**I mistr tesař se někdy utne. Produkt s označením Přebytek znamená, že u dodavatele nebo na skladě nastala chyba. Kvůli té je k dispozici více produktů, než kolik jich bylo v původních objednávkách, proto je zvýhodněn a určen k výprodeji. Minimální trvanlivost je do 19. 2. 2025.** Kakao v jeho nejpřirozenější kvalitě. Je vyprodukováno v ekologickém zemědělství, není alkalizováno a neobsahuje regulátory kyselosti. Kakao má hořce omamnou chuť a při pečení je naprosto nepostradatelné. Všichni známe... Celý popis
Koupit za 59 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Kakao BIO 150 g
Doprava:
zdarma
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
PROBIO Kakao 150 g BIO
Doprava:
59 Kč
Skladem
66 Kč
Koupit za 66 Kč
Probio Kakao Bio 150 g
Doprava:
138 Kč
110 Kč
Koupit za 110 Kč
PROBIO Kakao 150g BIO
Doprava:
79 Kč
Skladem
93 Kč
Koupit za 93 Kč
PROBIO Kakao BIO 150 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
62 Kč
Koupit za 62 Kč
Popis
**I mistr tesař se někdy utne. Produkt s označením Přebytek znamená, že u dodavatele nebo na skladě nastala chyba. Kvůli té je k dispozici více produktů, než kolik jich bylo v původních objednávkách, proto je zvýhodněn a určen k výprodeji.
Minimální trvanlivost je do 19. 2. 2025.**
Kakao v jeho nejpřirozenější kvalitě. Je vyprodukováno v ekologickém zemědělství, není alkalizováno a neobsahuje regulátory kyselosti. Kakao má hořce omamnou chuť a při pečení je naprosto nepostradatelné. Všichni známe jeho využití při přípravě pečených a nepečených dezertů, nápojů nebo polev. Nealkalizované kakao je přírodní neupravené kakao. Je světlejší a aromaticky bohatší a komplexnější. Jeho hlavním benefitem je množství antioxidantů, které si díky tomu, že není chemicky upravováno, ponechá. Je to až o 60 – 80 % více antioxidantů než u kakaa alkalizovaného.
Minimální trvanlivost je do 19. 2. 2025.**
Kakao v jeho nejpřirozenější kvalitě. Je vyprodukováno v ekologickém zemědělství, není alkalizováno a neobsahuje regulátory kyselosti. Kakao má hořce omamnou chuť a při pečení je naprosto nepostradatelné. Všichni známe jeho využití při přípravě pečených a nepečených dezertů, nápojů nebo polev. Nealkalizované kakao je přírodní neupravené kakao. Je světlejší a aromaticky bohatší a komplexnější. Jeho hlavním benefitem je množství antioxidantů, které si díky tomu, že není chemicky upravováno, ponechá. Je to až o 60 – 80 % více antioxidantů než u kakaa alkalizovaného.
Parametry
Výrobce | Pro Bio |
Hmotnost | 150 g |
Druh | kakao |