Maďarská potahovací hmota K2 bílá s mandlovým aroma. Bývá oblíbenou hmotou při tvoření dětských nebo svatebních dortů. Snadno tvarovatelná bílá hmota K2 se hodí k potahování dortů, k vyřezávání ozdobných tvarů (písmen, květin, ornamentů) i k modelování postaviček. Hmotou můžete potahovat nejenom dorty, ale i cupcakes a zároveň vytvářet drobné ozdoby navrch. Hmotu slepíte jedlým lepidlem, královskou glazurou anebo si lze připravit vlastní spojovací hmotu z bílku, moučkového cukru a kapky vody. Hmota... Celý popis
Koupit za 283 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Maďarská potahovací hmota K2 - 1 kg - Új-Stefánia Budapest
Doprava:
89 Kč
Skladem
283 Kč
Koupit za 283 Kč
Új-Stefánia Budapest K2 Maďarská Potahovací hmota 1 kg
Doprava:
144 Kč
Skladem
181 Kč
Koupit za 181 Kč
Új-Stefánia Budapest Maďarská potahovací hmota K2 - 1 kg Új-Stefánia Budapest Maďarská potahovací hmota K2 - 1 kg
Doprava:
59 Kč
Skladem
174 Kč
Koupit za 174 Kč
Új-Stefánia Budapest Maďarská potahovací hmota K2 - 1 kg Új-Stefánia Budapest Maďarská potahovací hmota K2 - 1 kg
Doprava:
59 Kč
Skladem
157 Kč
Koupit za 157 Kč
Popis
Maďarská potahovací hmota K2 bílá s mandlovým aroma. Bývá oblíbenou hmotou při tvoření dětských nebo svatebních dortů.
Snadno tvarovatelná bílá hmota K2 se hodí k potahování dortů, k vyřezávání ozdobných tvarů (písmen, květin, ornamentů) i k modelování postaviček. Hmotou můžete potahovat nejenom dorty, ale i cupcakes a zároveň vytvářet drobné ozdoby navrch. Hmotu slepíte jedlým lepidlem, královskou glazurou anebo si lze připravit vlastní spojovací hmotu z bílku, moučkového cukru a kapky vody. Hmota snadno dobarvíte, nejlépe gelovými barvami. Po obarvení zabalte hmotu do potravinářské fólie a nechte ztuhnout asi 15-30 minut podle množství.
Před manipulací je třeba hmotu propracovat v rukách, aby získala pružnost. Poté ji vyválejte na hladké podložce na velký plát, hodí se vám k tomu silikonová podložka. Během vyvalování podsypávejte plát moučkovým cukrem, aby se nepřichytil. Pokud se hmota příliš zahřeje, změkne a je třeba jí nechat chvíli stát o pokojové teplotě (nebo na chvilinku do ledničky), aby získala větší tuhost. Po tuto dobu mějte fólii pevně zabalenou v potravinářské fólii.
Možné nahřát nad páru na požadovanou hustotu (při teplotě 33-40 st C) a přidání vody 0,2%.
Új-Stefánia Budapest Maďarská potahovací hmota K2 - 1 kg Új-Stefánia Budapest Maďarská potahovací hmota K2 - 1 kg
Ukázky dortů potažených hmotou K2
Děkujeme za zaslání naší zákaznici Věrce z Dolního Bousova.
I tyto dorty byly potahované maďarskou hmotou K2, zveřejňujeme je se svolením naší zákaznice, paní Diany Kačmar
Snadno tvarovatelná bílá hmota K2 se hodí k potahování dortů, k vyřezávání ozdobných tvarů (písmen, květin, ornamentů) i k modelování postaviček. Hmotou můžete potahovat nejenom dorty, ale i cupcakes a zároveň vytvářet drobné ozdoby navrch. Hmotu slepíte jedlým lepidlem, královskou glazurou anebo si lze připravit vlastní spojovací hmotu z bílku, moučkového cukru a kapky vody. Hmota snadno dobarvíte, nejlépe gelovými barvami. Po obarvení zabalte hmotu do potravinářské fólie a nechte ztuhnout asi 15-30 minut podle množství.
Před manipulací je třeba hmotu propracovat v rukách, aby získala pružnost. Poté ji vyválejte na hladké podložce na velký plát, hodí se vám k tomu silikonová podložka. Během vyvalování podsypávejte plát moučkovým cukrem, aby se nepřichytil. Pokud se hmota příliš zahřeje, změkne a je třeba jí nechat chvíli stát o pokojové teplotě (nebo na chvilinku do ledničky), aby získala větší tuhost. Po tuto dobu mějte fólii pevně zabalenou v potravinářské fólii.
Možné nahřát nad páru na požadovanou hustotu (při teplotě 33-40 st C) a přidání vody 0,2%.
Új-Stefánia Budapest Maďarská potahovací hmota K2 - 1 kg Új-Stefánia Budapest Maďarská potahovací hmota K2 - 1 kg
Ukázky dortů potažených hmotou K2
Děkujeme za zaslání naší zákaznici Věrce z Dolního Bousova.
I tyto dorty byly potahované maďarskou hmotou K2, zveřejňujeme je se svolením naší zákaznice, paní Diany Kačmar
Parametry
Výrobce | K2 |
Barva | bílé |
Druh | potahovací hmoty |