Belgická hořká čokoláda 54,5% Callets™, 1 kg balení, 811-E4-U71, je jednou z původních receptur Octaafa Callebaut, která se stala kultovní recepturou čokolád Callebaut, proslulou po celém světě. Stejně jako všechny výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobena z naší hlavní směsi Wieze. Pražení celých bobů zaručuje bohatou chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektně se hodí pro širokou škálu ingrediencí a je vhodná pro všechna využití, od cukrovinek až po sušenky, omáčky a nápoje. Pokaždé skvělé výsledky!... Celý popis

Koupit za 647 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Belgická hořká čokoláda 54,5% Callets™, 1 kg balení, 811-E4-U71, je jednou z původních receptur Octaafa Callebaut, která se stala kultovní recepturou čokolád Callebaut, proslulou po celém světě. Stejně jako všechny výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobena z naší hlavní směsi Wieze. Pražení celých bobů zaručuje bohatou chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektně se hodí pro širokou škálu ingrediencí a je vhodná pro všechna využití, od cukrovinek až po sušenky, omáčky a nápoje. Pokaždé skvělé výsledky! Jednička šéfkuchařů bude fungovat v každé situaci. Abychom získali dokonale harmonickou a bohatou chuť, mícháme kakaové boby ze tří různých zemí původu: Pobřeží slonoviny, Ghany a Ekvádoru.

- Doporučené kombinace:
- vanilka, lékořice, máta, fenykl, kardamom, Raki - anýzová pálenka, portské, pivo Kriek Bellevue, Guinness, grenadin, makadamové ořechy, olivový olej.

- Doporučené použití:

- Cukrovinky: pro střední polévání, tvarování středních dutých figurek (15-30 cm), formování pralinek, formování malých dutých figurek (5-15 cm), míchání, dekorativní zdobení, nastříkání (airbrush), ochucování. Ideální pro produkty, jako jsou karamelky, polevy na ořechy, čokoládové pasty, krémové a máslové náplně, ganache, čokoládové plátky, truffle.

- Koláče a dezerty: k dochucení. Ideální pro produkty, jako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazury, čokoládová láva / fondán, pěna, omáčky, piškoty a koláče.

- Pekařské výrobky: k polévání a nanášení cukrové polevy. Ideální pro výrobky jako chléb a briošky, sušenky, muffiny, pekařský krém (krémový koláč, dánské pečivo a koláče).

- Zmrzliny a sorbety: k dochucení. Ideální pro výrobky, jako je americká zmrzlina, tradiční italská zmrzlina, italská zmrzlina a sorbety.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Callebaut
Hmotnost 1000 g
Druh čokolády hořké
Značka Callebaut