Červená cukrářská hmota k potahování dortů. Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota červené barvy s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť. Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Hmota je bezlepková. Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby... Celý popis
Koupit za 57 Kč- Od nejoblíbenějších
 - Od nejlevnějších
 - Od nejdražších
 
        
        
        96 %
        
        
    
    Potahovací hmota 250 g - červená - Kelmy
            
                Doprava:
                
                                              46 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        57 Kč
    
    
        Koupit za 57 Kč
    
        
        
        80 %
        
        
    
    Kelmy Potahovací hmota červená 250 g
            
                Doprava:
                
                                              49 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        56 Kč
    
    
        Koupit za 56 Kč
    
        
        
        94 %
        
        
    
    Potahovací hmota 250 g - červená - Kelmy
            
                Doprava:
                
                                              59 Kč
                                     
            
            
    
        56 Kč
    
    
        Koupit za 56 Kč
    
        
        
        91 %
        
        
    
    Potahovací hmota 250 g - červená - Kelmy
            
                Doprava:
                
                                              88 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        53 Kč
    
    
        Koupit za 53 Kč
    
Popis
            Červená cukrářská hmota k potahování dortů.
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota červené barvy s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Hmota je bezlepková.
Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.Složení
Cukr, glukózový sirup, voda, roztlinný tuk, bez vody, ( palmový, kokosový, bambucké máslo, emulgátor E-471, příchuť )stabilizátory
( E-422 a E-415 ) sója lecitin, E-551 protispékavá látka, kyselina vinná E-334, konzervant E-202, příchuť a barvivo E-129, Může obsahovat stopy mléka.
*E-129 může mít negativní dopad na činnost a pozornost dětí.
Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:
1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".
2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:
- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).
- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.
- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými
3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!
 
        
    Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota červené barvy s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Hmota je bezlepková.
Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.Složení
Cukr, glukózový sirup, voda, roztlinný tuk, bez vody, ( palmový, kokosový, bambucké máslo, emulgátor E-471, příchuť )stabilizátory
( E-422 a E-415 ) sója lecitin, E-551 protispékavá látka, kyselina vinná E-334, konzervant E-202, příchuť a barvivo E-129, Může obsahovat stopy mléka.
*E-129 může mít negativní dopad na činnost a pozornost dětí.
Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:
1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".
2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:
- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).
- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.
- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými
3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!
Parametry
| Výrobce | Kelmy | 
| Barva | červená |