Obiloviny
Bezlepkové ovesné vločky – Jemné, krémové a univerzální ✨ Hledáte dokonalé vločky pro rychlou a chutnou snídani? Naše bezlepkové ovesné vločky jsou extra jemné a připravené za...
vláknina psyllium Psylium se získává z jednoleté rostliny jitrocele indického (Plantago ovata). Jedná se vlastně o slupky semen této rostliny. Tento produkt je vhodný pro...
BALENÍ 250 g JAK POUŽÍVAT Zdravé trávení – k dosažení požadovaného účinku je třeba užívat 20 až 30 g otrub denně po dobu jednoho týdne. Vzhledem k obsahu fytátů (vytvářejí...
Pohanka je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu....
BALENÍ 250 g DALŠÍ SDĚLENÍ V naší nabídce naleznete také další druhy quinoy http://www.prozdravi.cz/quinoa-merlik-cilsky/ a další obiloviny...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Oves můžeme namlít na mouku nebo namočte na 10 hodin, propláchněte, vařte 1,5 hodiny nebo 45 minut v tlakovém hrnci. KALORICKÁ HODNOTA/ENERGIE (NA...
BALENÍ 500 g JAK POUŽÍVAT Jáhly properte v horké vodě a nechte je na sítku osušit. Potom je na sucho opražte a zalijte vařící vodou. Ochuťte, přikryjte pokličkou a na mírném...
Pšeničné otruby - to je taková hodně nahrubo namletá krupice. Jejich konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva a jiných pokrmů obohatíte svůj pokrm o kvalitní vlákninu. Jak...
Green Apotheke Pohanka světlá lámanka 500 g Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich Složení: Pohanka- lámanka. Skladování: Skladujte na temném, chladném a...
BALENÍ 500 g JAK POUŽÍVAT Bulgur důkladně propláchněte, zalijte vařící vodou (poměr 2:1, voda : bulgur), přidejte sůl a kapku oleje. Povařte 7 min a dalších 20 min nechte...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Propláchnutou pohanku vařte v poměru 1 díl pohanky na 1,5 dílu vody. Vařte 10–15 minut a nechte pod pokličkou dojít. Pohanka setá. Může obsahovat stopy...
Žito ozimé v BIO kvalitě je tradiční obilovina, která vyniká svou výživovou hodnotou a přirozenou chutí. Pěstováno bez použití chemických postřiků a hnojiv, nabízí čistotu a...
Krupice ze starého druhu pšenice v biokvalitě. Jedná se o nahrubo umleté zrno obilí. Špaldová krupice je vhodná na zahušťování polévek a krupicovou kaši. Když jídlo připravíte...
Špalda loupaná BIO od PROBIO je tradiční obilovina s jemně oříškovou chutí a vysokou nutriční hodnotou. Tato starobylá plodina, pěstovaná v ekologickém zemědělství, je...
Allnature Ovesné vločky chutnají skvěle na slano i na sladko. Není divu, že je skoro každý fitness poradce zařazuje do jídelníčku, protože si pochutnáte a zároveň dostanete do...
BALENÍ 200 g UPOZORNĚNÍ Země původu Thajsko. JAK POUŽÍVAT Slzovku propláchneme a máčíme alespoň na 1 hodinu (nejlépe však přes noc) ve vodě. Poté vaříme společně s rýží, či...
BALENÍ 500 g JAK POUŽÍVAT Bulgur propláchněte a nasypte do hrnce. Zalijte vodou v poměru cca 1:2 ( na jeden hrnek bulguru připadají zhruba 2 hrnky vody). Vařte cca 12-15...
Doporučujeme: na zahušťování nebo na přípravu u dětí velmi oblíbené krupičné kaše - buď v kombinaci s mlékem nebo i pouze s vodou. Tip - jak to děláme my: 1 malý hrneček...
BALENÍ 500 g JAK POUŽÍVAT Bulgur propláchněte a nasypte do hrnce. Zalijte vodou v poměru cca 1:2 ( na jeden hrnek bulguru připadají zhruba 2 hrnky vody). Vařte cca 12 - 15...
PRO-BIO BIOHARMONIE Špaldové kernotto (velké kroupy) BIO 500g Kernotto vzniká loupáním a broušením špaldy. Tato úprava umožňuje rychlejší vaření bez nutnosti zrna namáčet....
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
