Pšeničné tortily v biokvalitě. Jsou připravené k okamžitému použití. Můžete je ohřát a plnit směsí, opéct nebo grilovat a použít jako přílohu k salátu, pomazánce, dipu nebo salsám. Využití: - křupavé tortily - návod, jak opéct chutně tortilly, najdete v časopise Dobroty podzim 2015 na str. 6 - svačina - z tortill můžete připravit i chutnou slanou svačinu, recept hledejte v časopise Dobroty podzim 2015 na str. 8 - směs do tortill - na oleji osmažte červenou papriku, poté přidejte rajčatové pyré... Celý popis
Koupit za 76 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Tortilly 240 g BIO AMAIZIN
Doprava:
49 Kč
Skladem
76 Kč
Koupit za 76 Kč
Tortilly 240 g BIO AMAIZIN
Doprava:
89 Kč
Skladem
84 Kč
Koupit za 84 Kč
Tortilly Bio 240g Amaizin
Doprava:
120 Kč
Skladem
80 Kč
Koupit za 80 Kč
Bio tortilly 240g, Amaizin
Doprava:
100 Kč
Skladem
79 Kč
Koupit za 79 Kč
BIO tortilly - Amaizin, 240 g
Doprava:
zdarma
76 Kč
Koupit za 76 Kč
Popis
Pšeničné tortily v biokvalitě. Jsou připravené k okamžitému použití. Můžete je ohřát a plnit směsí, opéct nebo grilovat a použít jako přílohu k salátu, pomazánce, dipu nebo salsám.
Využití:
- křupavé tortily - návod, jak opéct chutně tortilly, najdete v časopise Dobroty podzim 2015 na str. 6
- svačina - z tortill můžete připravit i chutnou slanou svačinu, recept hledejte v časopise Dobroty podzim 2015 na str. 8
- směs do tortill - na oleji osmažte červenou papriku, poté přidejte rajčatové pyré a bílé uvařené fazole, provařte, následně přidejte sterilovanou kukuřici a prolisovaný česnek, opět provařte a ke konci dochuťte solí, pepřem, chilli a bylinkami, směsí naplňte ohřáte tortilly
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení: PŠENIČNÁ mouka* (66 %), voda, řepkový olej*, třtinový cukr*, kyselina: kyselina mléčná, jedlá sůl mořská, SÓJOVÝ protein*, maltodextrin, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný, rýžový extrakt*, glukóza*, dextróza*, bylinky*. Baleno v ochranné atmosféře. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Kalorická hodnota/energie (na 100g): 1407 kJ/334 kcal. Tuky: 9.6 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1.1 g. Sacharidy: 51.9 g. z toho cukry: 3.2 g. Bílkoviny: 9.1 g. Sůl: 1.9 g
Může obsahovat (alergeny): lepek, sója
Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v uzavřeném obalu v ledničce a spotřebujte do 3 dnů.
Legislativní zařazení: Tortily..
Využití:
- křupavé tortily - návod, jak opéct chutně tortilly, najdete v časopise Dobroty podzim 2015 na str. 6
- svačina - z tortill můžete připravit i chutnou slanou svačinu, recept hledejte v časopise Dobroty podzim 2015 na str. 8
- směs do tortill - na oleji osmažte červenou papriku, poté přidejte rajčatové pyré a bílé uvařené fazole, provařte, následně přidejte sterilovanou kukuřici a prolisovaný česnek, opět provařte a ke konci dochuťte solí, pepřem, chilli a bylinkami, směsí naplňte ohřáte tortilly
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení: PŠENIČNÁ mouka* (66 %), voda, řepkový olej*, třtinový cukr*, kyselina: kyselina mléčná, jedlá sůl mořská, SÓJOVÝ protein*, maltodextrin, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný, rýžový extrakt*, glukóza*, dextróza*, bylinky*. Baleno v ochranné atmosféře. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Kalorická hodnota/energie (na 100g): 1407 kJ/334 kcal. Tuky: 9.6 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1.1 g. Sacharidy: 51.9 g. z toho cukry: 3.2 g. Bílkoviny: 9.1 g. Sůl: 1.9 g
Může obsahovat (alergeny): lepek, sója
Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v uzavřeném obalu v ledničce a spotřebujte do 3 dnů.
Legislativní zařazení: Tortily..
Parametry
Výrobce | Amaizin |
Značka | Amaizin |
Hmotnost | 240 g |
Druh | tortilly |
Bezlepkové | ano |
Bio | ano |