Směs na pečení bramborového chleba 1kg S touto směsí na pečení můžete bez velké námahy vykouzlit svůj vlastní pekárenský kvalitní chléb. Vysoce kvalitní přísady a jemně vyladěný recept. Příprava je velmi jednoduchá. Vhodné pro domácí pekárny, 350ml vody + 500g směsy (1 balení je na 2 chleby) Obsah 1/2 balení nasypte do misky Přidejte 350 ml teplé vody kolem 36 stupňů Mixujte, dokud se všechny ingredience nespojí - asi 3-4 minuty (nejlépe kuchyňským robotem) Přikryté těsto nechte 30 minut Těsto... Celý popis
Koupit za 49 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Směs na pečení bramborového chleba 1kg
S touto směsí na pečení můžete bez velké námahy vykouzlit svůj vlastní pekárenský kvalitní chléb. Vysoce kvalitní přísady a jemně vyladěný recept. Příprava je velmi jednoduchá.
Vhodné pro domácí pekárny, 350ml vody + 500g směsy (1 balení je na 2 chleby)
Obsah 1/2 balení nasypte do misky
Přidejte 350 ml teplé vody kolem 36 stupňů
Mixujte, dokud se všechny ingredience nespojí - asi 3-4 minuty (nejlépe kuchyňským robotem)
Přikryté těsto nechte 30 minut
Těsto přendáme do vymazané formy
Necháme na teplém místě +/- 45 minut (těsto by mělo zdvojnásobit svůj objem) a vložíme do předehřáté trouby na 220-230 stupňů Celsia.
Pečeme 10 minut, poté snížíme teplotu na 180-190 stupňů Celsia a dále pečeme asi 30 minut.
Po vytažení z trouby potřeme vršek chleba vodou.
Pšeničná mouka (77%), žitná mouka (11%), bramborové vločky * (4%), sušené kynuté těsto (žitná moučka, přirozeně kvašené), jodizovaná stolní sůl, suché droždí, sladový extrakt (ječmen, žito), glukóza, okyselující látka : kyselina jablečná, prostředek na úpravu mouky: kyselina askorbová, kyselina listová. * 4% bramborové vločky odpovídají 160 g čerstvých brambor v 1 kg směsi na pečení.
S touto směsí na pečení můžete bez velké námahy vykouzlit svůj vlastní pekárenský kvalitní chléb. Vysoce kvalitní přísady a jemně vyladěný recept. Příprava je velmi jednoduchá.
Vhodné pro domácí pekárny, 350ml vody + 500g směsy (1 balení je na 2 chleby)
Obsah 1/2 balení nasypte do misky
Přidejte 350 ml teplé vody kolem 36 stupňů
Mixujte, dokud se všechny ingredience nespojí - asi 3-4 minuty (nejlépe kuchyňským robotem)
Přikryté těsto nechte 30 minut
Těsto přendáme do vymazané formy
Necháme na teplém místě +/- 45 minut (těsto by mělo zdvojnásobit svůj objem) a vložíme do předehřáté trouby na 220-230 stupňů Celsia.
Pečeme 10 minut, poté snížíme teplotu na 180-190 stupňů Celsia a dále pečeme asi 30 minut.
Po vytažení z trouby potřeme vršek chleba vodou.
Pšeničná mouka (77%), žitná mouka (11%), bramborové vločky * (4%), sušené kynuté těsto (žitná moučka, přirozeně kvašené), jodizovaná stolní sůl, suché droždí, sladový extrakt (ječmen, žito), glukóza, okyselující látka : kyselina jablečná, prostředek na úpravu mouky: kyselina askorbová, kyselina listová. * 4% bramborové vločky odpovídají 160 g čerstvých brambor v 1 kg směsi na pečení.
Parametry
Výrobce | Küchenmeister |