Pro zdravé vaření s plnou a dokonalou chutí i vůní potravin použijte pomalý vařič Sous vide G21 Akura s WiFi ovládáním přes mobilní aplikaci s recepty. Vyberte recept, připravte suroviny a odešlete pokyn – čas i teplotu vaření už si vařič sous vide Akura nastaví sám. Sous-vide vaření se stalo symbolem dokonalosti. Proč? Připravit správně i tak zdánlivě jednoduchá jídla, jako je třeba vejce naměkko nebo steak, není vůbec tak snadné, jak se na první pohled zdá. Díky metodě sous-vide neboli vaření... Celý popis
Koupit za 3 690 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
G21 sous vide Akura WiFi, 1000 W
Doprava:
zdarma
Skladem
3 690 Kč
Koupit za 3 690 Kč
G21 Akura WiFi 1000 W%
Doprava:
89 Kč
2 875 Kč
Koupit za 2 875 Kč
G21 Akura WiFi 1000 W
Doprava:
zdarma
2 690 Kč
Koupit za 2 690 Kč
Popis
Pro zdravé vaření s plnou a dokonalou chutí i vůní potravin použijte pomalý vařič Sous vide G21 Akura s WiFi ovládáním přes mobilní aplikaci s recepty. Vyberte recept, připravte suroviny a odešlete pokyn – čas i teplotu vaření už si vařič sous vide Akura nastaví sám.
Sous-vide vaření se stalo symbolem dokonalosti. Proč?
Připravit správně i tak zdánlivě jednoduchá jídla, jako je třeba vejce naměkko nebo steak, není vůbec tak snadné, jak se na první pohled zdá. Díky metodě sous-vide neboli vaření ve vakuu se vám podaří připravit delikátní pokrmy, za které byste si i v nejlepších restauracích pořádně připlatili.
Úžasný šťavnatý steak – při vaření ve vakuu si maso zachová nádhernou přirozenou texturu, bude uvnitř šťavnaté a jemné. Pak už je jen dokončíte na pánvi podle vlastní chuti. Medium, rare, well done? Se sous-vide vařením máte správně udělané steaky na jistotu.
Sous-vide oceníte při přípravě jakéhokoliv masa, ať už jde o drůbeží, vepřové, hovězí nebo rybí. Zelenina bude i po přípravě jemná a aromatická chutí i vůní. „Na hniličku” uvařené vejce už nebudete muset krájet na plátky a ovocný dezert vás vrátí do léta.
Co je sous-vide vaření
Vaření ve vakuu neboli sous-vide vaření je pomalé vaření při nižších teplotách, než je teplota bodu varu. Suroviny pro sous-vide přípravu jídel se zavakuují do fólie, takže všechny zdravé látky, živiny a vitamíny, stejně jako plná vlastní chuť i vůně, zůstanou zachovány a nezničí se vysokými teplotami.
Při pomalém sous-vide vaření dochází jen k minimálním změnám v upravované potravině a její maximální přirozená chuť zůstává. Tím, že je surovina zpracovávána v neprodyšných a uzavřených obalech, nedochází k žádnému výluhu do vody nebo odparu těkavých senzorických látek. S tím dále souvisí také nízký úbytek hmotnosti. Teplota se pohybuje níže než u ostatních kulinárních úprav, což má za následek nižší degradaci nutričních látek. Hermetické uzavření bez přístupu vzduchu funguje jako prevence proti aerobním mikroorganismům, které by mohly potravinu zničit.
Zajímavost: V roce 1974 přišel šéfkuchař George Pralus na to, že zabalení foie gras do plastového sáčku pomáhá jídlu zachovat původní vzhled, pokrm pak zbytečně neztrácí nadměrné množství živin a má lepší strukturu. Tehdy pracoval pro restauraci Troisgros (Pierre a Michel Troisgros) ve francouzském Roanne, do které od té doby začaly proudit davy lidí.
Sous-vide vaření začali naplno využívat francouzští kuchaři, postupně se vaření ve vakuu rozšířilo přes michellinské restaurace. Dnes díky sous-vide vařiči G21 Akura můžete objevit kouzlo vakuového vaření i vy a dopřát si tak dokonale připravená menu.
Sous-vide G21 Akura
Ponorný pomalý vařič G21 Akura pro vaření ve vakuu je připraven pro každodenní bezpečné použití a vyladěný do nejmenších detailů. Masivní tělo se skládá ze dvou částí – ponorná nerezová část s vnitřní varnou spirálou a vrchní část z odolného plastu s elektronikou a dotykovým displejem. K hrnci se sous-vide G21 Akura připevní svorkou/klipsem.
Displej G21 Akura
Na dotykovém displeji sous-vide vařiče G21 Akura vidíte zvolenou teplotu a dobu vaření/čas, zbývající do konce zvoleného programu. Vše ovládáte buď pomocí pouhých pěti dotykových plošek/tlačítek nebo přes mobilní aplikaci G21 Smart Home.
Aplikace G21 Smart Home s recepty pro G21 Akura
Mobilní apka G21 Smart Home pro sous-vide G21 Akura je ve verzi pro chytré telefony s operačním systémem Android a iOS. Aplikace i recepty v ní jsou v českém jazyce a Instalace je absolutně snadná – z krabice nebo manuálu pro G21 Akura si naskenujete QR kód a můžete začít vybírat recepty. Podle zvoleného receptu pak jen připravíte suroviny a jediným kliknutím potvrdíte start, zbytek zajistí G21 Akura.
Kouzlo WiFi ovládání – než se vrátíte z práce, bude oběd na stole
Díky promyšlenému zpracování a využití moderních technologií je ponorný sous-vide vařič G21 Akura vybaven nejlepší elektronikou a je schopný postarat se o přípravu jídla i v době, kdy vy jste mimo domov.
Příklad: Vložíte do hrnce s vodou zavakuované suroviny a odejdete do práce nebo na výlet. Cestou si na mobilu zvolíte recept a pošlete přes apku pokyn do sous-vide G21 Akura. Po návratu můžete prostírat.
Domů i pro restauraci
Chytrý vakuový vařič G21 Akura můžete využít jak pro vaření doma, tak i pro přípravu jídel v restauraci. I když se to nezdá, šetří pomalé vaření čas – podle zvoleného receptu může pracovat, zatímco vy se zabýváte něčím jiným. Klidně i přes noc nebo v době, kdy jste mimo domov. Sous-vide vaření se už naučily využívat i restaurace které chtějí dopřát svým hostům jen to nejlepší – dokonale šťavnaté steaky nebo voňavou zeleninu s plnou chutí a maximem živin a vitamínů.
Každý kuchař ví, že připravit správný steak není vůbec snadné. Od teď to ale, díky sous-vide G21 Akura, zvládne i začátečník!
Přednosti přístroje Sous-vide G21 Akura
Minimální změny v upravované potravině
Maximální zachování přirozené chuti, vůně i textury
Zachování téměř stejné hmotnosti surovin
Nižší degradace nutričních látek
Snadná příprava – pokud máte zavakuované suroviny zamražené, vložíte jen příslušný počet porcí do hrnce s vodou, kde se rozmrazí a připraví sous-vide metodou
Delší trvanlivost surovin – čerstvé zavakuované potraviny před vařením vydrží v chladničce až pět dní
Specifikace
WiFi: Ano
Příkon: 1000 W
Napětí: 220 – 240 V
Teplotní rozpětí: 0 °C – 90 °C
Teplotní přesnost: ± 0,1 °C
Max. objem nádoby: 20 l
Fyzické vlastnosti
Materiál: plast, nerez ocel
Barva: černá
Rozměry (Š x V x H): 7,5 x 39 x 12 cm
Hmotnost: 1,6 kg
Rozměry balení (Š x V x H): 11 x 44,5 x 13 cm
Hmotnost balení: 1,9 kg
Sous-vide vaření se stalo symbolem dokonalosti. Proč?
Připravit správně i tak zdánlivě jednoduchá jídla, jako je třeba vejce naměkko nebo steak, není vůbec tak snadné, jak se na první pohled zdá. Díky metodě sous-vide neboli vaření ve vakuu se vám podaří připravit delikátní pokrmy, za které byste si i v nejlepších restauracích pořádně připlatili.
Úžasný šťavnatý steak – při vaření ve vakuu si maso zachová nádhernou přirozenou texturu, bude uvnitř šťavnaté a jemné. Pak už je jen dokončíte na pánvi podle vlastní chuti. Medium, rare, well done? Se sous-vide vařením máte správně udělané steaky na jistotu.
Sous-vide oceníte při přípravě jakéhokoliv masa, ať už jde o drůbeží, vepřové, hovězí nebo rybí. Zelenina bude i po přípravě jemná a aromatická chutí i vůní. „Na hniličku” uvařené vejce už nebudete muset krájet na plátky a ovocný dezert vás vrátí do léta.
Co je sous-vide vaření
Vaření ve vakuu neboli sous-vide vaření je pomalé vaření při nižších teplotách, než je teplota bodu varu. Suroviny pro sous-vide přípravu jídel se zavakuují do fólie, takže všechny zdravé látky, živiny a vitamíny, stejně jako plná vlastní chuť i vůně, zůstanou zachovány a nezničí se vysokými teplotami.
Při pomalém sous-vide vaření dochází jen k minimálním změnám v upravované potravině a její maximální přirozená chuť zůstává. Tím, že je surovina zpracovávána v neprodyšných a uzavřených obalech, nedochází k žádnému výluhu do vody nebo odparu těkavých senzorických látek. S tím dále souvisí také nízký úbytek hmotnosti. Teplota se pohybuje níže než u ostatních kulinárních úprav, což má za následek nižší degradaci nutričních látek. Hermetické uzavření bez přístupu vzduchu funguje jako prevence proti aerobním mikroorganismům, které by mohly potravinu zničit.
Zajímavost: V roce 1974 přišel šéfkuchař George Pralus na to, že zabalení foie gras do plastového sáčku pomáhá jídlu zachovat původní vzhled, pokrm pak zbytečně neztrácí nadměrné množství živin a má lepší strukturu. Tehdy pracoval pro restauraci Troisgros (Pierre a Michel Troisgros) ve francouzském Roanne, do které od té doby začaly proudit davy lidí.
Sous-vide vaření začali naplno využívat francouzští kuchaři, postupně se vaření ve vakuu rozšířilo přes michellinské restaurace. Dnes díky sous-vide vařiči G21 Akura můžete objevit kouzlo vakuového vaření i vy a dopřát si tak dokonale připravená menu.
Sous-vide G21 Akura
Ponorný pomalý vařič G21 Akura pro vaření ve vakuu je připraven pro každodenní bezpečné použití a vyladěný do nejmenších detailů. Masivní tělo se skládá ze dvou částí – ponorná nerezová část s vnitřní varnou spirálou a vrchní část z odolného plastu s elektronikou a dotykovým displejem. K hrnci se sous-vide G21 Akura připevní svorkou/klipsem.
Displej G21 Akura
Na dotykovém displeji sous-vide vařiče G21 Akura vidíte zvolenou teplotu a dobu vaření/čas, zbývající do konce zvoleného programu. Vše ovládáte buď pomocí pouhých pěti dotykových plošek/tlačítek nebo přes mobilní aplikaci G21 Smart Home.
Aplikace G21 Smart Home s recepty pro G21 Akura
Mobilní apka G21 Smart Home pro sous-vide G21 Akura je ve verzi pro chytré telefony s operačním systémem Android a iOS. Aplikace i recepty v ní jsou v českém jazyce a Instalace je absolutně snadná – z krabice nebo manuálu pro G21 Akura si naskenujete QR kód a můžete začít vybírat recepty. Podle zvoleného receptu pak jen připravíte suroviny a jediným kliknutím potvrdíte start, zbytek zajistí G21 Akura.
Kouzlo WiFi ovládání – než se vrátíte z práce, bude oběd na stole
Díky promyšlenému zpracování a využití moderních technologií je ponorný sous-vide vařič G21 Akura vybaven nejlepší elektronikou a je schopný postarat se o přípravu jídla i v době, kdy vy jste mimo domov.
Příklad: Vložíte do hrnce s vodou zavakuované suroviny a odejdete do práce nebo na výlet. Cestou si na mobilu zvolíte recept a pošlete přes apku pokyn do sous-vide G21 Akura. Po návratu můžete prostírat.
Domů i pro restauraci
Chytrý vakuový vařič G21 Akura můžete využít jak pro vaření doma, tak i pro přípravu jídel v restauraci. I když se to nezdá, šetří pomalé vaření čas – podle zvoleného receptu může pracovat, zatímco vy se zabýváte něčím jiným. Klidně i přes noc nebo v době, kdy jste mimo domov. Sous-vide vaření se už naučily využívat i restaurace které chtějí dopřát svým hostům jen to nejlepší – dokonale šťavnaté steaky nebo voňavou zeleninu s plnou chutí a maximem živin a vitamínů.
Každý kuchař ví, že připravit správný steak není vůbec snadné. Od teď to ale, díky sous-vide G21 Akura, zvládne i začátečník!
Přednosti přístroje Sous-vide G21 Akura
Minimální změny v upravované potravině
Maximální zachování přirozené chuti, vůně i textury
Zachování téměř stejné hmotnosti surovin
Nižší degradace nutričních látek
Snadná příprava – pokud máte zavakuované suroviny zamražené, vložíte jen příslušný počet porcí do hrnce s vodou, kde se rozmrazí a připraví sous-vide metodou
Delší trvanlivost surovin – čerstvé zavakuované potraviny před vařením vydrží v chladničce až pět dní
Specifikace
WiFi: Ano
Příkon: 1000 W
Napětí: 220 – 240 V
Teplotní rozpětí: 0 °C – 90 °C
Teplotní přesnost: ± 0,1 °C
Max. objem nádoby: 20 l
Fyzické vlastnosti
Materiál: plast, nerez ocel
Barva: černá
Rozměry (Š x V x H): 7,5 x 39 x 12 cm
Hmotnost: 1,6 kg
Rozměry balení (Š x V x H): 11 x 44,5 x 13 cm
Hmotnost balení: 1,9 kg
Parametry
Výrobce | G21 |
Typ | ponorné vařiče |
Příkon | 1000 W |
Rozmezí nastavení teploty | 0 - 90 °C |
Displej | ano |
Časovač | ano |
Nastavitelná teplota | ano |
Wi-Fi | ano |
Mobilní aplikace | ano |
Funkce udržení teploty | ano |