Tre Spade ATACAMA PRO

0 %
Stars
(0 hodnocení)

Je tu dokonalé řešení na domácí výrobu jerky. Efektivní a snadno použitelná sušička Atacama PRO vám umožní pohodlně zpracovat nejen maso, ale i ovoce, zeleninu, těstoviny, houby, bylinky a řadu dalších surovin. Kompaktní domácí sušičky jsou výkonné a robustní. Vynikají také intuitivním a jednoduchým ovládáním. Pomocí přehledného displeje lze pohodlně nastavovat čas, teplotu a přepínat mezi jednotlivými programy. Konstrukčně Atacama zaujme odolným kompaktním rámem a pěkným designem, který snadno... Celý popis

Koupit za 4 708 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Je tu dokonalé řešení na domácí výrobu jerky. Efektivní a snadno použitelná sušička Atacama PRO vám umožní pohodlně zpracovat nejen maso, ale i ovoce, zeleninu, těstoviny, houby, bylinky a řadu dalších surovin. Kompaktní domácí sušičky jsou výkonné a robustní. Vynikají také intuitivním a jednoduchým ovládáním. Pomocí přehledného displeje lze pohodlně nastavovat čas, teplotu a přepínat mezi jednotlivými programy. Konstrukčně Atacama zaujme odolným kompaktním rámem a pěkným designem, který snadno zapadne do jakékoliv kuchyně a nebude působit rušivým dojmem. Díky systému horizontálního proudění vzduchu a přesné regulaci si můžete v pohodlí domova vyrábět zdravé a trvanlivé potraviny podle vlastní chuti. Součástí balení je návod v češtině a tištěná příručka, která vás provede sušením různých surovin. Konstrukce z lakované oceli a zesíleného nylonu Šest sušicích táců z potravinářského ABS materiálu Celková sušící plocha 5 500 cm 2 Elektronický ovládací panel s digitálním displejem pro sledování provozní teploty, zbývajícího času a nastavení programu AUTO programy pro všestranné použití 1 EVO program pro plně přizpůsobitelné nastavení 1 program DELAY pro odložený start Originální technologie „Wide Flow“ pro rovnoměrné sušení na povrchu tácu Funkce údržby zajišťuje stále vnitřní podmínky po skončení každého programu dokud nevyjmete obsah ze sušičky, a zabraňuje tak přesušení Standardní napětí a frekvence: 220-240V/50-60Hz Bezpečnostní vypínač pro úsporu energie Bezpečnostní tlačítko Programy EVO (přizpůsobitelný) – 1-72 hodin, 20-68 °C AUTO – základní program vhodný pro širokou škálu surovin, 30 hodin, 55 °C THIN – krátký program vhodný na tenké plátky ovoce a zeleniny, 18 hodin, 50 °C BIO – chrání nutriční vlastnosti surovin, 30 hodin, 45 °C HOT – program s nejvyšší teplotou vhodný k rychlému sušení, 15 hodin, 68 °C PASTA – k sušení čerstvých těstovin, 20 hodin, 40 °C ECO – pro minimalizaci spotřeby elektrické energie, 30 hodin, 45 °C   Sušení různých druhů pokrmů Pokrm Příprava Teplota (°C) Čas (h) Meruňky Rozpůlit 60 48 - 60 Ananas Plátky 6-7 mm 50 24 - 30 Bylinky Odstranit stonky 40 3 - 24 Chřest Celé kusy nebo rozkrojené 50 24 Banány Celé kusy nebo plátky 5-6 mm 55 24 - 30 Třešně Rozpůlit 55 30 Houby Plátky 5-6 mm 50 12 - 18 Tykve Plátky 5-6 mm nebo kostky 40-50 18 - 24 Cuketa Plátky 5-6 mm nebo kostky 50 12 Špenát Celé listy 42 12 - 16 Fíky Rozpůlit 50 – 60 40 - 60 Jahody Plátky 4-6 mm 50 18 Kaki (tomel) Plátky 5-6 mm 50 18 - 24 Kiwi Plátky 4-5 mm 50 18 - 24 Mléko Nalijeme na nepřilnavý pečicí papír o tloušťce 3 mm 68 48 Mandarinky Plátky 5-6 mm 68 18 - 24 Sněhové pusinky Průměr 3-4 cm v zaobleném tvaru 68 4 - 5 Cibule Plátky 2-3 mm 60 12 Pomeranče Plátky 5-6 mm 68 18 - 24 Těstoviny Srolujeme do tvaru 30 16 Broskve Plátky 5-6 mm nebo čtvrtky 60 24 Petržel Odstranit stonky 42 12 Chilli papričky Rozpůlit 68 18 Hrušky Plátky 5-6 mm 50 18 Ryby Filety 68 14 - 18 Papriky Odstraníme semínka a nakrájíme na proužky 50-60 12 - 18 Jablka Plátky 5-6 mm 50 18 Brambory Plátky 3-4 mm nebo kostky 68 12 Švestky V celku nebo rozpůlit 60 30 - 60 Hrozny V celku nebo rozpůlit 50 36 - 48 Šafrán Pouze pestíky 42 2 - 5 Rajčata Nakrájíme na půlky nebo čtvrtiny 60 30 Bílé maso Plátky 1-2 mm 68 14 Červené maso Plátky 5 mm 68 14 Jogurt Nalijeme na nepřilnavý pečicí papír o tloušťce 3 mm 68 12   Výhody sušení Přirozenost Proces sušení zachovává přirozenou chuť a nutriční hodnotu potravin. Nepoužívají se při něm totiž žádné umělé procesy, které by narušovaly jejich integritu. Jednoduchost a kreativita Sušení je jednoduché, intuitivní a dostupné pro každého. Nevyžaduje žádné speciální školení nebo dovednosti. Díky tomu můžete s minimální námahou úspěšně experimentovat s různými surovinami a chutěmi u sebe v kuchyni. Udržitelnost Díky sušení můžete snadno uchovávat své oblíbené potraviny po celý rok, čímž také účinně přispějete ke snižování plýtvání. Úspornost S domácí sušičkou ušetříte. Sušení je totiž jednorázový proces, který nevyžaduje velkou energetickou investici. Vyrobené potraviny navíc lze uchovávat v obalech, které se dají otevírat a znovu zavírat aniž by se obsah kazil. TIP: jerky z hovězího masa nakrájené na 3-5 mm plátky sušte 20 hodin na 40 stupňů.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Tre Spade

Podobné produkty