Barry Callebaut Čokoláda W2 bílá 28% 400g Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate v srdci Belgie již déle než 100 let. Čokoláda je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci, přičemž na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí. Bílá čokoláda od Barry Callebaut v peckách má smetanovo-mléčnou chuť s vanilkovými tóny. Výborně ochutí pěny, krémy, glazury či ganache a díky... Celý popis
Koupit za 243 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Barry Callebaut Čokoláda W2 bílá 28% 400g
Doprava:
69 Kč
Skladem
243 Kč
Koupit za 243 Kč
Popis
Barry Callebaut Čokoláda W2 bílá 28% 400g
Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate v srdci Belgie již déle než 100 let. Čokoláda je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci, přičemž na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí. Bílá čokoláda od Barry Callebaut v peckách má smetanovo-mléčnou chuť s vanilkovými tóny. Výborně ochutí pěny, krémy, glazury či ganache a díky dokonale vyvážené chuti ji můžeme kombinovat se širokou škálou přísad. Čokoláda je také vhodná na dekorativní zdobení a na výrobu zmrzlin či pralinek.
Nechte se unést touto nejvěhlasnější bílou čokoládou!
Recept č. W2 je další z původních receptur Octaafa Callebauta, která se stala nejoblíbenější čokoládou mnoha mistrů cukrářů. Tato čokoláda je ryze belgická, protože se vyrábí zejména z mléka krav pasoucích se na belgických pastvinách a z místní cukrové třtiny.
Má příjemnou chuť s výraznými mléčnými, smetanovými, karamelovými a vanilkovými tóny, které jsou dokonale vyvážené. W2 lze kombinovat se širokou škálou surovin a příchutí: od sladkých po hořké, od koření po bylinky a od ovoce až po pivo.
Díky její střední tekutosti jde o univerzální čokoládu. Používá se do čokoládových tabulek nebo dutých figurek a vždy vás překvapí svým krásným hedvábným leskem a elegantní texturou. Můžete se na ni zcela spolehnout při dochucování mousse, cremes, zmrzlin, nápojů a polev.
S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa
The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons.
Složení: Cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Alergeny: mléko, sója.
- Alergeny: produkt obsahuje mléko, sojové boby
- Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
- Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.
- Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Nutriční hodnoty na 100g:Energetická hodnota (kJ/kcal)2379/569Bílkoviny (g)6Tuky (g)35,8Z toho nasycené mastné k. (g)21,6Sacharidy (g)55,3Z toho cukry (g)54,9Vláknina (g)-Sůl (g)0,21
Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate v srdci Belgie již déle než 100 let. Čokoláda je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci, přičemž na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí. Bílá čokoláda od Barry Callebaut v peckách má smetanovo-mléčnou chuť s vanilkovými tóny. Výborně ochutí pěny, krémy, glazury či ganache a díky dokonale vyvážené chuti ji můžeme kombinovat se širokou škálou přísad. Čokoláda je také vhodná na dekorativní zdobení a na výrobu zmrzlin či pralinek.
Nechte se unést touto nejvěhlasnější bílou čokoládou!
Recept č. W2 je další z původních receptur Octaafa Callebauta, která se stala nejoblíbenější čokoládou mnoha mistrů cukrářů. Tato čokoláda je ryze belgická, protože se vyrábí zejména z mléka krav pasoucích se na belgických pastvinách a z místní cukrové třtiny.
Má příjemnou chuť s výraznými mléčnými, smetanovými, karamelovými a vanilkovými tóny, které jsou dokonale vyvážené. W2 lze kombinovat se širokou škálou surovin a příchutí: od sladkých po hořké, od koření po bylinky a od ovoce až po pivo.
Díky její střední tekutosti jde o univerzální čokoládu. Používá se do čokoládových tabulek nebo dutých figurek a vždy vás překvapí svým krásným hedvábným leskem a elegantní texturou. Můžete se na ni zcela spolehnout při dochucování mousse, cremes, zmrzlin, nápojů a polev.
S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa
The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons.
Složení: Cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Alergeny: mléko, sója.
- Alergeny: produkt obsahuje mléko, sojové boby
- Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
- Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.
- Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Nutriční hodnoty na 100g:Energetická hodnota (kJ/kcal)2379/569Bílkoviny (g)6Tuky (g)35,8Z toho nasycené mastné k. (g)21,6Sacharidy (g)55,3Z toho cukry (g)54,9Vláknina (g)-Sůl (g)0,21
Parametry
Výrobce | Callebaut |
Hmotnost | 400 g |
Druh čokolády | bílé |