Authentic Hovězí polévková směs 0.7kg
Směs hovězího masa a morkových kostí z naší prémiové řady Authentic. Uvařte si dlouho tažený vývar, na který se nezapomíná. Máme pro vás oblíbenou kombinaci morkové kosti a hovězího předního masa. Hovězí vývar je kulinářské zlato – poslouží jako základ vydatné polévky, ale také jako přísada do omáček těstovin, omáček, rizota a spousty dalších delikates. TIP NA PŘÍPRAVU Pro nejvýraznější chuťový zážitek doporučujeme morkové kosti před vařením opéct v troubě předehřáté na 180 °C. Nechte je péct... Celý popis
Popis
Směs hovězího masa a morkových kostí z naší prémiové řady Authentic.
Uvařte si dlouho tažený vývar, na který se nezapomíná. Máme pro vás oblíbenou kombinaci morkové kosti a hovězího předního masa. Hovězí vývar je kulinářské zlato – poslouží jako základ vydatné polévky, ale také jako přísada do omáček těstovin, omáček, rizota a spousty dalších delikates.
TIP NA PŘÍPRAVU
Pro nejvýraznější chuťový zážitek doporučujeme morkové kosti před vařením opéct v troubě předehřáté na 180 °C. Nechte je péct cca 10-15 minut, dokud mírně nezezlátnou a teprve potom začněte s vývarem. Vznikne Vám tmavý, hustý a chuťově výrazný hovězí vývar na polévku.
České maso Authentic od Brejchy: řeznická kvalita, která myslí na přírodu
Máte rádi maso hezky česky? Rozmazlete chuťové pohárky hovězím a vepřovým, které zpracovala legendární rodinná firma Petra Brejchy. Na začátku jeho příběhu bylo nadšení pro řemeslo a podporu regionálních farmářů. Maso proto vozí pouze z ověřených českých chovů, max. ze vzdálenosti 100 km.
Dnes provozuje jeden ze tří největších provozů na zpracování hovězího v ČR, který operuje dle zásad wellfare. Zvířata tu před porážkou mají dvojnásobnou velikost stájí než stanovuje wellfare se systémem jednosměrného nahánění.
Brejchovy priority? Nejpřísnější hygienické standardy s minimálním dopadem na životní prostředí. Recyklují zbytkové teplo pro další využití, s pomocí unikátních technologií společnosti Ecolab šetří teplou vodu a navíc kladou důraz na zpracování všech produktů výroby – namísto vyhazování zbytků je předávají k využití v sektoru krmiva pro mazlíčky.
Uvařte si dlouho tažený vývar, na který se nezapomíná. Máme pro vás oblíbenou kombinaci morkové kosti a hovězího předního masa. Hovězí vývar je kulinářské zlato – poslouží jako základ vydatné polévky, ale také jako přísada do omáček těstovin, omáček, rizota a spousty dalších delikates.
TIP NA PŘÍPRAVU
Pro nejvýraznější chuťový zážitek doporučujeme morkové kosti před vařením opéct v troubě předehřáté na 180 °C. Nechte je péct cca 10-15 minut, dokud mírně nezezlátnou a teprve potom začněte s vývarem. Vznikne Vám tmavý, hustý a chuťově výrazný hovězí vývar na polévku.
České maso Authentic od Brejchy: řeznická kvalita, která myslí na přírodu
Máte rádi maso hezky česky? Rozmazlete chuťové pohárky hovězím a vepřovým, které zpracovala legendární rodinná firma Petra Brejchy. Na začátku jeho příběhu bylo nadšení pro řemeslo a podporu regionálních farmářů. Maso proto vozí pouze z ověřených českých chovů, max. ze vzdálenosti 100 km.
Dnes provozuje jeden ze tří největších provozů na zpracování hovězího v ČR, který operuje dle zásad wellfare. Zvířata tu před porážkou mají dvojnásobnou velikost stájí než stanovuje wellfare se systémem jednosměrného nahánění.
Brejchovy priority? Nejpřísnější hygienické standardy s minimálním dopadem na životní prostředí. Recyklují zbytkové teplo pro další využití, s pomocí unikátních technologií společnosti Ecolab šetří teplou vodu a navíc kladou důraz na zpracování všech produktů výroby – namísto vyhazování zbytků je předávají k využití v sektoru krmiva pro mazlíčky.