Snoubení včelího medu a orientálního koření dodávají medovině zajímavou, lehce pikantní chuť, která se prohlubuje každým dalším douškem. Chilli medovina Elisa nejlépe chutná vychlazená. Klíčové vlastnosti likéru Elisa Chilli medovinaTradiční poctivá medovina z Nivnice, Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu, po prokvašení dozrává v hlubokých klimatizovaných... Celý popis

Koupit za 99 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Snoubení včelího medu a orientálního koření dodávají medovině zajímavou, lehce pikantní chuť, která se prohlubuje každým dalším douškem. Chilli medovina Elisa nejlépe chutná vychlazená. Klíčové vlastnosti likéru Elisa Chilli medovinaTradiční poctivá medovina z Nivnice, Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu, po prokvašení dozrává v hlubokých klimatizovaných sklepeníchJejím základem je med a voda upravená technologií Bio Control System, směs bylin a koření pak dodává medovině nezaměnitelnou chuťV létě osvěží, v zimě zahřeje, medovinu můžeme konzumovat vychlazenou i tepelně upravenouV letních měsících skvěle osvěží, pokud ji podáváme při teplotě 12 - 16 stupňů CelsiaV zimě pak medovinu ohříváme v nekryté nádobě maximálně na teplotu 50 až 60 stupňů Celsia tak, aby neprošla varemDo studené i teplé medoviny můžeme přidat řez citrónuNaše medoviny...
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Elisa