vločky ovesné BIO Vločky jsou často základem jídelníčků u vzpěračů, kulturistů i dalších sportovců. A je to proto, že je to lehce stravitelná potravina, která obsahuje spoustu vlákniny, co vás na dlouho zasytí. Ve vločkách najdete i větší množství bílkovin, nenasycené mastné kyseliny, vitamíny i minerály. Vločky mají spíše neutrální chuť s jemným oříškovým nádechem. Vločky se dají jíst syrové, ale doporučuje se je před konzumací tepelně zpracovat. použití bio ovesných vloček Ovesné vločky se vám... Celý popis

Koupit za 69 Kč

Popis

vločky ovesné BIO
Vločky jsou často základem jídelníčků u vzpěračů, kulturistů i dalších sportovců. A je to proto, že je to lehce stravitelná potravina, která obsahuje spoustu vlákniny, co vás na dlouho zasytí.
Ve vločkách najdete i větší množství bílkovin, nenasycené mastné kyseliny, vitamíny i minerály. Vločky mají spíše neutrální chuť s jemným oříškovým nádechem. Vločky se dají jíst syrové, ale doporučuje se je před konzumací tepelně zpracovat.

použití bio ovesných vloček
Ovesné vločky se vám v kuchyni neztratí. Jsou vhodné na přípravu sladkých i slaných pokrmů. Na snídani z nich můžete udělat kaši, smíchat je s jogurtem nebo si připravit domácí müsli. Na svačinku si dejte ovocné smoothie a obohaťte ho o vlákninu pomocí vloček. Upečte si ovesné sušenky, muffiny i nepečené cukroví.
Příprava
Přelijte vroucí vodou a nechte odstát cca 1 minutu. Cca 1 porce: 50 g vloček na 150 ml tekutiny.
Složení
OVESNÉ vločky celé*
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.

Výživové údaje na 100 g

Energie
1557 kJ / 370 kcal

Tuky
8,4 g

    z toho nasycené mastné kyseliny
1,3 g

Sacharidy
56,1 g

    z toho cukry
1,0 g

Bílkoviny
12,1 g

Sůl
< 0,01 g

Skladování
Při teplotě do 22 °C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.
Tip: pokud ovesné vločky zkombinujete například s ořechy nebo tvarohem, docílíte tím snížením glykemického indexu pokrmu, což je pro zejména pro diabetiky dobrou zprávou.
Země původu
Česká republika (EU) / Ukrajina (mimo EU)
Zobrazit více