Green Habanero mash Mash ze zelených chilli papriček Habanero. Pálivost: 300 000 SHU Objem: 100 ml Složení: Green Habanero chilli papričky, sůl, kyselina octová. Země původu: Costa Rica Paprička dosahuje vysoké pálivosti v rozmezí 200 000–300 000 SHU. Papričky Habanero v sobě spojují vše, co si u dobrého chilli přejete. Jsou vysoce pálivé, takže vás rozhodně neochudí o ten pravý a poctivý hřejivý pocit, mají specifickou chuť s tóny tropického ovoce. V chuti lze výrazně rozpoznat kokos, žlutý... Celý popis
Koupit za 110 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Chilli Doctor Green Habanero chilli mash 100 ml
Doprava:
zdarma
Skladem
110 Kč
Koupit za 110 Kč
theChilliDoctor Green Habanero chilli mash 100 ml
Doprava:
89 Kč
Skladem
109 Kč
Koupit za 109 Kč
Green Habanero chilli mash 100 ml ChilliDoctor
Doprava:
79 Kč
Skladem
109 Kč
Koupit za 109 Kč
The Chilli Doctor Green Habanero chilli mash 100 ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
96 Kč
Koupit za 96 Kč
Popis
Green Habanero mash
Mash ze zelených chilli papriček Habanero.
Pálivost: 300 000 SHU
Objem: 100 ml
Složení: Green Habanero chilli papričky, sůl, kyselina octová.
Země původu: Costa Rica
Paprička dosahuje vysoké pálivosti v rozmezí 200 000–300 000 SHU.
Papričky Habanero v sobě spojují vše, co si u dobrého chilli přejete. Jsou vysoce pálivé, takže vás rozhodně neochudí o ten pravý a poctivý hřejivý pocit, mají specifickou chuť s tóny tropického ovoce.
V chuti lze výrazně rozpoznat kokos, žlutý meloun, papayu a podtóny bobulovin, někteří v jejich chuti nachází také tóny meruňky - zkrátka úžasná záležitost pro všechny, kteří po prvotním pálení si vychutnají zaslouženou ovocnou chuť.
Zajímavá je především barevná škála, kterou lze u těchto papriček pozorovat. Ze světle zelené u nezralých plodů přechází postupně v typickou oranžovou a červenou. K vidění jsou ovšem také Habanera růžové, hnědé, tmavě zelené i bílé barvy.
Habanero papričky žádanou přísadou do omáček a masových pokrmů. Ideální jsou také na domácí salsy a marinády. Až budete příště grilovat, zkuste do naložených kuřecích křidélek nebo barbecue omáčky přidat kousek Habanero.
Co je chilli mash? Čerstvé chilli papričky se rozdrtí spolu se solí a nechají se fermentovat (kvasit) po dobu 2–6 měsíců. Výtažek z kůže, semínek a dužiny společně poskytne intenzivní a bohatou chuť. Občas se přidá ocet kvůli zastavení fermentace, ale jinak chilli mashe neobsahují žádné jiné látky či konzervanty. Používá se na další zpracování k výrobě omáček, sals, dipů, do jídel, pokrmů a mnoho dalšího.
Mash ze zelených chilli papriček Habanero.
Pálivost: 300 000 SHU
Objem: 100 ml
Složení: Green Habanero chilli papričky, sůl, kyselina octová.
Země původu: Costa Rica
Paprička dosahuje vysoké pálivosti v rozmezí 200 000–300 000 SHU.
Papričky Habanero v sobě spojují vše, co si u dobrého chilli přejete. Jsou vysoce pálivé, takže vás rozhodně neochudí o ten pravý a poctivý hřejivý pocit, mají specifickou chuť s tóny tropického ovoce.
V chuti lze výrazně rozpoznat kokos, žlutý meloun, papayu a podtóny bobulovin, někteří v jejich chuti nachází také tóny meruňky - zkrátka úžasná záležitost pro všechny, kteří po prvotním pálení si vychutnají zaslouženou ovocnou chuť.
Zajímavá je především barevná škála, kterou lze u těchto papriček pozorovat. Ze světle zelené u nezralých plodů přechází postupně v typickou oranžovou a červenou. K vidění jsou ovšem také Habanera růžové, hnědé, tmavě zelené i bílé barvy.
Habanero papričky žádanou přísadou do omáček a masových pokrmů. Ideální jsou také na domácí salsy a marinády. Až budete příště grilovat, zkuste do naložených kuřecích křidélek nebo barbecue omáčky přidat kousek Habanero.
Co je chilli mash? Čerstvé chilli papričky se rozdrtí spolu se solí a nechají se fermentovat (kvasit) po dobu 2–6 měsíců. Výtažek z kůže, semínek a dužiny společně poskytne intenzivní a bohatou chuť. Občas se přidá ocet kvůli zastavení fermentace, ale jinak chilli mashe neobsahují žádné jiné látky či konzervanty. Používá se na další zpracování k výrobě omáček, sals, dipů, do jídel, pokrmů a mnoho dalšího.
Parametry
Výrobce | Chilli Doctor |