Barry Callebaut Čokoláda 811 hořká 54,5% 400g Recept č. 811 mohou mistři cukráři používat univerzálně. Jeden z původních receptů Octaafa Callebauta, který se proslavil po celém světě. Stejně jako všechny nejjemnější belgické čokolády, tak i tato je vyrobena z naší charakteristické směsi Wieze. Pražení celých kakaových bobů zaručuje její plnou chuť, bohatý kakaový základ a jemné ovocné tóny. Tento mistr ve vyváženosti se dokonale kombinuje se širokou škálou ingrediencí a je vhodný pro každé použití,... Celý popis

Koupit za 258 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Barry Callebaut Čokoláda 811 hořká 54,5% 400g

Recept č. 811 mohou mistři cukráři používat univerzálně.

Jeden z původních receptů Octaafa Callebauta, který se proslavil po celém světě. Stejně jako všechny nejjemnější belgické čokolády, tak i tato je vyrobena z naší charakteristické směsi Wieze. Pražení celých kakaových bobů zaručuje její plnou chuť, bohatý kakaový základ a jemné ovocné tóny.

Tento mistr ve vyváženosti se dokonale kombinuje se širokou škálou ingrediencí a je vhodný pro každé použití, od vytváření cukrovinek až po sušenky, polevy a nápoje. Pro skvělé výsledky za každých okolností.

S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa

The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons

Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.

Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.

Alergeny: sója

Cross-kontaminace: mléko

- Alergeny: produkt obsahuje sojové boby a může obsahovat mléko
- Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
- Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.
- Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.

Nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota (kJ/kcal)
2307/551

Bílkoviny (g)
5,1

Tuky (g)
36,6

Z toho nasycené mastné k. (g)
21,9

Mononasyc. mastné kyseliny (g)
11,9

Polynenasyc. mastné kyseliny (g)
1,2

Sacharidy (g)
45,8

Z toho cukry (g)
43,1

Vláknina (g)
8,1

Sůl (g)
0,01

Vápník (mg)
28,5

Železo (mg)
12,66

Fosfor (mg)
162,6

Selen (µg)
3,98

Hořčík (mg)
102,6

Draslík (mg)
476,3
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Callebaut
Hmotnost 400 g
Druh čokolády čokoláda na fondue
Značka Callebaut