Mungo Bio – fazole na klíčení 200g jsou zdrojem bohatým na vitamíny A, B1, B2, B12, C, E, enzymy, aminokyseliny, minerální látky a stopové prvky jako železo, draslík, hořčík, fosfor, vápník. Jejich pozitivní účinky jsou vhodné při léčbě diabetes, alkoholizmu a také při hubnutí. Složení: Fazole mungo (Vigna radiata) z ekologického zemědělství. Použití: Jsou vhodné k přímé konzumaci v čerstvém stavu a také při přípravě studených i teplých pokrmů jako je čínská kuchyně, jako součást různých příloh... Celý popis

Koupit za 99 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Mungo Bio – fazole na klíčení 200g jsou zdrojem bohatým na vitamíny A, B1, B2, B12, C, E, enzymy, aminokyseliny, minerální látky a stopové prvky jako železo, draslík, hořčík, fosfor, vápník. Jejich pozitivní účinky jsou vhodné při léčbě diabetes, alkoholizmu a také při hubnutí.

Složení: Fazole mungo (Vigna radiata) z ekologického zemědělství.

Použití: Jsou vhodné k přímé konzumaci v čerstvém stavu a také při přípravě studených i teplých pokrmů jako je čínská kuchyně, jako součást různých příloh atd.

Návod k přípravě:

Doba namáčení: 8-12 hodin
Doba klíčení: 3-5 dní
Ideální teplota: cca 20 °C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 1-3 cm

Před konzumací propláchněte vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce.

Země původu: Itálie

Distributor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika

Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Ukládejte mimo dosah dětí. 

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Zdravý den
Na klíčení ano