Tenderizér na maso Orion

0 %
Stars
(0 hodnocení)

Tenderizér - vynikající pomocník při přípravě šťavnatých steaků. Zvláční všechny druhy červeného masa. Tenderizér položte na plátek syrového masa, zatlačte na rukojeť a tento postup opakujte po celé ploše steaku. Ostré čepele (20 ks) zjemní strukturu masa. Snímatelný kryt čepelí zajišťuje bezpečné uložení. To přispívá k rovnoměrnému a rychlejšímu propečení masa. Pokud se maso marinuje, díky procesu tenderizace proniká marináda lépe do masa – marinování je kratší a účinnější. I doma tak dosáhnete... Celý popis

Koupit za 229 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Tenderizér - vynikající pomocník při přípravě šťavnatých steaků. Zvláční všechny druhy červeného masa. Tenderizér položte na plátek syrového masa, zatlačte na rukojeť a tento postup opakujte po celé ploše steaku. Ostré čepele (20 ks) zjemní strukturu masa. Snímatelný kryt čepelí zajišťuje bezpečné uložení. To přispívá k rovnoměrnému a rychlejšímu propečení masa. Pokud se maso marinuje, díky procesu tenderizace proniká marináda lépe do masa – marinování je kratší a účinnější. I doma tak dosáhnete profesionálních výsledků. Materiál: plast (ABS, PP), čepele – nerez 420. Rozměry: 12,5x3x11,5 cm.
Zobrazit více