekologického zemědělství.
Tipy: 1. Amasaké posypeme mákem s třtinovým cukrem.2. 1 l amasaké svaříme s 4 lžícemi kokosové moučky a 1 čokoládovým pudinkem.3. Amasaké rozmixujeme a dochutíme oříšky, semínky apod.4. Amasaké použijeme jako výchozí surovinu místo rýže a cukru do nákypů, přidáme do jahelníků apod.
Použití: v kombinaci s ovocem, vanilkou, skořicí, přidejte do pudingů, koktejlů, na sušenky či krémy do dortů.
Složení: voda, 24% oves, koji (rýže, aspergillus oryzae), mořská sůl
Z ekologického zemědělství.
Tipy: 1. Amasaké posypeme mákem s třtinovým cukrem.2. 1 l amasaké svaříme s 4 lžícemi kokosové moučky a 1 čokoládovým pudinkem.3. Amasaké rozmixujeme a dochutíme oříšky, semínky apod.4. Amasaké použijeme jako výchozí surovinu místo rýže a cukru do nákypů, přidáme do jahelníků apod.
Parametry
Výrobce | Sunfood |
Množství | 360 g |
Bio | ano |