200gr, Papad s černým pepřem 200g Indické papady jsou tenké křupavé placky. Hodí se především jako předkrm nebo snack. Placky papadam podávejte s dippem, omáčkou, zavařeninou apod. Výborné jsou ale i samotné. Papady se vyrábí z luštěninové a rýžové mouky. Jsou proto vhodné i při intoleranci na lepek. Indové papady nejraději pojídají s mangovým chutney. Před servírováním papady opečte nebo osmažte na pánvi. Nejlépe chutnají ještě teplé. Složení: luštěninová mouka, voda, sůl, kypřící složka soda bicarbnate,... Celý popis
Koupit za 50 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
200gr, Papad s černým pepřem 200g
Indické papady jsou tenké křupavé placky. Hodí se především jako předkrm nebo snack. Placky papadam podávejte s dippem, omáčkou, zavařeninou apod. Výborné jsou ale i samotné. Papady se vyrábí z luštěninové a rýžové mouky. Jsou proto vhodné i při intoleranci na lepek.
Indové papady nejraději pojídají s mangovým chutney. Před servírováním papady opečte nebo osmažte na pánvi. Nejlépe chutnají ještě teplé.
Složení: luštěninová mouka, voda, sůl, kypřící složka soda bicarbnate, kukuřičný olej, černý pepř. Skladujte v suchu a chladu. Baleno v ochranné atmosféře.
Země původu Indie
Postup:
Každou placku vložte na pár vteřin do rozpáleného oleje. Papad by měl být v oleji zcela ponořený. Placky se rychle nafouknou a srolují. Stlačte je proto naběračkou, aby i okraje zůstaly v oleji. Každý papad smažte jen pár vteřin. Po vyjmutí z oleje, odsajte z placky přebytečný olej papírovým ubrouskem. Uchovejte teplé k podávání.
Papady můžete opékat i na sucho. Tedy postup je stejný, ale pánev je bez oleje. Takto se placky nenafukují a nemění tvar.
Indické papady jsou tenké křupavé placky. Hodí se především jako předkrm nebo snack. Placky papadam podávejte s dippem, omáčkou, zavařeninou apod. Výborné jsou ale i samotné. Papady se vyrábí z luštěninové a rýžové mouky. Jsou proto vhodné i při intoleranci na lepek.
Indové papady nejraději pojídají s mangovým chutney. Před servírováním papady opečte nebo osmažte na pánvi. Nejlépe chutnají ještě teplé.
Složení: luštěninová mouka, voda, sůl, kypřící složka soda bicarbnate, kukuřičný olej, černý pepř. Skladujte v suchu a chladu. Baleno v ochranné atmosféře.
Země původu Indie
Postup:
Každou placku vložte na pár vteřin do rozpáleného oleje. Papad by měl být v oleji zcela ponořený. Placky se rychle nafouknou a srolují. Stlačte je proto naběračkou, aby i okraje zůstaly v oleji. Každý papad smažte jen pár vteřin. Po vyjmutí z oleje, odsajte z placky přebytečný olej papírovým ubrouskem. Uchovejte teplé k podávání.
Papady můžete opékat i na sucho. Tedy postup je stejný, ale pánev je bez oleje. Takto se placky nenafukují a nemění tvar.