Zvýhodněná cena této udírny: jedná se o plně funkční a nepoužitou udírnu. Udírna má drobné oděrky, ďolíčky nebo menší defekty, které však neovlivňují plnohodnotný provoz a nejsou důvodem k reklamaci. Fotografie jsou ilustrativní a nezobrazují druh "poškození". Rybářská 30' Lehká a snadno přenosná udírna ideální pro rybáře k vodě, kempaře a nebo i domů na balkon (pokud okolí nevadí trochu voňavého kouře). Po vytažení je vysoká 90 cm a tak je vhodná i pro uzení dlouhých ryb. Kapacita Do naší... Celý popis
Koupit za 3 300 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

KAISER udírna TŘICÍTKA pro rybáře, nerez
Doprava:
zdarma
Skladem
3 300 Kč
Koupit za 3 300 Kč

KAISER udírna TŘICÍTKA pro rybáře, nerez
Doprava:
zdarma
Skladem
2 990 Kč
Koupit za 2 990 Kč
Popis
Zvýhodněná cena této udírny: jedná se o plně funkční a nepoužitou udírnu. Udírna má drobné oděrky, ďolíčky nebo menší defekty, které však neovlivňují plnohodnotný provoz a nejsou důvodem k reklamaci. Fotografie jsou ilustrativní a nezobrazují druh "poškození".
Rybářská 30'
Lehká a snadno přenosná udírna ideální pro rybáře k vodě, kempaře a nebo i domů na balkon (pokud okolí nevadí trochu voňavého kouře). Po vytažení je vysoká 90 cm a tak je vhodná i pro uzení dlouhých ryb.
Kapacita
Do naší rybářský třicítky se pohodlně vleze přibližně 4 kg masa a nebo 4 střední ryby. Nalifrovat ji můžete také klobáskama nebo párkama jen tak k douzení. Ať už jste kdekoli, zkrátka raušovní pochutnání.
Jednoduchost
V ohništi roztopíte oheň pomocí hrubé štěpky z tvrdého dřeva nebo klidně drobných klacíků a vytvoříte žhavý základ. Ten pak posypete udícíma pilinama či mokrou štěpkou a kouř je na světě. Fertig.
Rozměry udírny: Ø 26 cm x 53 cm (90cm)
Kapacita potravin: 4 kg
Váha udírny: 5 kg
Materiál: Nerezová
Max. provozní teplota: 150°C
Poctivá výroba
Třicítka vzniká ručním zatáčením nerezového drátu a rovného plechu. I falcování a lisování, vše je poctivá ruční práce. Díky této původní technologii vzniká udírna, která vydrží dlouhé roky.
Základní výbava Kaiserovo 30'
Všechen vercajk potřebný k vašemu prvnímu uzení je součástí balení
30' Topeniště
30' Teploměr
5 x Háček ve tvaru "S"
5 x Háček ve tvaru "U"
Buková štěpka 500 g
Doporučuju přikoupit
Ochranný obal
Před prvním uzením
Jak rozhicovat Kaiserovu rybářskou 30'?
Krok 1
V ohništi mimo udírnu rozdělejte oheň a založte žhavý základ. Buď pomocí pár kousků dřevěného uhlí nebo hrubou dřevěnou drtí z bukového dřeva.
Krok 2
Máte-li založený žhavý základ, posypte ho udícími pilinami nebo navhlčenou dřevěnou štěpkou k uzení. Ta se postará o vývin kouře. Pak šup s ohništěm do udírny.
Krok 3
Síla tahu, resp. "komínový efekt" se řídí jednoduše povytažením ohniště ven z udírny a teplotu pohlídáte teploměrem, který je již součástí balení.
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
Rybářská 30'
Lehká a snadno přenosná udírna ideální pro rybáře k vodě, kempaře a nebo i domů na balkon (pokud okolí nevadí trochu voňavého kouře). Po vytažení je vysoká 90 cm a tak je vhodná i pro uzení dlouhých ryb.
Kapacita
Do naší rybářský třicítky se pohodlně vleze přibližně 4 kg masa a nebo 4 střední ryby. Nalifrovat ji můžete také klobáskama nebo párkama jen tak k douzení. Ať už jste kdekoli, zkrátka raušovní pochutnání.
Jednoduchost
V ohništi roztopíte oheň pomocí hrubé štěpky z tvrdého dřeva nebo klidně drobných klacíků a vytvoříte žhavý základ. Ten pak posypete udícíma pilinama či mokrou štěpkou a kouř je na světě. Fertig.
Rozměry udírny: Ø 26 cm x 53 cm (90cm)
Kapacita potravin: 4 kg
Váha udírny: 5 kg
Materiál: Nerezová
Max. provozní teplota: 150°C
Poctivá výroba
Třicítka vzniká ručním zatáčením nerezového drátu a rovného plechu. I falcování a lisování, vše je poctivá ruční práce. Díky této původní technologii vzniká udírna, která vydrží dlouhé roky.
Základní výbava Kaiserovo 30'
Všechen vercajk potřebný k vašemu prvnímu uzení je součástí balení
30' Topeniště
30' Teploměr
5 x Háček ve tvaru "S"
5 x Háček ve tvaru "U"
Buková štěpka 500 g
Doporučuju přikoupit
Ochranný obal
Před prvním uzením
Jak rozhicovat Kaiserovu rybářskou 30'?
Krok 1
V ohništi mimo udírnu rozdělejte oheň a založte žhavý základ. Buď pomocí pár kousků dřevěného uhlí nebo hrubou dřevěnou drtí z bukového dřeva.
Krok 2
Máte-li založený žhavý základ, posypte ho udícími pilinami nebo navhlčenou dřevěnou štěpkou k uzení. Ta se postará o vývin kouře. Pak šup s ohništěm do udírny.
Krok 3
Síla tahu, resp. "komínový efekt" se řídí jednoduše povytažením ohniště ven z udírny a teplotu pohlídáte teploměrem, který je již součástí balení.
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
Parametry
Hmotnost | 5 kg |
Výrobce | Kaiser |
Materiál | nerezové |
Rybářské | ano |
Varianta | na dřevo |
S grilem | ne |
Digitální | ne |
Nerezové | ano |
Výška | 90 cm |