Černý česnek UMAMI Černý česnek je stále populárnější díky své jedinečné chuti a zdravotním přínosům. Tento unikátní produkt původem z Asie získává na oblibě i v České republice. V naší nabídce najdete černý česnek z malé rodinné farmy UMAMI v italském Piemontu, který je vyrobený z místního bílého česneku Polesano DOP. Výroba černého česneku Černý česnek vzniká fermentací bílého česneku při teplotě 55-75 °C a vysoké vlhkosti po dobu několika týdnů. Česnek během tohoto procesu zčerná, zjemní své... Celý popis
Koupit za 249 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
UMAMI Černý česnek - krém 90g
Doprava:
87 Kč
Skladem
249 Kč
Koupit za 249 Kč
Popis
Černý česnek UMAMI
Černý česnek je stále populárnější díky své jedinečné chuti a zdravotním přínosům. Tento unikátní produkt původem z Asie získává na oblibě i v České republice. V naší nabídce najdete černý česnek z malé rodinné farmy UMAMI v italském Piemontu, který je vyrobený z místního bílého česneku Polesano DOP.
Výroba černého česneku
Černý česnek vzniká fermentací bílého česneku při teplotě 55-75 °C a vysoké vlhkosti po dobu několika týdnů. Česnek během tohoto procesu zčerná, zjemní své aroma a získá nasládlou chuť s tóny balsamica, lékořice a rozinek. Textura se mění na krémovitou až lepkavou, připomínající želé.
Zdravotní benefity černého česneku
Černý česnek je bohatý na antioxidanty, podporuje imunitní systém, má protizánětlivé, antibakteriální a antiparazitní účinky, přispívá ke zdraví srdce a cév a pomáhá detoxikovat tělo.
Využití černého česneku v kuchyni
Černý česnek je unikátní surovina, která může vylepšit chuť mnoha jídel:
Omáčky a marinády: Dodává hloubku a lehce sladkokyselý nádech.
Dipy a pomazánky: Skvělý po rozmačkání a smíchání s dalšími ingrediencemi.
Humus a majonéza: Dodá plnou, a přitom atraktivní chuť.
Rizota a těstoviny: Přináší jedinečnou chuť a aroma.
Polévky: Zvýrazňuje chuť pokrmu.
Sýrové talíře: Lahodná kombinace se sýry a pečivem.
Černý česnek je kulinářským pokladem, který dodá vašim pokrmům nový rozměr. Pokud jste ho ještě nezkusili, obohaťte svou kuchyni touto výjimečnou surovinou.
Dagmar Kublová
OLIVUM.cz
Černý česnek je stále populárnější díky své jedinečné chuti a zdravotním přínosům. Tento unikátní produkt původem z Asie získává na oblibě i v České republice. V naší nabídce najdete černý česnek z malé rodinné farmy UMAMI v italském Piemontu, který je vyrobený z místního bílého česneku Polesano DOP.
Výroba černého česneku
Černý česnek vzniká fermentací bílého česneku při teplotě 55-75 °C a vysoké vlhkosti po dobu několika týdnů. Česnek během tohoto procesu zčerná, zjemní své aroma a získá nasládlou chuť s tóny balsamica, lékořice a rozinek. Textura se mění na krémovitou až lepkavou, připomínající želé.
Zdravotní benefity černého česneku
Černý česnek je bohatý na antioxidanty, podporuje imunitní systém, má protizánětlivé, antibakteriální a antiparazitní účinky, přispívá ke zdraví srdce a cév a pomáhá detoxikovat tělo.
Využití černého česneku v kuchyni
Černý česnek je unikátní surovina, která může vylepšit chuť mnoha jídel:
Omáčky a marinády: Dodává hloubku a lehce sladkokyselý nádech.
Dipy a pomazánky: Skvělý po rozmačkání a smíchání s dalšími ingrediencemi.
Humus a majonéza: Dodá plnou, a přitom atraktivní chuť.
Rizota a těstoviny: Přináší jedinečnou chuť a aroma.
Polévky: Zvýrazňuje chuť pokrmu.
Sýrové talíře: Lahodná kombinace se sýry a pečivem.
Černý česnek je kulinářským pokladem, který dodá vašim pokrmům nový rozměr. Pokud jste ho ještě nezkusili, obohaťte svou kuchyni touto výjimečnou surovinou.
Dagmar Kublová
OLIVUM.cz
Parametry
| Výrobce | UMAMI |