Tento druh těstovin se vyrábí pomocí řemeslných metod. Těstoviny jsou bohaté na bílkoviny, elastické a s velmi dobrou odolností při vaření. Jsou připraveny z porézního těsta, které se dokonale spojuje s omáčkou.  Těstoviny procházejí pomalým dehydratačním procesem (přibližně 30 hodin), čímž se udržuje co nejvyšší hodnota bílkovin, lepku a vitamínů.  

Koupit za 85 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Tento druh těstovin se vyrábí pomocí řemeslných metod. Těstoviny jsou bohaté na bílkoviny, elastické a s velmi dobrou odolností při vaření. Jsou připraveny z porézního těsta, které se dokonale spojuje s omáčkou.

 Těstoviny procházejí pomalým dehydratačním procesem (přibližně 30 hodin), čímž se udržuje co nejvyšší hodnota bílkovin, lepku a vitamínů.

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Bartolini