Příprava: 1. způsob: Čokoládu zalijeme horkou vodou v doporučeném poměru a pečlivě ji rozmícháme metličkou. 2. způsob: Čokoládu je možné nahřát ve vodní lázni, teplota čokolády nesmí přesáhnout 48°C. Jakmile je čokoláda rozpuštěná, přidáme teplou vodu a pečlivě promícháme metličkou. Připravená teplá čokoláda je určena k okamžité spotřebě, případně se dá uložit do lednice na dobu max. 48 hodin. Doporučené dávkování: 100g čokolády a 50-75 ml vody (dle požadované hustoty). 100g čokolády = cca 2 porce... Celý popis
Koupit za 344 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Teplá čokoláda mléčná, Čokoládovna Troubelice; Velikost balení 200g; Barva 1
Doprava:
zdarma
344 Kč
Koupit za 344 Kč

Čokoládovna Troubelice Teplá čokoláda mléčná 100g
Doprava:
105 Kč
Skladem
172 Kč
Koupit za 172 Kč

Čokoládovna Troubelice Teplá čokoláda mléčná 100g, Troubelice
Doprava:
69 Kč
Skladem
172 Kč
Koupit za 172 Kč

Teplá čokoláda mléčná, Čokoládovna Troubelice Hmotnost: 100g
Doprava:
105 Kč
Skladem
172 Kč
Koupit za 172 Kč
Popis
Příprava:
1. způsob: Čokoládu zalijeme horkou vodou v doporučeném poměru a pečlivě ji rozmícháme metličkou.
2. způsob: Čokoládu je možné nahřát ve vodní lázni, teplota čokolády nesmí přesáhnout 48°C. Jakmile je čokoláda rozpuštěná, přidáme teplou vodu a pečlivě promícháme metličkou. Připravená teplá čokoláda je určena k okamžité spotřebě, případně se dá uložit do lednice na dobu max. 48 hodin.
Doporučené dávkování:
100g čokolády a 50-75 ml vody (dle požadované hustoty).
100g čokolády = cca 2 porce
Složení: Kakaové boby, kakaové máslo, třtinová šťáva Panela Bio, sušené mléko.
Obsah kakaové sušiny nejméně 50%.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2410kJ (579kcal)
Tuky 41,46g ; z toho nasycené mastné kyseliny 24,97g
Sacharidy 37,7g ; z toho cukry 21,28g
Vláknina 6,68g
Bílkoviny 10,41g
Sůl 0,212g
Sůl je v produktu obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
Skladování: Skladujte v suchu a temnu do teploty do 30°C.
Země původu kakaových produktů: Ekvádor
Vyrobeno v České republice.
Výrobce: Františk Bačík, Troubelice 10, 783 83 Troubelice, Česká republika.
1. způsob: Čokoládu zalijeme horkou vodou v doporučeném poměru a pečlivě ji rozmícháme metličkou.
2. způsob: Čokoládu je možné nahřát ve vodní lázni, teplota čokolády nesmí přesáhnout 48°C. Jakmile je čokoláda rozpuštěná, přidáme teplou vodu a pečlivě promícháme metličkou. Připravená teplá čokoláda je určena k okamžité spotřebě, případně se dá uložit do lednice na dobu max. 48 hodin.
Doporučené dávkování:
100g čokolády a 50-75 ml vody (dle požadované hustoty).
100g čokolády = cca 2 porce
Složení: Kakaové boby, kakaové máslo, třtinová šťáva Panela Bio, sušené mléko.
Obsah kakaové sušiny nejméně 50%.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2410kJ (579kcal)
Tuky 41,46g ; z toho nasycené mastné kyseliny 24,97g
Sacharidy 37,7g ; z toho cukry 21,28g
Vláknina 6,68g
Bílkoviny 10,41g
Sůl 0,212g
Sůl je v produktu obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
Skladování: Skladujte v suchu a temnu do teploty do 30°C.
Země původu kakaových produktů: Ekvádor
Vyrobeno v České republice.
Výrobce: Františk Bačík, Troubelice 10, 783 83 Troubelice, Česká republika.
Parametry
Výrobce | Čokoládovna Troubelice |
Hmotnost | 100 g |
Druh | čokoláda |