Gyros Marináda vhodná na vepřové plátky i nudličky všeho druhu. Tradiční řecká marináda. Má výraznou kořenitou chuť a není ostrá. Složení: Koření (paprika, saturejka, česnek, pepř, oregano, bazalka, tymián), sůl (6,7 % v hotové marinádě), slunečnicový lecitin, vitamín C, paprikový extrakt. Hmotnost: 80 g Naše marinády jsou bez konzervačních látek a jdou použít mimo grilování i k přípravě dressingů či omáček. Návod k použití: Z každého balíčku lze jednoduše vyrobit 0,5 kg... Celý popis
Koupit za 49 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Gyros marináda 80g
Doprava:
90 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
SPECIO Gyros marináda 80g
Doprava:
zdarma
Skladem
37 Kč
Koupit za 37 Kč
Popis
Gyros
Marináda
vhodná na vepřové plátky i nudličky všeho druhu. Tradiční řecká marináda. Má výraznou
kořenitou chuť a není ostrá.
Složení:
Koření
(paprika, saturejka, česnek, pepř, oregano, bazalka, tymián), sůl (6,7 % v hotové
marinádě), slunečnicový lecitin, vitamín C, paprikový extrakt.
Hmotnost:
80 g
Naše marinády jsou bez konzervačních látek a jdou
použít mimo grilování i k přípravě dressingů či omáček.
Návod k použití:
Z každého balíčku lze jednoduše vyrobit 0,5 kg marinády
– přesný postup najdete na etiketě. Hotovou marinádu lze uchovat v lednici po dobu
2 měsíců (nejlépe v uzavřené nádobě či sklenici).
Maso - nakrájejte na plátky, kostky či nudličky,
do marinády lze nakládat i kuřecí křídla či vepřová žebírka. Maso důkladně promíchejte
s marinádou a uložte do chladničky. Optimální doba spotřeby je následující den po
naložení masa, kdy maso zkřehne a stejnoměrně pojme marinádu. Není nutno přisolovat!
Marináda
vhodná na vepřové plátky i nudličky všeho druhu. Tradiční řecká marináda. Má výraznou
kořenitou chuť a není ostrá.
Složení:
Koření
(paprika, saturejka, česnek, pepř, oregano, bazalka, tymián), sůl (6,7 % v hotové
marinádě), slunečnicový lecitin, vitamín C, paprikový extrakt.
Hmotnost:
80 g
Naše marinády jsou bez konzervačních látek a jdou
použít mimo grilování i k přípravě dressingů či omáček.
Návod k použití:
Z každého balíčku lze jednoduše vyrobit 0,5 kg marinády
– přesný postup najdete na etiketě. Hotovou marinádu lze uchovat v lednici po dobu
2 měsíců (nejlépe v uzavřené nádobě či sklenici).
Maso - nakrájejte na plátky, kostky či nudličky,
do marinády lze nakládat i kuřecí křídla či vepřová žebírka. Maso důkladně promíchejte
s marinádou a uložte do chladničky. Optimální doba spotřeby je následující den po
naložení masa, kdy maso zkřehne a stejnoměrně pojme marinádu. Není nutno přisolovat!
Parametry
Výrobce | Specio |