Striploin steak – klasika pro opravdové masožravce Striploin steak pochází z nízkého roštěnce v zadní části hřbetu a patří mezi nejoblíbenější řezy steakového světa. Náš striploin pochází z holštýnské jalovice z polského programu Wolowina, který zaručuje vysokou kvalitu, kontrolovaný původ a šetrný chov. Skot je krmen výhradně trávou (grass fed), bez použití hormonů a antibiotik. Maso má jemnou strukturu, lehké mramorování (stupeň 4+) a výrazné tukové krytí, které během tepelné úpravy dodává... Celý popis
Koupit za 360 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Boxxi Striploin steak - Wolowina 300g
Doprava:
zdarma
Skladem
360 Kč
Koupit za 360 Kč
Popis
Striploin steak – klasika pro opravdové masožravce
Striploin steak pochází z nízkého roštěnce v zadní části hřbetu a patří mezi nejoblíbenější řezy steakového světa. Náš striploin pochází z holštýnské jalovice z polského programu Wolowina, který zaručuje vysokou kvalitu, kontrolovaný původ a šetrný chov. Skot je krmen výhradně trávou (grass fed), bez použití hormonů a antibiotik.
Maso má jemnou strukturu, lehké mramorování (stupeň 4+) a výrazné tukové krytí, které během tepelné úpravy dodává masu hloubku chuti a krásnou šťavnatost. Díky mokré metodě zrání si zachovává vysoký podíl šťávy a jemnou texturu.
Ideální volba pro přípravu na pánvi i grilu – stačí mořská sůl, čerstvě mletý pepř a trocha másla. Nejlépe chutná připravený medium rare až medium.
Původ masa: Holštýnská jalovice, grass fed, Polsko Stupeň mramorování: 4+ Zrání: Mokré 14 dní + Chov: Bez hormonů, přírodní pastviny
Dodavatel: Emi Food
Striploin steak pochází z nízkého roštěnce v zadní části hřbetu a patří mezi nejoblíbenější řezy steakového světa. Náš striploin pochází z holštýnské jalovice z polského programu Wolowina, který zaručuje vysokou kvalitu, kontrolovaný původ a šetrný chov. Skot je krmen výhradně trávou (grass fed), bez použití hormonů a antibiotik.
Maso má jemnou strukturu, lehké mramorování (stupeň 4+) a výrazné tukové krytí, které během tepelné úpravy dodává masu hloubku chuti a krásnou šťavnatost. Díky mokré metodě zrání si zachovává vysoký podíl šťávy a jemnou texturu.
Ideální volba pro přípravu na pánvi i grilu – stačí mořská sůl, čerstvě mletý pepř a trocha másla. Nejlépe chutná připravený medium rare až medium.
Původ masa: Holštýnská jalovice, grass fed, Polsko Stupeň mramorování: 4+ Zrání: Mokré 14 dní + Chov: Bez hormonů, přírodní pastviny
Dodavatel: Emi Food