Žlutá čočka loupaná, celá Čočka žlutá loupaná se díky svému přirozeně jemnému a lehce sladkému charakteru hodí do různých pokrmů, kde může buď hrát hlavní roli, nebo být nenápadným doplňkem. Její hladká struktura se po uvaření stává jemnou a krémovou, což ji činí ideální pro přípravu polévek, kaší, salátů či jako přílohu k hlavním jídlům. Žlutá čočka je navíc snadno stravitelná, což z ní dělá perfektní volbu pro lidi, kteří dbají na své zdraví a chtějí do svého jídelníčku zařadit více rostlinných... Celý popis
Koupit za 45 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Vital Country Čočka žlutá loupaná celá 500 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
45 Kč
Koupit za 45 Kč
Popis
Žlutá čočka loupaná, celá
Čočka žlutá loupaná se díky svému přirozeně jemnému a lehce sladkému charakteru hodí do různých pokrmů, kde může buď hrát hlavní roli, nebo být nenápadným doplňkem. Její hladká struktura se po uvaření stává jemnou a krémovou, což ji činí ideální pro přípravu polévek, kaší, salátů či jako přílohu k hlavním jídlům.
Žlutá čočka je navíc snadno stravitelná, což z ní dělá perfektní volbu pro lidi, kteří dbají na své zdraví a chtějí do svého jídelníčku zařadit více rostlinných bílkovin a vlákniny. Tento druh čočky je navíc skvělým zdrojem energie a dodá vašim pokrmům nejen výživnou hodnotu, ale také krásnou zlatavou barvu, která oživí každý talíř.
Její jemná chuť umožňuje snadné kombinování s různými kořeními a bylinkami, čímž se stává univerzální ingrediencí, která se přizpůsobí jak tradičním, tak exotickým receptům.
Ať už ji použijete jako základ pro hustou polévku nebo jako součást lehkého salátu, žlutá loupaná čočka dodá vašim pokrmům nejen vynikající chuť, ale také potřebnou výživovou hodnotu.
Příprava
Žlutou čočku, není nutné namáčet. Stačí ji jen propláchnout, aby se zbavila jemných nečistot. Poté povaříme v mírně osolené vodě 5-10 minut a můžeme konzumovat. Pravidelně zkoušejte měkkost, jelikož se žlutá čočka lehce rozvaří.
Tip: Při vaření doporučujeme přidat bobkový list, majoránku popř. saturejku proti nadýmání.
Složení
Čočka žlutá, loupaná, celá.
Může obsahovat stopy lepku.
Výživové údaje na 100 g
Energie
1454 kJ / 342 kcal
Tuky
0,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,1 g
Sacharidy
59,0 g
z toho cukry
4,1 g
Bílkoviny
23,0 g
Sůl
0,01 g
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70%
Země původu
Kanada, Rusko
Čočka žlutá loupaná se díky svému přirozeně jemnému a lehce sladkému charakteru hodí do různých pokrmů, kde může buď hrát hlavní roli, nebo být nenápadným doplňkem. Její hladká struktura se po uvaření stává jemnou a krémovou, což ji činí ideální pro přípravu polévek, kaší, salátů či jako přílohu k hlavním jídlům.
Žlutá čočka je navíc snadno stravitelná, což z ní dělá perfektní volbu pro lidi, kteří dbají na své zdraví a chtějí do svého jídelníčku zařadit více rostlinných bílkovin a vlákniny. Tento druh čočky je navíc skvělým zdrojem energie a dodá vašim pokrmům nejen výživnou hodnotu, ale také krásnou zlatavou barvu, která oživí každý talíř.
Její jemná chuť umožňuje snadné kombinování s různými kořeními a bylinkami, čímž se stává univerzální ingrediencí, která se přizpůsobí jak tradičním, tak exotickým receptům.
Ať už ji použijete jako základ pro hustou polévku nebo jako součást lehkého salátu, žlutá loupaná čočka dodá vašim pokrmům nejen vynikající chuť, ale také potřebnou výživovou hodnotu.
Příprava
Žlutou čočku, není nutné namáčet. Stačí ji jen propláchnout, aby se zbavila jemných nečistot. Poté povaříme v mírně osolené vodě 5-10 minut a můžeme konzumovat. Pravidelně zkoušejte měkkost, jelikož se žlutá čočka lehce rozvaří.
Tip: Při vaření doporučujeme přidat bobkový list, majoránku popř. saturejku proti nadýmání.
Složení
Čočka žlutá, loupaná, celá.
Může obsahovat stopy lepku.
Výživové údaje na 100 g
Energie
1454 kJ / 342 kcal
Tuky
0,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,1 g
Sacharidy
59,0 g
z toho cukry
4,1 g
Bílkoviny
23,0 g
Sůl
0,01 g
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70%
Země původu
Kanada, Rusko
Parametry
Výrobce | Vital Country |