Základ každé kuchyně Ať už té profesionální, nebo domácí. Díky masivnímu ručně broušenému ostří z jedinečné německé oceli ukrojí tenhle nůž téměř cokoliv. Precizně, jednoduše a jistě. S nožem Xinzuo® Chef B13S (8"): - nakrájíte ovoce a zeleninu bez mačkání. - lehce naporcujete a očistíte maso. - nakrouháte zelí a nasekáte bylinky. - si poradíte i s většími kusy. Ostrost se skrývá v detailu A to v Xinzuo® moc dobře ví. Proto je každý nůž ručně opracovaný a taky broušený. Díky tomu se vám... Celý popis

Koupit za 999 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Základ každé kuchyně
Ať už té profesionální, nebo domácí. Díky masivnímu ručně broušenému ostří z jedinečné německé oceli ukrojí tenhle nůž téměř cokoliv. Precizně, jednoduše a jistě.

S nožem Xinzuo® Chef B13S (8"):

- nakrájíte ovoce a zeleninu bez mačkání.
- lehce naporcujete a očistíte maso.
- nakrouháte zelí a nasekáte bylinky.
- si poradíte i s většími kusy.

Ostrost se skrývá v detailu
A to v Xinzuo® moc dobře ví. Proto je každý nůž ručně opracovaný a taky broušený. Díky tomu se vám do ruky vždy dostane originál. Skutečně ostrý originál.

Rukojeť z ebenového dřeva perfektně padne do ruky. A navíc je v podstatě bezúdržbová. Eben je totiž tvrdý, nepohlcuje pachy a nenasává vlhkost. Díky tomu vydrží i drsnější zacházení. A vždy se dá dokonale vyleštit.

… a taky německé oceli
Materiál ostří je alfou a omegou. Právě proto v manufaktuře sáhli po nerezové solingenské oceli. Najdeme ji nejen v kuchyních šéfkuchařů, ale také na operačních sálech. A to už je nějaká záruka kvality.

Na její dokonale hladký povrch se nic nelepí a každý řez je tak ostrý. Precizní. Navíc díky tepelně vakuovému zpracování je ocel (ne)skutečně odolná a pevná. Takže něco vydrží.

Pocta tradici i vynalézavosti
Manufaktura Xinzuo® má za sebou už víc než 20 let. S ničím ale nechvátají. Ví totiž, že precizní zpracování chce svůj čas. Mistrně ovládnuté řemeslo spojují s inovativními postupy a neustále posouvají možnosti. Vždy však s respektem k tradici.

A není divu. Pochází totiž z čínského Yangjiang přezdívaného „město nožů“. Po staletí se tu zkušenosti předávají z generace na generaci. Se vším, co k takovému řemeslu patří. Právě proto jsou nože Xinzuo® ručně opracované. Protože jsou mistři na svůj původ hrdí. A protože chtějí, aby místní byli naopak hrdí na ně.
Parametry nože Xinzuo® Chef B13S (8") Materiál čepele:  solingenská ocel 1.4116*  Tvrdost oceli: 57 ± 1 rockwella Stupeň ostrosti: 6 až 8 N Tloušťka čepele:  2,2 mm Materiál rukojeti: ebenové dřevo Prvky rukojeti: tři ozdobné nýty Hmotnost: 242 g
* Označovaná také jako X50CrMoV15. Obsažený chrom zajišťuje pevnost, vanad řezivost a molybden je antikorozní.

Luxusní dárkové balení
Profesionální nůž Xinzuo® Chef B13S si zaslouží pořádný obal. Přijde vám tak v originální dárkové krabičce. Spolu s ním dostanete i certifikát potvrzující jeho pravost a kvalitu.

TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, zašlete nám ho zpět v původní krabici. Ta totiž nejen dobře vypadá, ale také nůž chrání. Takže se noži při přepravě nic nestane.

Pro ostří pořád jako nové nůž:

- nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
- nenechávejte špinavý. Po použití ho rovnou umyjte a osušte. 
- nepoužívejte na extrémně tvrdé potraviny (jako jsou mražená jídla a kosti).
- nepoužívejte k páčení a zbytečně ho neohýbejte.
- chraňte před nárazy a pády. 
- ukládejte na bezpečné místo. 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce XinZuo
Materiál rukojeti dřevo