Marináda Tandoori Tikka pro přípravu tradičního Indického pokrmu. Složení: sojový olej, vinný ocet, česnek, sůl, zázvor, paprikový prášek, citronová štáva, kmín, koriandr, bylinky a koření, červené chilli, sezamový olej, černý pepř. Bez přidaných barviv a konzervantů. Alergeny- sója, sezam Příprava: Indické Tandoori Tikka (4 porce) . 1 balení indické Tandoori Tikka marinády. 450 g vykoštěného kuřecího masa bez kůže nebo jehněčího, nakrájeného na 2 cm kostky. 1 / 4-1 / 2 šálku (55-110 ml) bílého... Celý popis
Koupit za 44 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
AHG Marináda Tandoori Tikka 50 g
Doprava:
60 Kč
Skladem
44 Kč
Koupit za 44 Kč
Popis
Marináda Tandoori Tikka pro přípravu tradičního Indického pokrmu.
Složení: sojový olej, vinný ocet, česnek, sůl, zázvor, paprikový prášek, citronová štáva, kmín, koriandr, bylinky a koření, červené chilli, sezamový olej, černý pepř.
Bez přidaných barviv a konzervantů.
Alergeny- sója, sezam
Příprava: Indické Tandoori Tikka (4 porce)
. 1 balení indické Tandoori Tikka marinády. 450 g vykoštěného kuřecího masa bez kůže nebo jehněčího, nakrájeného na 2 cm kostky. 1 / 4-1 / 2 šálku (55-110 ml) bílého jogurtu. Máslo na potírání. Plátky citronu a nebo salát jako oblohu Krok 1. Marinujte maso v Marináda Tandoori Tikka a jogurtu. Zakryjte a nechte 1 hodinu nebo více odležet.Krok 2. Napíchejte maso na dřevěné nebo kovové špízy.Krok 3. Grilujte v grilu na 8-10 minut. Nejméně dvakrát potřete s máslem a zbytkem marinádou. Špízy občas otáčejte.Ozdobte plátky citronu a nebo salátem. Podávejte Teplé.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 1070 kJ
Energie (kcal)- 256 kcal
Tuky- 22 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,4 g
Sacharidy- 8,6 g z toho cukrů 4,2 g
Bílkoviny- 3,7 g
Sůl - 9,2 g
Vláknina- 7,3 g
Složení: sojový olej, vinný ocet, česnek, sůl, zázvor, paprikový prášek, citronová štáva, kmín, koriandr, bylinky a koření, červené chilli, sezamový olej, černý pepř.
Bez přidaných barviv a konzervantů.
Alergeny- sója, sezam
Příprava: Indické Tandoori Tikka (4 porce)
. 1 balení indické Tandoori Tikka marinády. 450 g vykoštěného kuřecího masa bez kůže nebo jehněčího, nakrájeného na 2 cm kostky. 1 / 4-1 / 2 šálku (55-110 ml) bílého jogurtu. Máslo na potírání. Plátky citronu a nebo salát jako oblohu Krok 1. Marinujte maso v Marináda Tandoori Tikka a jogurtu. Zakryjte a nechte 1 hodinu nebo více odležet.Krok 2. Napíchejte maso na dřevěné nebo kovové špízy.Krok 3. Grilujte v grilu na 8-10 minut. Nejméně dvakrát potřete s máslem a zbytkem marinádou. Špízy občas otáčejte.Ozdobte plátky citronu a nebo salátem. Podávejte Teplé.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 1070 kJ
Energie (kcal)- 256 kcal
Tuky- 22 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,4 g
Sacharidy- 8,6 g z toho cukrů 4,2 g
Bílkoviny- 3,7 g
Sůl - 9,2 g
Vláknina- 7,3 g
Parametry
Výrobce | Asian Home Gourmet |