Mogador Nutrikaše probiotic s banány 3x60 g Kaše neobsahují laktózu a jsou přirozeně bezlepkové. Vhodné pro ty, kteří mají výživové omezení nebo přímo alergii na některé základní složky potravin, jsou vhodné pro celiaky a jedince s intolerancí k laktóze kravského mléka. Probiotická kaše je instantní rýžová kaše bez lepku a laktózy, je vhodnou součástí doplňkové stravy při: výživovém omezení při nesnášenlivosti lepku a u intolerance na laktózu doplnění vlákniny, vitamínů, minerálů a probiotických... Celý popis
Koupit za 68 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Mogador Nutrikaše probiotic s banány 180g (3x60g)
Doprava:
59 Kč
Skladem
68 Kč
Koupit za 68 Kč
Nutrikaše probiotic s banány 180 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
67 Kč
Koupit za 67 Kč
Nutrikaše probiotic s banány 180g (3x60g)
Doprava:
49 Kč
Skladem
64 Kč
Koupit za 64 Kč
Nutrikaše probiotic s banány 3x60g
Doprava:
65 Kč
Skladem
64 Kč
Koupit za 64 Kč
Mogador Nutrikaše probiotic s banány 3x60 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
83 Kč
Koupit za 83 Kč
Popis
Mogador Nutrikaše probiotic s banány 3x60 g
Kaše neobsahují laktózu a jsou přirozeně bezlepkové. Vhodné pro ty, kteří mají výživové omezení nebo přímo alergii na některé základní složky potravin, jsou vhodné pro celiaky a jedince s intolerancí k laktóze kravského mléka.
Probiotická kaše je instantní rýžová kaše bez lepku a laktózy, je vhodnou součástí doplňkové stravy při:
výživovém omezení při nesnášenlivosti lepku a u intolerance na laktózu
doplnění vlákniny, vitamínů, minerálů a probiotických kultur do organismu
při racionálním stravování
Obsahuje 10 vitaminů a minerální prvky. Biotin, mangan, niacin, vitamin C, B12, B6, B2, zinek a železo přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Vitaminů B12, B6, C a železo podporují běžnou funkci imunitního systému a přispívají k normální činnosti nervové soustavy. Mangan, vitamin C a E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.
Jedna porce obsahuje 5 miliard probiotických baktérií Bacillus coagulans. Tyto bakterie spolu s obsaženou vlákninou vytvářejí symbiotický vztah. Přirozené zapouzdření obsažených baktérií zaručuje jejich konstantní množství v průběhu celé trvanlivosti výrobku i bez nutnosti skladování v chladničce.
K přislazení je používán ovocný cukr – monosacharid fruktóza. Fruktóza má příznivější glykemický index a běžně se vyskytuje ve zralém ovoci.
Pro podporu trávení jsou obohaceny o vysoký obsah kvalitní vlákniny z čekanky. Jedna porce průměrně obsahuje 6 % vlákniny inulin.
Přidané kousky banánů jsou lyofilizovány – sušeny hlubokým mrazem a za velmi nízkého tlaku, díky tomuto procesu je zachována jak původní struktura, tak i chuť, všechny minerály a vitamíny, které jsou v daných potravinách obsaženy.
Příprava: obsah sáčku zalijeme 150 ml horké vody o teplotě 80 °C a dobře rozmícháme. Po 3-5 minutách je kaše připravena ke konzumaci.
Nedoporučujeme používat vodu vřelou, z důvodu neblahého vlivu na obsažené probiotické kultury Bacillus coagulans. Při vyšších teplotách se část bakterií znehodnotí a jejich efektivita se může snížit.
Tato lahodná instantní rýžová kaše s kousky lyofilizovaných banánů je bez obsahu laktózy a lepku. Kaše plná vitamínů.
Kaše neobsahují laktózu a jsou přirozeně bezlepkové. Vhodné pro ty, kteří mají výživové omezení nebo přímo alergii na některé základní složky potravin, jsou vhodné pro celiaky a jedince s intolerancí k laktóze kravského mléka.
Probiotická kaše je instantní rýžová kaše bez lepku a laktózy, je vhodnou součástí doplňkové stravy při:
výživovém omezení při nesnášenlivosti lepku a u intolerance na laktózu
doplnění vlákniny, vitamínů, minerálů a probiotických kultur do organismu
při racionálním stravování
Obsahuje 10 vitaminů a minerální prvky. Biotin, mangan, niacin, vitamin C, B12, B6, B2, zinek a železo přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Vitaminů B12, B6, C a železo podporují běžnou funkci imunitního systému a přispívají k normální činnosti nervové soustavy. Mangan, vitamin C a E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.
Jedna porce obsahuje 5 miliard probiotických baktérií Bacillus coagulans. Tyto bakterie spolu s obsaženou vlákninou vytvářejí symbiotický vztah. Přirozené zapouzdření obsažených baktérií zaručuje jejich konstantní množství v průběhu celé trvanlivosti výrobku i bez nutnosti skladování v chladničce.
K přislazení je používán ovocný cukr – monosacharid fruktóza. Fruktóza má příznivější glykemický index a běžně se vyskytuje ve zralém ovoci.
Pro podporu trávení jsou obohaceny o vysoký obsah kvalitní vlákniny z čekanky. Jedna porce průměrně obsahuje 6 % vlákniny inulin.
Přidané kousky banánů jsou lyofilizovány – sušeny hlubokým mrazem a za velmi nízkého tlaku, díky tomuto procesu je zachována jak původní struktura, tak i chuť, všechny minerály a vitamíny, které jsou v daných potravinách obsaženy.
Příprava: obsah sáčku zalijeme 150 ml horké vody o teplotě 80 °C a dobře rozmícháme. Po 3-5 minutách je kaše připravena ke konzumaci.
Nedoporučujeme používat vodu vřelou, z důvodu neblahého vlivu na obsažené probiotické kultury Bacillus coagulans. Při vyšších teplotách se část bakterií znehodnotí a jejich efektivita se může snížit.
Tato lahodná instantní rýžová kaše s kousky lyofilizovaných banánů je bez obsahu laktózy a lepku. Kaše plná vitamínů.
Parametry
Značka | Mogador |
Hmotnost | 180 g |
Bezlepková | ano |