Madagaskarská skořice je tzv. cejlonská skořice – Zeylanicum. Tato odrůda pochází ze Srí Lanky, ale vyskytuje se i na Seychelách a samozřejmě na Madagaskaru. Přezdívá se jí „gurmánská“ skořice, protože je mnohem jemnější a chutnější než její protějšek, široké veřejnosti známější Cassia cinnamon (z Indonésie). Skořicovník může dosáhnout výšky 15 až 20 metrů. Ale to je zřídka případ na plantážích, kde jej provozovatelé udržují ve výšce 2 metrů rozmnožováním mladých výhonků. Obsah balení: 100g... Celý popis

Koupit za 73 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Madagaskarská skořice je tzv. cejlonská skořice – Zeylanicum. Tato odrůda pochází ze Srí Lanky, ale vyskytuje se i na Seychelách a samozřejmě na Madagaskaru. Přezdívá se jí „gurmánská“ skořice, protože je mnohem jemnější a chutnější než její protějšek, široké veřejnosti známější Cassia cinnamon (z Indonésie).

Skořicovník může dosáhnout výšky 15 až 20 metrů. Ale to je zřídka případ na plantážích, kde jej provozovatelé udržují ve výšce 2 metrů rozmnožováním mladých výhonků.

Obsah balení: 100g
 
Země původu: MADAGASKAR   
 

Nutriční hodnoty na 100g výrobku: 

ENERGIE [kJ / kcal]:                                              1327 / 317

TUKY [g]:                                                                 3,2

      z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] :   0,9

SACHARIDY [g]:                                                      56,0

      z toho CUKRY [g]:                                             55,4

VLÁKNINA [g]:                                                         24,4

BÍLKOVINY [g]:                                                         3,9

SŮL [g]:                                                                    0,05

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Via Naturae
Země původu Madagaskar