Ruční zátkovačka lahví na korkové vinné zátky - "špuntovačka" Použití: pro výrobce s malou produkcí lahvových vín nebo jiných nápojů Popis: páková, dvouramenná Složení: PVC + ALUMINIUM Rozměry: 33 x 24 cm Návod k použití: - Pro domácí použití je třeba korkové zátky namočit do horké vody po dobu asi 2 až 4 minut pro jejich smrštění a dezinfekci, což umožní jejich snadnější umístění do láhve . - Korkovač se nasadí na hrdlo lahve a připravená zátka se do něj zatlačí stlačením dvou... Celý popis
Koupit za 399 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Zátkovačka ruční páková dvouramenná
Doprava:
zdarma
Skladem
399 Kč
Koupit za 399 Kč
Popis
Ruční zátkovačka lahví na korkové vinné zátky - "špuntovačka"
Použití: pro výrobce s malou produkcí lahvových vín nebo jiných nápojů
Popis: páková, dvouramenná
Složení: PVC + ALUMINIUM
Rozměry: 33 x 24 cm
Návod k použití:
- Pro domácí použití je třeba korkové zátky namočit do horké vody po dobu asi 2 až 4 minut pro jejich smrštění a dezinfekci, což umožní jejich snadnější umístění do láhve .
- Korkovač se nasadí na hrdlo lahve a připravená zátka se do něj zatlačí stlačením dvou postranních rukojetí. Opěrky na spodní části rukojetí potažené protiskluzovým plastem zajišťují stabilitu lahve.
- Po zacvaknutí nechte lahve několik hodin ve vzpřímené poloze. Sledujte, zda nedošlo k poškození korku nebo zda láhev nenese známky poškození nebo netěsnosti.
- poté umístíme lahve do vodorovné polohy, nedochází tak k vysušení zátky a zajišťuje správnou výměnu plynu mezi vnitřkem láhve a okolím.
- Pokud po několika dnech nezaznamenáte úniky tekutiny nebo plynování, můžete se domnívat, že nápoj je správně uzavřen a nedojde ke zkažení.
Použití: pro výrobce s malou produkcí lahvových vín nebo jiných nápojů
Popis: páková, dvouramenná
Složení: PVC + ALUMINIUM
Rozměry: 33 x 24 cm
Návod k použití:
- Pro domácí použití je třeba korkové zátky namočit do horké vody po dobu asi 2 až 4 minut pro jejich smrštění a dezinfekci, což umožní jejich snadnější umístění do láhve .
- Korkovač se nasadí na hrdlo lahve a připravená zátka se do něj zatlačí stlačením dvou postranních rukojetí. Opěrky na spodní části rukojetí potažené protiskluzovým plastem zajišťují stabilitu lahve.
- Po zacvaknutí nechte lahve několik hodin ve vzpřímené poloze. Sledujte, zda nedošlo k poškození korku nebo zda láhev nenese známky poškození nebo netěsnosti.
- poté umístíme lahve do vodorovné polohy, nedochází tak k vysušení zátky a zajišťuje správnou výměnu plynu mezi vnitřkem láhve a okolím.
- Pokud po několika dnech nezaznamenáte úniky tekutiny nebo plynování, můžete se domnívat, že nápoj je správně uzavřen a nedojde ke zkažení.