Medovina No.22 višňová – 0,5 l Ahoj, tady Alena a Josef, vaši včelaři Višně máme rádi. Ano, až tak je to prosté. Kombinace sladké a kyselé, rudá šťáva plná vitamínů a smyslnosti, tahle lahůdka nás neomrzí ani posté. A stejné to je i s naší medovinou No.22 višňovou. Tu chuť jsme si vysnili a při její přípravě dbáme na poslední detail. Nic nechceme ošidit. Proč? Naše vášeň pro višně zkrátka nezná mezí. Na naši medovinu z višní jsme vážně pyšní. Složení a konzistence medoviny No.22 višňové Medovina... Celý popis
Koupit za 359 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Medovina No.22 višňová – 0,5 l
Ahoj, tady Alena a Josef, vaši včelaři
Višně máme rádi. Ano, až tak je to prosté. Kombinace sladké a kyselé, rudá šťáva plná vitamínů a smyslnosti, tahle lahůdka nás neomrzí ani posté. A stejné to je i s naší medovinou No.22 višňovou. Tu chuť jsme si vysnili a při její přípravě dbáme na poslední detail. Nic nechceme ošidit. Proč? Naše vášeň pro višně zkrátka nezná mezí.
Na naši medovinu z višní jsme vážně pyšní.
Složení a konzistence medoviny No.22 višňové
Medovina No.22 višňová se skládá výhradně z vody, domácího včelího medu a směsi bylin a koření. Neobsahuje žádné přidané stabilizátory, cukerné sirupy nebo jiné ředící šťávičky. Hodí se ke společenskému setkání, ke slavnostní večeři i samotná, když máte chuť na něco dobrého.
- Spoustu zajímavostí o našich výrobcích se dočtete na blogu.
Výroba medoviny No. 22 višňové
Medovinu No.22 višňovou děláme na naší farmě Včelařství Domovina na okraji Vysočiny. Celý výrobní proces je vlastně jednoduchý: tradiční postupy, kvalitní suroviny a poctivé řemeslo. To znamená stará dobrá ruční práce, náš domácí med a žádná chemie ani všelijaké náhražky.
- Věděli jste, že včela medonosná se kvůli lidské činnosti stala ohroženým druhem? Její úbytek člověka přímo ohrožuje – přidejte se proto k naší snaze pomáhat včelám. Tady si přečtěte, jak na to.
Jak si na medovině No.22 višňové pochutnat?
Víš, jaká chuť tě spolehlivě dostane? Višňová – nezáleží, zdali si ji dáváš na pohodu, nebo jako pán. Chutná zkrátka skvěle, ať jsi zrovna dole, nebo o něco výš.
ZIMA: Když udeří tuhé mrazy, není nic lepšího než medovinu ohřát. Jak na to? Do rendlíku nalijeme medovinu a na mírném plamenu ji ohříváme. Teplota ohřevu nesmí přesáhnout 50 stupňů. Takto ohřátá chutná báječně.
LÉTO: Ledově vychlazená medovina osvěží také v těch největších tropických vedrech. Co dělat, pokud ji nemáte vychlazenou a nechcete, nebo nemůžete čekat na vychlazení? Doporučuji hodit do sklenky kostku ledu. A je to. Osvěžující alkoholický drink je na světě.
- Rady do kuchyně: jak z medových výrobků vykouzlit skvělé pochoutky.
Složení: voda, med, směs bylin a koření
Obsah alkoholu: min. 13 %.
Skladování: v temnu a chladu
V internetovém obchodě www.vcelarstvi-domovina.cz je zakázán prodej alkoholických nápojů osobám mladším 18 let.
Ahoj, tady Alena a Josef, vaši včelaři
Višně máme rádi. Ano, až tak je to prosté. Kombinace sladké a kyselé, rudá šťáva plná vitamínů a smyslnosti, tahle lahůdka nás neomrzí ani posté. A stejné to je i s naší medovinou No.22 višňovou. Tu chuť jsme si vysnili a při její přípravě dbáme na poslední detail. Nic nechceme ošidit. Proč? Naše vášeň pro višně zkrátka nezná mezí.
Na naši medovinu z višní jsme vážně pyšní.
Složení a konzistence medoviny No.22 višňové
Medovina No.22 višňová se skládá výhradně z vody, domácího včelího medu a směsi bylin a koření. Neobsahuje žádné přidané stabilizátory, cukerné sirupy nebo jiné ředící šťávičky. Hodí se ke společenskému setkání, ke slavnostní večeři i samotná, když máte chuť na něco dobrého.
- Spoustu zajímavostí o našich výrobcích se dočtete na blogu.
Výroba medoviny No. 22 višňové
Medovinu No.22 višňovou děláme na naší farmě Včelařství Domovina na okraji Vysočiny. Celý výrobní proces je vlastně jednoduchý: tradiční postupy, kvalitní suroviny a poctivé řemeslo. To znamená stará dobrá ruční práce, náš domácí med a žádná chemie ani všelijaké náhražky.
- Věděli jste, že včela medonosná se kvůli lidské činnosti stala ohroženým druhem? Její úbytek člověka přímo ohrožuje – přidejte se proto k naší snaze pomáhat včelám. Tady si přečtěte, jak na to.
Jak si na medovině No.22 višňové pochutnat?
Víš, jaká chuť tě spolehlivě dostane? Višňová – nezáleží, zdali si ji dáváš na pohodu, nebo jako pán. Chutná zkrátka skvěle, ať jsi zrovna dole, nebo o něco výš.
ZIMA: Když udeří tuhé mrazy, není nic lepšího než medovinu ohřát. Jak na to? Do rendlíku nalijeme medovinu a na mírném plamenu ji ohříváme. Teplota ohřevu nesmí přesáhnout 50 stupňů. Takto ohřátá chutná báječně.
LÉTO: Ledově vychlazená medovina osvěží také v těch největších tropických vedrech. Co dělat, pokud ji nemáte vychlazenou a nechcete, nebo nemůžete čekat na vychlazení? Doporučuji hodit do sklenky kostku ledu. A je to. Osvěžující alkoholický drink je na světě.
- Rady do kuchyně: jak z medových výrobků vykouzlit skvělé pochoutky.
Složení: voda, med, směs bylin a koření
Obsah alkoholu: min. 13 %.
Skladování: v temnu a chladu
V internetovém obchodě www.vcelarstvi-domovina.cz je zakázán prodej alkoholických nápojů osobám mladším 18 let.
Parametry
Výrobce | Včelařství Domovina |