Obiloviny
vláknina psyllium Psylium se získává z jednoleté rostliny jitrocele indického (Plantago ovata). Jedná se vlastně o slupky semen této rostliny. Tento produkt je vhodný pro...
Bezlepkové ovesné vločky – Jemné, krémové a univerzální ✨ Hledáte dokonalé vločky pro rychlou a chutnou snídani? Naše bezlepkové ovesné vločky jsou extra jemné a připravené za...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Propláchnutou pohanku vařte v poměru 1 díl pohanky na 1,5 dílu vody. Vařte 10–15 minut a nechte pod pokličkou dojít. Pohanka setá. Může obsahovat stopy...
Oves bezpluchý Bio Oves bezpluchý je někdy též označován jako ovesná rýže. Po uvaření má jemnou chuť. Používáme ho jako přílohu, do zeleninových salátů, zapékaných pokrmů a...
BALENÍ 250 g JAK POUŽÍVAT Zdravé trávení – k dosažení požadovaného účinku je třeba užívat 20 až 30 g otrub denně po dobu jednoho týdne. Vzhledem k obsahu fytátů (vytvářejí...
Doporučujeme: na zahušťování nebo na přípravu u dětí velmi oblíbené krupičné kaše - buď v kombinaci s mlékem nebo i pouze s vodou. Tip - jak to děláme my: 1 malý hrneček...
Green Apotheke Quinoa bílá 250 g Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich Složení: Quinoa bílá - merlík chillský Skladování: Skladujte na temném, chladném a...
Sypká směs pro přípravu hotových pokrmů. Pilaf je pokrm, jehož základem je rýže nebo bulgur. Toto jídlo je typické od Indie po Egypt a Balkán. Připravuje se v různých...
Žito je skutečně úžasná obilovina, která má v české kuchyni dlouhou tradici. Jeho univerzální využití a nutriční hodnoty ho činí ideálním pro zdravé vaření i pečení. Zde je...
Allnature Ovesné vločky chutnají skvěle na slano i na sladko. Není divu, že je skoro každý fitness poradce zařazuje do jídelníčku, protože si pochutnáte a zároveň dostanete do...
Využití: - rizoto - použijte bulgur místo rýže a smíchejte ho s oblíbenou zeleninou nebo s houbami - nádivka - bulgur nakombinujte například s paprikou, restovanou cibulkou,...
Pohanka je přirozeně bezlepková, lehce strávitelná a velice prospěšná potravina pro lidský organismus. Pohanka je výborným zdrojem vitaminu skupiny B, fosforu, vápnik, železo a...
Pšeničné otruby se získávají při zpracování pšenice a jedná se převážně o části slupek. V kuchyni se dají skvěle využít jako doplněk vaření. Vyzkoušejte v biokvalitě. Tipy a...
BALENÍ 250 g DALŠÍ SDĚLENÍ V naší nabídce naleznete také další druhy quinoy http://www.prozdravi.cz/quinoa-merlik-cilsky/ a další obiloviny...
O polentě se toho hodně dozvíte v Dobrotách z podzimu 2016 na str. 27. Využití: - krutonky - jak přípravit krutonky do polévky zjistíte v časopise Dobroty podzim 2016 na str....
BALENÍ 200 g UPOZORNĚNÍ Země původu Thajsko. JAK POUŽÍVAT Slzovku propláchneme a máčíme alespoň na 1 hodinu (nejlépe však přes noc) ve vodě. Poté vaříme společně s rýží, či...
GymBeam Tapiokové perly 500 g Tapiokové perly - bezlepkový zdroj komplexních sacharidů, ze kterého vykouzlíte lahodné dezerty Tapiokové perly jsou velmi oblíbeným zdrojem...
BALENÍ 500 g JAK POUŽÍVAT Quinou proláchněte horkou vodou a vařte ve vodě cca 20 minut. Na 1 díl quinoy použijte 2 díly vody. Vychutnáte si ji na slano i na sladko, jako...
Green Apotheke Pohanka světlá kroupy 500 g Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich Složení: Pohanka- kroupy Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém...
BALENÍ 250 g DALŠÍ SDĚLENÍ V naší nabídce naleznete také další druhy quinoy http://www.prozdravi.cz/quinoa-merlik-cilsky/ a další obiloviny...