TRS Mungo Beans 500g Mungo Fazole obyčejně známe jako 'Matki'v Indii. Rostou v malých luscích a v zimě se lusky sbírají, suší a dále zpracovávají. Tyto fazole jsou převážně pěstovány v celé jihovýchodní Asii. Fazole mají vysoký podíl rozpustné vlákniny, která pomáhá snižovat hladinu cholesterolu v krvi. Obsahují mnoho minerálních látek a díky nízkému obsahu sodíku jsou vhodné i při potížích s vysokým krevním tlakem. Před použitím je stačí namáčet pouhé 2 až 3 hodiny a pak vaříte přibližně 15... Celý popis
Koupit za 69 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
95 %
TRS Fazole Mungo 500g
Doprava:
52 Kč
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
100 %
TRS Mungo Fazole 500G
Doprava:
89 Kč
Skladem
65 Kč
Koupit za 65 Kč
Popis
TRS Mungo Beans 500g
Mungo Fazole obyčejně známe jako 'Matki'v Indii. Rostou v malých luscích a v zimě se lusky sbírají, suší a dále zpracovávají. Tyto fazole jsou převážně pěstovány v celé jihovýchodní Asii.
Fazole mají vysoký podíl rozpustné vlákniny, která pomáhá snižovat hladinu cholesterolu v krvi. Obsahují mnoho minerálních látek a díky nízkému obsahu sodíku jsou vhodné i při potížích s vysokým krevním tlakem.
Před použitím je stačí namáčet pouhé 2 až 3 hodiny a pak vaříte přibližně 15 až 20 minut. Navíc byste je jednoznačně měli vyzkoušet nechat naklíčit. Naklíčené luštěniny jsou velmi cenným zdrojem vitamínů a minerálních látek. Můžete je pak použít do salátů nebo do pomazánek.
O mungo fazolích se dočtete více v našem článku o luštěninách.
Pro ty, kteří se chtějí pustit s mungo fazolemi rovnou do vaření, jsme připravili článek 4 kreativní recepty s mungo fazolkami.
Mungo Fazole obyčejně známe jako 'Matki'v Indii. Rostou v malých luscích a v zimě se lusky sbírají, suší a dále zpracovávají. Tyto fazole jsou převážně pěstovány v celé jihovýchodní Asii.
Fazole mají vysoký podíl rozpustné vlákniny, která pomáhá snižovat hladinu cholesterolu v krvi. Obsahují mnoho minerálních látek a díky nízkému obsahu sodíku jsou vhodné i při potížích s vysokým krevním tlakem.
Před použitím je stačí namáčet pouhé 2 až 3 hodiny a pak vaříte přibližně 15 až 20 minut. Navíc byste je jednoznačně měli vyzkoušet nechat naklíčit. Naklíčené luštěniny jsou velmi cenným zdrojem vitamínů a minerálních látek. Můžete je pak použít do salátů nebo do pomazánek.
O mungo fazolích se dočtete více v našem článku o luštěninách.
Pro ty, kteří se chtějí pustit s mungo fazolemi rovnou do vaření, jsme připravili článek 4 kreativní recepty s mungo fazolkami.
Parametry
| Výrobce | TRS |