Tvarohy
Tvrdý tvaroh se vyznačuje vysokým obsahem kvalitních bílkovin, vápníku a minimem tuku. Jedná se v podstatě o nezralý sýr s nízkou energetickou hodnotou.
Měkký tvaroh, odtučněný patří mezi základní druhy tvarohů, má velmi jemnou, roztíratelnou konzistenci a je určen k přímé konzumaci, pro přípravu pomazánek a tvarohových moučníků.
Moravia Tučný tvaroh 250 g
Měkký tvaroh, odtučněný patří mezi základní druhy tvarohů, má velmi jemnou, roztíratelnou konzistenci a je určen k přímé konzumaci.
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Tvaroh jemný. Obsah sušiny min. 23 %, obsah tuku v sušině: 5 %. ARO – levně, ale kvalitně.Značka ARO je privátní značkou...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Tvaroh měkký z Poděbrad. Legenda na trhu. Tvaroh tučný s 8,4% tuku. O výrobci Jsme POLABSKÉ MLÉKÁRNY a.s., česká mlékárna...
Díky jedinečnému složení je jaroměřický měkký tvaroh nepostradatelnou složkou redukčních diet, ale i výživy sportovců.
Tvaroh je smetanové chuti a tužší konzistence a obvykle bílé barvy. Vzniká srážením mléčné bílkoviny.
Má vysoký obsah tuku – je hladší s krémovitější konzistencí a hodí se spíše pro studenou kuchyni (pomazánky, dezerty).
Vlastnosti Pečlivě vyrobený Složení Obsah tuku max. 0,5 %, Obsah sušiny min. 16 % Výrobek obsahuje mléko.
Složení: Sušina min. 16 % hmot., 0,5 % tuku
Polotučný tvaroh Milko patří mezi základní druhy tvarohů. V teplé i studené kuchyni najde tento tvaroh značného uplatnění.
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Měkký tvaroh vyrobený z kravského mléka. Využití má v sladké i slané variantě, ideální pro přípravu pomazánek, nebo jako náplň do...
Co tomu říká sám dodavatel?Každý správný tvaroh obsahuje řadu důležitých látek - především plnohodnotné bílkoviny a minerální látky. Tvaroh dokážeme dobře strávit a zasytí,...
Vynikající měkký tvaroh vyráběný podle tradiční receptury. Nejlepší do pomazánek, na pečení do buchet, koláčů a nebo jen tak na chleba. Hmotnost: 250 g Složení: Kravské mléko...
Tvaroh jemný, obsah sušiny min. 22 %.
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Měkký tvaroh vyrobený z kravského mléka. Využití má v sladké i slané variantě, ideální pro přípravu pomazánek, nebo jako náplň do...
Jihočeský tvaroh je nezbytnou surovinou pro tradiční českou kuchyni. Má hladkou, krémovitou konzistenci a hodí se spíše pro studenou kuchyni (pomazánky, dezerty).
Jihočeský tvaroh je nezbytnou surovinou pro tradiční českou kuchyni. Má hladkou, krémovitou konzistenci a hodí se spíše pro studenou kuchyni (pomazánky, dezerty).
Tvrdý tvaroh je určen ke strouhání, výborně se hodí k řadě sladkých pokrmů, ale oceníte ho i jako náhradu tučnějšího sýra.