Maso, drůbež, ryby
Vhodné do salátů, sendvičů a nebo jen tak na obložený talíř. - Tradiční skandinávská technika uzení. 100 g produktu bylo vyrobeno ze 130 g tuňáka. - Uzeno na směsi bukového a...
Vhodné na obložené kanapky, chleby, do salátů aj. - Tradiční skandinávská technika uzení. 100 g produktu bylo vyrobeno ze 130 g lososa. - Uzeno na směsi bukového a olšového...
Vhodné na obložené kanapky, chleby, do salátů aj. - Tradiční skandinávská technika uzení. 100 g produktu bylo vyrobeno ze 130 g lososa. - Uzeno na směsi bukového a olšového...
Arktický losos prémiové kvality je ideální volbou pro milovníky rybích specialit. Tento losos se skvěle hodí k přípravě za syrova, takže si můžete bez obav vychutnat domácí...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Uzený hovězí jazyk si žádá patřičné povaření a sloupnutí, poté můžete popustit uzdu své fantazii. Vodu z vývaru užijete na...
Pouze osobní odběr Grilované koleno s kostí 750g Rychlá a snadná příprava. Výborné za tepla i za studena. Koleno stačí pouze ohřát v troubě, mikrovlnce nebo ideálně na grilu s...
Vlastnosti Originální pečená masa z Vodňan, Příprava do 30 minut, Připraveno metodou Sous-vide, Výrobek stačí vyjmout z obalu a ohřát, Šťavnatá a hned hotová, Snadná a rychlá...
Norská klasika v super výhodném balíčku. Celkem 20 porcí po 150 gramech a z toho 4 zcela zdarma! Losos obecný prémiové kvality je ideální volbou pro milovníky rybích...
Losos obecný (Salmo Salar) steak z norských fjordů přináší bezkonkurenční čerstvost a kvalitu. Faremní chov, zamražený ihned po vylovení, bohatý na omega-3. Snadná příprava na...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Vykostěné kuře s kůží, naplněné chutnou masovo-houbovou náplní, tepelně opracované moderní metodou sous vide, zabalené ve vakuu...
Hovězí maso, kližka a krk z masných plemen skotu. 98% hovězí maso. Konzerva. Naše vlastní výroba. Klasická receptura kdysi oblíbené konzervy, ale bez vepřových kůží.
Mořský ďas, známý také jako Lophius piscatorius, je ryba, která na první pohled může působit děsivě, ale její maso je naopak jemné a chutné. Tato delikatesa je mezi gurmány...
-- Klokaní maso patří mezi zvěřinu a je mimořádně křehké. Chutí a vůní připomíná srnčí maso. Klokani se živí výhonky bylin a stromů. Klokaní steaky jsou dodávány vakuově...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Bílé, libové kuřecí maso je lehké a dietní. Křídla nejlépe chutnají pečená nebo grilovaná, před úpravou se často nakládají do...
TRHANÉ MASO VEPŘOVÉ 500g Masný výrobek tepelně opracovaný. Složení: vepřové maso 98%, jedlá sůl, bramborový škrob, přírodní koření Skladujte při teplotě do +5°C Výrobce:...
Objevte mistrovské hovězí žebro sous vide z irského Angusu. Neuvěřitelně šťavnaté díky pomalému vaření zaručuje výjimečnou chuť. Snadná příprava za pár minut. Dlouhá trvanlivost...
-- Vysoká roštěná z irského masa je chuťově bohatší alternativou k běžnému steaku. Díky suchému zrání má mimořádnou křehkost, jemnou texturu a komplexní chuť, kterou ocení i...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Kuřecí křídla uzená na bukovém dřevě. Tento chutově výrazný masný výrobek je vyroben z čerstvého kuřecího masa. Baleno ve vakuu....
Striploin steak – klasika pro opravdové masožravce Striploin steak pochází z nízkého roštěnce v zadní části hřbetu a patří mezi nejoblíbenější řezy steakového světa. Náš...
-- Vepřové nožky jsou výtečné do sulcu, vývarů nebo na přípravu domácí tlačenky. Obsahují želírující složky, které dodají pokrmu hutnost a výbornou konzistenci.Produktová...
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
