DeKafíčko je káva bez kofeinu, pražena brněnskou Industra.coffee. Hodí se na přípravu decaf espressa i filtrované kávy. Bez kofeinu Užij si kávu odpoledne, v těhotenství nebo při kojení. Užij si svůj rituál bez vedlejších efektů kofeinu. Proč bys měla zvážit kávu bez kofeinu, nebo kdy naopak zařadit kofein? Poslechni si epizodu #143 na Bagniari Radio. O zpracování Káva se nejprve spaří při nízkém tlaku, aby se odstranily slupky, a poté se navlhčí horkou vodou, aby zrna nabobtnala a změkla.... Celý popis
Koupit za 429 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
DeKafíčko je káva bez kofeinu, pražena brněnskou Industra.coffee. Hodí se na přípravu decaf espressa i filtrované kávy.
Bez kofeinu
Užij si kávu odpoledne, v těhotenství nebo při kojení. Užij si svůj rituál bez vedlejších efektů kofeinu.
Proč bys měla zvážit kávu bez kofeinu, nebo kdy naopak zařadit kofein? Poslechni si epizodu #143 na Bagniari Radio.
O zpracování
Káva se nejprve spaří při nízkém tlaku, aby se odstranily slupky, a poté se navlhčí horkou vodou, aby zrna nabobtnala a změkla. Tím se káva připraví na tzv. hydrolýzu kofeinu, kdy se několikrát promyje přírodní sloučeninou ethylacetátem, který vzniká jako vedlejší produkt při zpracování cukrové třtiny. Ten vytáhne kofein ze zrn. Jakmile je tento proces dokončen, musí být káva před přechodem do závěrečných beden očištěna od zbývajícího ethylacetátu pomocí tlakové páry. Odtud je káva přesunutá do vakuových sušících bubnů, kde je odstraněna voda dříve používaná k navlhčení zrn a káva se suší na 10 až 12 %.
O kávě
Od prvního dne existence Osito Coffee spolupracují se skupinou, které se v Suazu hovorově říká “Divino Niño”. Během těchto více než tří let se tato skupina rozrostla z 25 producentů na více než 50. Edilma Polania Bermeo je předsedkyní skupiny. Spolu s Adrianem Bocanegrou a Mariem Salazarem udržují tuto skupinu organizovanou a napomáhají jejímu smysluplnému růstu. Osito založilo svou jedinou každoroční pohárovou soutěž s Divino Niño nazvanou Copa Suaceña. Právě díky této soutěži jsme objevili mnoho skvělých mikrolotů z jednotlivých farem. INDUSTRA.COFFEE
Balení: 330 g
Farma: Suaza, Huila
Kultivar: Castillo, Caturra, Colombia
Zpracování: promyté – etylacetát z cukrové třtiny
Typ kávy: 100% arabica, výběrová káva, zrnková káva
Bez kofeinu
Užij si kávu odpoledne, v těhotenství nebo při kojení. Užij si svůj rituál bez vedlejších efektů kofeinu.
Proč bys měla zvážit kávu bez kofeinu, nebo kdy naopak zařadit kofein? Poslechni si epizodu #143 na Bagniari Radio.
O zpracování
Káva se nejprve spaří při nízkém tlaku, aby se odstranily slupky, a poté se navlhčí horkou vodou, aby zrna nabobtnala a změkla. Tím se káva připraví na tzv. hydrolýzu kofeinu, kdy se několikrát promyje přírodní sloučeninou ethylacetátem, který vzniká jako vedlejší produkt při zpracování cukrové třtiny. Ten vytáhne kofein ze zrn. Jakmile je tento proces dokončen, musí být káva před přechodem do závěrečných beden očištěna od zbývajícího ethylacetátu pomocí tlakové páry. Odtud je káva přesunutá do vakuových sušících bubnů, kde je odstraněna voda dříve používaná k navlhčení zrn a káva se suší na 10 až 12 %.
O kávě
Od prvního dne existence Osito Coffee spolupracují se skupinou, které se v Suazu hovorově říká “Divino Niño”. Během těchto více než tří let se tato skupina rozrostla z 25 producentů na více než 50. Edilma Polania Bermeo je předsedkyní skupiny. Spolu s Adrianem Bocanegrou a Mariem Salazarem udržují tuto skupinu organizovanou a napomáhají jejímu smysluplnému růstu. Osito založilo svou jedinou každoroční pohárovou soutěž s Divino Niño nazvanou Copa Suaceña. Právě díky této soutěži jsme objevili mnoho skvělých mikrolotů z jednotlivých farem. INDUSTRA.COFFEE
Balení: 330 g
Farma: Suaza, Huila
Kultivar: Castillo, Caturra, Colombia
Zpracování: promyté – etylacetát z cukrové třtiny
Typ kávy: 100% arabica, výběrová káva, zrnková káva
Parametry
Hmotnost | 330 g |