Barry Callebaut Čokoláda 811 hořká 54,5% 400g Recept č. 811 mohou mistři cukráři používat univerzálně. Jeden z původních receptů Octaafa Callebauta, který se proslavil po celém světě. Stejně jako všechny nejjemnější belgické čokolády, tak i tato je vyrobena z naší charakteristické směsi Wieze. Pražení celých kakaových bobů zaručuje její plnou chuť, bohatý kakaový základ a jemné ovocné tóny. Tento mistr ve vyváženosti se dokonale kombinuje se širokou škálou ingrediencí a je vhodný pro každé použití,... Celý popis
Koupit za 284 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Barry Callebaut Čokoláda 811 hořká 54,5% 400g
Doprava:
69 Kč
Skladem
284 Kč
Koupit za 284 Kč

CALLEBAUT 811 hořká čokoláda 54,5% 400 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
239 Kč
Koupit za 239 Kč

CALLEBAUT 811 hořká belgická čokoláda (54,5%) 400g pecky
Doprava:
79 Kč
Skladem
284 Kč
Koupit za 284 Kč

Čokoláda 811 hořká 54,5% 0,4kg - Callebaut
Doprava:
69 Kč
Skladem
279 Kč
Koupit za 279 Kč

Belgická čokoláda CALLEBAUT 54,5 % - 400 g
Doprava:
75 Kč
Skladem
424 Kč
Koupit za 424 Kč
Popis
Barry Callebaut Čokoláda 811 hořká 54,5% 400g
Recept č. 811 mohou mistři cukráři používat univerzálně.
Jeden z původních receptů Octaafa Callebauta, který se proslavil po celém světě. Stejně jako všechny nejjemnější belgické čokolády, tak i tato je vyrobena z naší charakteristické směsi Wieze. Pražení celých kakaových bobů zaručuje její plnou chuť, bohatý kakaový základ a jemné ovocné tóny.
Tento mistr ve vyváženosti se dokonale kombinuje se širokou škálou ingrediencí a je vhodný pro každé použití, od vytváření cukrovinek až po sušenky, polevy a nápoje. Pro skvělé výsledky za každých okolností.
S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa
The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons
Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Alergeny: sója
Cross-kontaminace: mléko
- Alergeny: produkt obsahuje sojové boby a může obsahovat mléko
- Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
- Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.
- Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)
2307/551
Bílkoviny (g)
5,1
Tuky (g)
36,6
Z toho nasycené mastné k. (g)
21,9
Mononasyc. mastné kyseliny (g)
11,9
Polynenasyc. mastné kyseliny (g)
1,2
Sacharidy (g)
45,8
Z toho cukry (g)
43,1
Vláknina (g)
8,1
Sůl (g)
0,01
Vápník (mg)
28,5
Železo (mg)
12,66
Fosfor (mg)
162,6
Selen (µg)
3,98
Hořčík (mg)
102,6
Draslík (mg)
476,3
Recept č. 811 mohou mistři cukráři používat univerzálně.
Jeden z původních receptů Octaafa Callebauta, který se proslavil po celém světě. Stejně jako všechny nejjemnější belgické čokolády, tak i tato je vyrobena z naší charakteristické směsi Wieze. Pražení celých kakaových bobů zaručuje její plnou chuť, bohatý kakaový základ a jemné ovocné tóny.
Tento mistr ve vyváženosti se dokonale kombinuje se širokou škálou ingrediencí a je vhodný pro každé použití, od vytváření cukrovinek až po sušenky, polevy a nápoje. Pro skvělé výsledky za každých okolností.
S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa
The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons
Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Alergeny: sója
Cross-kontaminace: mléko
- Alergeny: produkt obsahuje sojové boby a může obsahovat mléko
- Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
- Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.
- Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)
2307/551
Bílkoviny (g)
5,1
Tuky (g)
36,6
Z toho nasycené mastné k. (g)
21,9
Mononasyc. mastné kyseliny (g)
11,9
Polynenasyc. mastné kyseliny (g)
1,2
Sacharidy (g)
45,8
Z toho cukry (g)
43,1
Vláknina (g)
8,1
Sůl (g)
0,01
Vápník (mg)
28,5
Železo (mg)
12,66
Fosfor (mg)
162,6
Selen (µg)
3,98
Hořčík (mg)
102,6
Draslík (mg)
476,3
Parametry
Výrobce | Callebaut |
Hmotnost | 400 g |
Druh čokolády | hořké |
Značka | Callebaut |