Carla Mléčná poleva 0,5 kg

100 %
Stars
(2 hodnocení)

Klíčové vlastnosti: - Český výrobek - Bez lepku - Snížený obsah transmastných kyselin - Autentická chuť a vůně mléčné čokolády Zdravotní aspekty: - Minimalizovaný obsah transmastných kyselin - Vhodná pro osoby s celiakií díky absenci lepku Praktické výhody: - Speciální tuky nahrazující kakaové máslo - Není nutná temperace - Zachovává si typickou čokoládovou chuť a vůni Použití a skladování: - Ideální pro polévání cukrářských výrobků - Skladovat v suchu a temnu při teplotě 15-25°C... Celý popis

Koupit za 78 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Klíčové vlastnosti:

- Český výrobek

- Bez lepku

- Snížený obsah transmastných kyselin

- Autentická chuť a vůně mléčné čokolády

Zdravotní aspekty:

- Minimalizovaný obsah transmastných kyselin

- Vhodná pro osoby s celiakií díky absenci lepku

Praktické výhody:

- Speciální tuky nahrazující kakaové máslo

- Není nutná temperace

- Zachovává si typickou čokoládovou chuť a vůni

Použití a skladování:

- Ideální pro polévání cukrářských výrobků

- Skladovat v suchu a temnu při teplotě 15-25°C

Kvalita a bezpečnost:

- Vyrobeno pod přísným dohledem v České republice

- Splňuje všechny požadavky na kvalitu

Carla Mléčná poleva je vysoce kvalitním produktem pro profesionální i domácí cukráře. Díky své chuti, snadnému použití a zdravějšímu složení představuje ideální volbu pro ty, kteří chtějí vytvářet chutné a atraktivní dezerty bez kompromisů v kvalitě či chuti. Ať už poléváte dorty, zákusky nebo jiné cukrářské výrobky, tato poleva vám pomůže dosáhnout profesionálních výsledků s autentickou chutí mléčné čokolády.

Složení:

cukr, rostlinný tuk RSPO-MB (palmojádrový, palmový, shea), sušená SYROVÁTKA, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 6,5%, sušené MLÉKO odstředěné 3,5%, emulgátor (SÓJOVÝ lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát), aroma.

Temperace

Mléčná poleva je určena k polévání cukrářských výrobků. Rozpouští se ve vodní lázni při teplotě 42-45°C. Je nutné nepřekračovat teplotu, aby nedošlo ke spálení polevy (jakmile se poleva srazí, je spálená a již nejde znovu rozehřát). Stárnutím polevy dochází k její viskozitě, proto doporučujeme přidat k polevě také rostlinný tuk. Na 100g polevy použijeme max. 20g tuku. Poleva tak získá tekutější konzistenci.

Náš tip: pokud nechcete, aby se poleva při krájení lámala, rozmíchejte v rozehřáté polevě několik lžic bílého jogurtu nebo zakysané smetany. Při přidání těchto surovin je nutné ještě nějakou chvíli polevu zahřívat a míchat, protože poleva nejdříve hodně zhoustne. Postupným zahříváním ale opět povolí a zůstane tekutější. Chuťově pak bude jemně kyselá a bude se krájet stejně hladce, jako dortový krém.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Carla
Barva světle hnědá
Hmotnost 0.5 kg