Tvarohy
-- Tradiční tvaroh odtučněný od Tatry je plný zážitků propojených s aktivním životem a přináší jednoduché a poctivé potěšení, které je součástí vydatného, výživného a svěžího...
Měkký tvaroh, odtučněný patří mezi základní druhy tvarohů, má velmi jemnou, roztíratelnou konzistenci a je určen k přímé konzumaci, pro přípravu pomazánek a tvarohových moučníků.
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Měkký tvaroh vyrobený z kravského mléka. Využití má v sladké i slané variantě, ideální pro přípravu pomazánek, nebo jako náplň...
Co tomu říká sám dodavatel?Každý správný tvaroh obsahuje řadu důležitých látek - především plnohodnotné bílkoviny a minerální látky. Tvaroh dokážeme dobře strávit a zasytí,...
Polotučný tvaroh Milko patří mezi základní druhy tvarohů. V teplé i studené kuchyni najde tento tvaroh značného uplatnění.
Měkký tvaroh, odtučněný patří mezi základní druhy tvarohů, má velmi jemnou, roztíratelnou konzistenci a je určen k přímé konzumaci.
Tvaroh měkký roztíratelný. Sušina min. 21%, tuk v sušině méně než 5%. Průměrné nutriční hodnoty na 100g výrobku: energie 400kJ/ 95 kcal, bílkoviny 18,5g, sacharidy 4g, tuk...
Moravia Tučný tvaroh 250 g
Tvaroh jemný, obsah sušiny min. 22 %.
Tvrdý tvaroh se vyznačuje vysokým obsahem kvalitních bílkovin, vápníku a minimem tuku. Jedná se v podstatě o nezralý sýr s nízkou energetickou hodnotou.
Bio tvaroh bez laktózy BGL 250 g
Tvaroh je smetanové chuti a tužší konzistence a obvykle bílé barvy. Vzniká srážením mléčné bílkoviny.
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Měkký tvaroh vyrobený z kravského mléka. Využití má v sladké i slané variantě, ideální pro přípravu pomazánek, nebo jako náplň...
Složení: Sušina min. 16 % hmot., 0,5 % tuku
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Tvaroh polotučný. Značková kvalita FINE LIFE na vašem stole Za produkty, které jsou srovnatelné se značkovými...
Tvaroh tučný 1 kg tuk min. 8,4%, sušina min. 22% Složení: tvaroh, smetana. Alergeny: mléko a výrobky z něj
Má vysoký obsah tuku – je hladší s krémovitější konzistencí a hodí se spíše pro studenou kuchyni (pomazánky, dezerty).
Jihočeský tvaroh je nezbytnou surovinou pro tradiční českou kuchyni. Má hladkou, krémovitou konzistenci a hodí se spíše pro studenou kuchyni (pomazánky, dezerty).
Složení: Mléko, Mlékárenské kultury, Sušina 23 % Alergeny jsou označeny tučným písmem.
Díky jedinečnému složení je jaroměřický měkký tvaroh nepostradatelnou složkou redukčních diet, ale i výživy sportovců.