Pšeničný bulgur BIO Seznamte se s předvařenou nalámanou celozrnnou pšenici - bulgurem. Tato zlatavá zrnka jsou bohatým zdrojem vlákniny, vitamínů, minerálů, bílkovin a jedná se o lehce stravitelnou potravinu. Bulgur by tak neměl chybět v jídelníčku dětí, sportovců, diabetiků, veganů, vegetariánů či při hubnutí. Jeho příprava je velmi snadná a rychlá. Nejčastěji se v kuchyni využívá jako náhrada rýže. Skvěle vás zasytí a pro lehce oříškovou chuť si bulgur v BIO kvalitě zaručeně oblíbíte. Použití... Celý popis
Koupit za 49 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Vital Country Bulgur pšeničný BIO 500 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Popis
Pšeničný bulgur BIO
Seznamte se s předvařenou nalámanou celozrnnou pšenici - bulgurem. Tato zlatavá zrnka jsou bohatým zdrojem vlákniny, vitamínů, minerálů, bílkovin a jedná se o lehce stravitelnou potravinu.
Bulgur by tak neměl chybět v jídelníčku dětí, sportovců, diabetiků, veganů, vegetariánů či při hubnutí. Jeho příprava je velmi snadná a rychlá. Nejčastěji se v kuchyni využívá jako náhrada rýže. Skvěle vás zasytí a pro lehce oříškovou chuť si bulgur v BIO kvalitě zaručeně oblíbíte.
Použití
Bulgur skvěle funguje jako příloha, ať už k masu, rybám či mořským plodům. Můžete jej použít také jako vložku do polévky. Chcete-li vyzkoušet něco nového a zajímavého, tak doporučíme národní jídlo Libanonu, velmi oblíbený salát tabbouleh. Ten kombinuje chuť bulguru, zeleniny, bylinek a koření.
Připravit z bulguru můžete ale také rizoto v masových i vegetariánských kombinacích, karbanátky, falafel, pilaf i všemožné saláty.
jak přípravit bulgur
Bulgur nejprve alespoň 2x propláchněte. Doba vaření je 15 – 20 minut, přičemž na jeden díl bulguru budete potřebovat 3 díly vody. Dalším způsobem přípravy, která je šetrnější, je vaření po dobu 5 – 10 minut a následně se bulgur nechá v zakrytém hrnci dojít.
Složení
Loupaná, předvařená, drcená pšenice*
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Alergen: lepek
Výživové údaje na 100 g
Energie
1601 kJ / 379 kcal
Tuky
1,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,2 g
Sacharidy
69,8 g
z toho cukry
0,4 g
Vláknina
12,0 g
Bílkoviny
12,5 g
Sůl
0,04 g
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70%.
Země původu
Turecko (mimo EU)
Seznamte se s předvařenou nalámanou celozrnnou pšenici - bulgurem. Tato zlatavá zrnka jsou bohatým zdrojem vlákniny, vitamínů, minerálů, bílkovin a jedná se o lehce stravitelnou potravinu.
Bulgur by tak neměl chybět v jídelníčku dětí, sportovců, diabetiků, veganů, vegetariánů či při hubnutí. Jeho příprava je velmi snadná a rychlá. Nejčastěji se v kuchyni využívá jako náhrada rýže. Skvěle vás zasytí a pro lehce oříškovou chuť si bulgur v BIO kvalitě zaručeně oblíbíte.
Použití
Bulgur skvěle funguje jako příloha, ať už k masu, rybám či mořským plodům. Můžete jej použít také jako vložku do polévky. Chcete-li vyzkoušet něco nového a zajímavého, tak doporučíme národní jídlo Libanonu, velmi oblíbený salát tabbouleh. Ten kombinuje chuť bulguru, zeleniny, bylinek a koření.
Připravit z bulguru můžete ale také rizoto v masových i vegetariánských kombinacích, karbanátky, falafel, pilaf i všemožné saláty.
jak přípravit bulgur
Bulgur nejprve alespoň 2x propláchněte. Doba vaření je 15 – 20 minut, přičemž na jeden díl bulguru budete potřebovat 3 díly vody. Dalším způsobem přípravy, která je šetrnější, je vaření po dobu 5 – 10 minut a následně se bulgur nechá v zakrytém hrnci dojít.
Složení
Loupaná, předvařená, drcená pšenice*
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Alergen: lepek
Výživové údaje na 100 g
Energie
1601 kJ / 379 kcal
Tuky
1,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,2 g
Sacharidy
69,8 g
z toho cukry
0,4 g
Vláknina
12,0 g
Bílkoviny
12,5 g
Sůl
0,04 g
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70%.
Země původu
Turecko (mimo EU)
Parametry
Výrobce | Vital Country |