Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Tento chléb je klasický druh pečiva. Je vyrobený z pšeničné a žitné mouky. Kmín chléb krásně provoní a dodá tradiční chuť. Doporučuje se podávat s domácími pomazánkami, ale i uzeninami či sýrem. Vhodný je také jako příloha k domácímu guláši. O VÝROBCI V malebném Šumavském podhůří, nedaleko hory Kleť a v blízkosti Českého Krumlova, který je zapsán na prestižním seznamu světového dědictví UNESCO, se nachází obec Srnín. Právě zde byla v roce 1956 zahájena... Celý popis
Koupit za 23 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Pekárna Srnín Chléb srnínský konzumní 600g
Doprava:
zdarma
Skladem
23 Kč
Koupit za 23 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Tento chléb je klasický druh pečiva.
Je vyrobený z pšeničné a žitné mouky. Kmín chléb krásně provoní a dodá tradiční chuť.
Doporučuje se podávat s domácími pomazánkami, ale i uzeninami či sýrem. Vhodný je také jako příloha k domácímu guláši.
O VÝROBCI
V malebném Šumavském podhůří, nedaleko hory Kleť a v blízkosti Českého Krumlova, který je zapsán na prestižním seznamu světového dědictví UNESCO, se nachází obec Srnín. Právě zde byla v roce 1956 zahájena výstavba pekárny, která oficiálně odstartovala svůj provoz na podzim roku 1960.
Tehdy zde byla k dispozici tříetážová parní pec vytápěná dřevem a uhlím, které se sem vozilo po železnici, válecí stroj, automatická dělička a rohlíkový stroj značky Maxim. Výrobky, jež se tu sázely ručně, si rychle získaly oblibu zákazníků a kapacita provozu brzy nestačila pokrýt poptávku.
Zatímco v okolních obcích byly pekárny rušeny, v Srníně se zanedlouho rozhodlo o rozšíření provozu a výstavbě nové budovy. A vyplatilo se
Po změně společenských poměrů čekaly na srnínskou pekárnu nové výzvy. Počátkem 90. let došlo k její privatizaci. Jedním z hlavních úkolů té doby bylo sladit umění a dobré jméno jihočeských pekařů a cukrářů s aktuálními podmínkami a požadavky doby. To platí dodnes.
Je vyrobený z pšeničné a žitné mouky. Kmín chléb krásně provoní a dodá tradiční chuť.
Doporučuje se podávat s domácími pomazánkami, ale i uzeninami či sýrem. Vhodný je také jako příloha k domácímu guláši.
O VÝROBCI
V malebném Šumavském podhůří, nedaleko hory Kleť a v blízkosti Českého Krumlova, který je zapsán na prestižním seznamu světového dědictví UNESCO, se nachází obec Srnín. Právě zde byla v roce 1956 zahájena výstavba pekárny, která oficiálně odstartovala svůj provoz na podzim roku 1960.
Tehdy zde byla k dispozici tříetážová parní pec vytápěná dřevem a uhlím, které se sem vozilo po železnici, válecí stroj, automatická dělička a rohlíkový stroj značky Maxim. Výrobky, jež se tu sázely ručně, si rychle získaly oblibu zákazníků a kapacita provozu brzy nestačila pokrýt poptávku.
Zatímco v okolních obcích byly pekárny rušeny, v Srníně se zanedlouho rozhodlo o rozšíření provozu a výstavbě nové budovy. A vyplatilo se
Po změně společenských poměrů čekaly na srnínskou pekárnu nové výzvy. Počátkem 90. let došlo k její privatizaci. Jedním z hlavních úkolů té doby bylo sladit umění a dobré jméno jihočeských pekařů a cukrářů s aktuálními podmínkami a požadavky doby. To platí dodnes.
Parametry
Výrobce | Pekárna Srnín |