Obiloviny
vláknina psyllium Psylium se získává z jednoleté rostliny jitrocele indického (Plantago ovata). Jedná se vlastně o slupky semen této rostliny. Tento produkt je vhodný pro...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Propláchnutou pohanku vařte v poměru 1 díl pohanky na 1,5 dílu vody. Vařte 10–15 minut a nechte pod pokličkou dojít. Pohanka setá. Může obsahovat stopy...
BALENÍ 250 g JAK POUŽÍVAT Zdravé trávení – k dosažení požadovaného účinku je třeba užívat 20 až 30 g otrub denně po dobu jednoho týdne. Vzhledem k obsahu fytátů (vytvářejí...
Pohanka je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu....
Kdyby jste si jí chtěli sami vypěstovat, věřte, že to není žádná věda. Quinoa bílá je totiž velmi tolerantní k suché půdě a je tak vhodnou rostlinou i pro zapomětlivé...
Bezlepkové ovesné vločky – Jemné, krémové a univerzální ✨ Hledáte dokonalé vločky pro rychlou a chutnou snídani? Naše bezlepkové ovesné vločky jsou extra jemné a připravené za...
BALENÍ 500 g JAK POUŽÍVAT Jáhly properte v horké vodě a nechte je na sítku osušit. Potom je na sucho opražte a zalijte vařící vodou. Ochuťte, přikryjte pokličkou a na mírném...
Využití: - rizoto - použijte bulgur místo rýže a smíchejte ho s oblíbenou zeleninou nebo s houbami - nádivka - bulgur nakombinujte například s paprikou, restovanou cibulkou,...
Čirok - pšenice celiaků. Čirok nabízí nové možnosti nejen pro celiaky a alergiky. Jedinečná plodina pro zpestření vašich příloh, rizot, polévek i salátů. Čirokové bílkoviny si...
Tradiční ječné kroupy v biokvalitě. Jsou vhodné na polévku, pomazánku, kaši nebo jako příloha. Chutné naslano i nasladko. Po uvaření velmi nabydou na objemu. Využití -...
Složení: jáhly BIO. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1493 kJ / 357 kcal; tuky: 3,9 g; nasycené mastné kyseliny: 0,9 g; sacharidy: 69 g; cukry: 1,4 g;...
Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitamíny, enzymy, aminokyselina, minerální látky a stopové prvky. CZ-BIO-002 Složení: Semena pšenice tvrdé (Triticum durum Desf.)...
BALENÍ 250 g DALŠÍ SDĚLENÍ V naší nabídce naleznete také další druhy quinoy http://www.prozdravi.cz/quinoa-merlik-cilsky/ a další obiloviny...
Oves bezpluchý Bio Oves bezpluchý je někdy též označován jako ovesná rýže. Po uvaření má jemnou chuť. Používáme ho jako přílohu, do zeleninových salátů, zapékaných pokrmů a...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: V teplém rostlinném nápoji nebo mléce rozmíchejte kaši v poměru cca 3 lžíce kaše na 100 ml tekutiny. Míchejte, krátce povařte nebo nechte odstát. Rýže...
BALENÍ 500 g JAK POUŽÍVAT Quinou proláchněte horkou vodou a vařte ve vodě cca 20 minut. Na 1 díl quinoy použijte 2 díly vody. Vychutnáte si ji na slano i na sladko, jako...
BIO Quinoa je bezlepková pseudoobilnina a superpotravina s typickou oříškovou chutí, která je skvělým rostlinným zdrojem bílkovin BIO Quinoa je přirozeně bezlepková...
Quinoa černá - přirozeně bezlepková pseudoobilovina, která překvapí svým širokým využitím v kuchyni Quinoa černá známá též pod názvem merlík čilský je oblíbená přirozeně...
Quinoa je bezlepková pseudoobilovina, která se těší čím dál většímu zájmu. Quinoa má na rostlinu vysoký obsah bílkovin a komplexních sacharidů. Za zmínku stojí i poměrně velké...
Otruby jsou jemně pomleté obalové části zrna, které obsahují minerální látky, mikronutrienty a vlákninu. Žitné otruby jsou vlákninou přímo nadupané. Obsahují 38 g vlákniny na...