Potěšte své chuťové smysly lahodnou horkou čokoládou, která v zimních dnech příjemně zahřeje tělo a pohladí na duši. Díky speciální vánoční receptuře provoní celou domácnost po právě upečeném medovém perníčku a chutná stejně tak dobře. Vyrábí se poctivě metodou bean to bar a obsahuje pouze sušenou třtinovou šťávu, perníkové koření a 70 % kakaových složek. Zpříjemněte si (nejen) sváteční atmosféru, čokoláda potěší celou rodinu, děti nevyjímaje. Vlastnosti  Čokoláda obsahuje mnoho antioxidantů, působí... Celý popis

Koupit za 195 Kč

Popis

Potěšte své chuťové smysly lahodnou horkou čokoládou, která v zimních dnech příjemně zahřeje tělo a pohladí na duši. Díky speciální vánoční receptuře provoní celou domácnost po právě upečeném medovém perníčku a chutná stejně tak dobře. Vyrábí se poctivě metodou bean to bar a obsahuje pouze sušenou třtinovou šťávu, perníkové koření a 70 % kakaových složek. Zpříjemněte si (nejen) sváteční atmosféru, čokoláda potěší celou rodinu, děti nevyjímaje.
Vlastnosti 
Čokoláda obsahuje mnoho antioxidantů, působí příznivě na srdce, reguluje krevní tlak a snižuje riziko cukrovky. [1]
Hořká čokoláda navíc zmírňuje úzkostlivé pocity, zlepšuje celkovou psychiku a odbourává stres. A to se (nejen) při vánočním shonu může hodit!

ingredience vysoké kvality
bez bílého rafinovaného cukru
vyrobená metodou bean to bar
obsah kakaových složek 70 %

Věděli jste, že?
V dávných dobách považovali Mayové nápoj připravovaný z kávových bobů jako „dar od bohů“.
Co to vlastně znamená „bean to bar“?
Z doslovného překladu z angličtiny „od bobu k tabulce“ už vyplývá, že se jedná o způsob výroby, kdy máme celý proces pod drobnohledem. Pečlivě vybíráme od farmářů ty nejkvalitnější kávové boby, které následně pražíme, meleme a temperujeme. Hotovou čokoládu poté šetrně zpracováváme do sypké směsi, aby byla připravena k výrobě horké čokolády. Způsob zpracování bean to bar a kvalitu vstupních surovin poznáte na chuti, vůni i vzhledu.
Příprava

V malém kastrůlku zahřejte těsně pod bodem varu 50 ml vody, nebo mléka.
Přidejte cca 25–30 g (3 polévkové lžíce) směsi a míchejte, dokud se důkladně nespojí s tekutinou.
Nalijte horkou čokoládu do oblíbeného hrnečku a vychutnávejte.

Složení
Kakaová hmota (70% čokoláda), panela, perníkové koření (anýz, badyán, chemicky neošetřená citrónová kůra, hřebíček, skořice, kardamom, nové koření).
Výživové hodnoty na 100 g: 
Energetická hodnota: 554,2 kcal / 2325,4 kJ
Tuky: 38,1 g
     z toho nenasycené mastné kyseliny: 24,7 g
Sacharidy: 44,4 g
     z toho cukry: 25,6 g
Bílkoviny: 9,5 g
Vláknina: 10,6 g
Sůl: 0,1 g
Podrobnosti
Výrobce: GOODIE s.r.o.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Goodie
Hmotnost 120 g