Kombucha je velmi zajímavý nápoj, který pochází z východní Asie. Základ tvoří slazený čaj (zelený nebo černý), do kterého se přidají kombuchové kultury a nechají se působit po dobu až 10 dnů. Délka procesu fermentace má vliv i na výslednou chuť. Čím je delší, tím je chuť intenzivnější. Výsledkem je osvěžující lehce šumivý nápoj světle hnědé až zelené barvy, ale nepříliš sladký. Důvodem jsou kombuchové kultury, které během procesu fermentace spotřebují většinu cukru. Kombucha s ovocnou příchutí... Celý popis
Koupit za 61 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
VIGO Kombucha mango a maracuja BIO 330ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
61 Kč
Koupit za 61 Kč
Vigo BIO kombucha mango a maracuja, 330 ml
Doprava:
45 Kč
Skladem
55 Kč
Koupit za 55 Kč
Popis
Kombucha je velmi zajímavý nápoj, který pochází z východní Asie. Základ tvoří slazený čaj (zelený nebo černý), do kterého se přidají kombuchové kultury a nechají se působit po dobu až 10 dnů. Délka procesu fermentace má vliv i na výslednou chuť. Čím je delší, tím je chuť intenzivnější. Výsledkem je osvěžující lehce šumivý nápoj světle hnědé až zelené barvy, ale nepříliš sladký. Důvodem jsou kombuchové kultury, které během procesu fermentace spotřebují většinu cukru.
Kombucha s ovocnou příchutí MANGO A MARACUJA vám bude připomínat léto. Dokonalé spojení sladkého manga z Kolumbie a tropické chuti peruánské maracuji. Osvěžení, které vám přijde vhod kdykoliv. Fermentována je po dobu 10 dnů. Během té doby kombuchové kultury přemění původní čajový nálev ve vysoce probiotický, enzymatický nápoj se svěží květinovou chutí.
Samotná kombucha (někdy nesprávně označena jako houba) je symbiotický útvar složený z octových bakterií a kvasinek. Přesný poměr jednotlivých bakterií je obchodní tajemství, ale můžeme vám prozradit, že ve VIGO kombuchách najdete kombinaci octových bakterií (zejména Gluconacetobacter a bakterie rodu Lactobacillus) a dále kvasinkové kultury (rodu Saccharomyces). Kombucha má tvar šedo-hnědé gumovité placky.
Ve východní Asii má kombucha velkou tradici. V Japonsku byla známá již 400 let po Kristu, v Číně se zase uctívala jako božský dar. V průběhu staletí doputoval přírodní osvěžující nápoj i k nám do Evropy.
Použití:
Nejlépe chutná ledově vychlazená. Před konzumací neprotřepávat. Drobný zákal není závadou výrobku. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 48 hodin.
TIP:
Krásný tvar lahve může posloužit i jako originální váza nebo stojan na svíčky.
Kombucha s ovocnou příchutí MANGO A MARACUJA vám bude připomínat léto. Dokonalé spojení sladkého manga z Kolumbie a tropické chuti peruánské maracuji. Osvěžení, které vám přijde vhod kdykoliv. Fermentována je po dobu 10 dnů. Během té doby kombuchové kultury přemění původní čajový nálev ve vysoce probiotický, enzymatický nápoj se svěží květinovou chutí.
Samotná kombucha (někdy nesprávně označena jako houba) je symbiotický útvar složený z octových bakterií a kvasinek. Přesný poměr jednotlivých bakterií je obchodní tajemství, ale můžeme vám prozradit, že ve VIGO kombuchách najdete kombinaci octových bakterií (zejména Gluconacetobacter a bakterie rodu Lactobacillus) a dále kvasinkové kultury (rodu Saccharomyces). Kombucha má tvar šedo-hnědé gumovité placky.
Ve východní Asii má kombucha velkou tradici. V Japonsku byla známá již 400 let po Kristu, v Číně se zase uctívala jako božský dar. V průběhu staletí doputoval přírodní osvěžující nápoj i k nám do Evropy.
Použití:
Nejlépe chutná ledově vychlazená. Před konzumací neprotřepávat. Drobný zákal není závadou výrobku. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 48 hodin.
TIP:
Krásný tvar lahve může posloužit i jako originální váza nebo stojan na svíčky.
Parametry
Značka | Vigo |
Objem | 0.33 l |