Madagaskarská skořice je tzv. cejlonská skořice – Zeylanicum. Tato odrůda pochází ze Srí Lanky, ale vyskytuje se i na Seychelách a samozřejmě na Madagaskaru. Přezdívá se jí „gurmánská“ skořice, protože je mnohem jemnější a chutnější než její protějšek, široké veřejnosti známější Cassia cinnamon (z Indonésie). Skořicovník může dosáhnout výšky 15 až 20 metrů. Ale to je zřídka případ na plantážích, kde jej provozovatelé udržují ve výšce 2 metrů rozmnožováním mladých výhonků. Obsah balení: 100g... Celý popis
Koupit za 73 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
96 %
Skořice mletá cejlonská 100 g VIA NATURAE
Doprava:
69 Kč
Skladem
73 Kč
Koupit za 73 Kč
Popis
Madagaskarská skořice je tzv. cejlonská skořice – Zeylanicum. Tato odrůda pochází ze Srí Lanky, ale vyskytuje se i na Seychelách a samozřejmě na Madagaskaru. Přezdívá se jí „gurmánská“ skořice, protože je mnohem jemnější a chutnější než její protějšek, široké veřejnosti známější Cassia cinnamon (z Indonésie).
Skořicovník může dosáhnout výšky 15 až 20 metrů. Ale to je zřídka případ na plantážích, kde jej provozovatelé udržují ve výšce 2 metrů rozmnožováním mladých výhonků.
Obsah balení: 100g
Země původu: MADAGASKAR
Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIE [kJ / kcal]: 1327 / 317
TUKY [g]: 3,2
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] : 0,9
SACHARIDY [g]: 56,0
z toho CUKRY [g]: 55,4
VLÁKNINA [g]: 24,4
BÍLKOVINY [g]: 3,9
SŮL [g]: 0,05
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Skořicovník může dosáhnout výšky 15 až 20 metrů. Ale to je zřídka případ na plantážích, kde jej provozovatelé udržují ve výšce 2 metrů rozmnožováním mladých výhonků.
Obsah balení: 100g
Země původu: MADAGASKAR
Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIE [kJ / kcal]: 1327 / 317
TUKY [g]: 3,2
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] : 0,9
SACHARIDY [g]: 56,0
z toho CUKRY [g]: 55,4
VLÁKNINA [g]: 24,4
BÍLKOVINY [g]: 3,9
SŮL [g]: 0,05
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Parametry
| Výrobce | Via Naturae |
| Země původu | Madagaskar |