Směs koření a bylinek je pečlivě vybrané složení dodávající dokonalou chuť a vůni uzeným nebo grilovaným rybám. Tato solná marináda je ideální na nakládání ryb před uzením. Složení: sůl, cukr, směs bylinek a koření (kayenský pepř, sladká paprika, černý pepř, bílá hořčice, tymián, zázvor, bobkový list). Skladujte na suchém, chladném a stinném místě. Recept na uzené ryby: 1,5 kg ryby (4 malí pstruzi nebo velký kapr), 2 l studené vody, 1 balení marinády na ryby se směsí bylinek a koření.... Celý popis
Koupit za 49 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
BROWIN marináda na ryby, 120g
Doprava:
99 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
BROWIN marináda na ryby, 120g
Doprava:
99 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Popis
Směs koření a bylinek je pečlivě vybrané složení dodávající dokonalou chuť a vůni uzeným nebo grilovaným rybám. Tato solná marináda je ideální na nakládání ryb před uzením.
Složení: sůl, cukr, směs bylinek a koření (kayenský pepř, sladká paprika, černý pepř, bílá hořčice, tymián,
zázvor, bobkový list).
Skladujte na suchém, chladném a stinném místě.
Recept na uzené ryby:
1,5 kg ryby (4 malí pstruzi nebo velký kapr),
2 l studené vody,
1 balení marinády na ryby se směsí bylinek a koření.
Nasypte směs rybí marinády do studené vody pro přípravu láku. Vše důkladně promícháme. Ryby omyjte, odstraňte žábry a vložte je do nálevu. Odložte na cca 10 hodin do lednice nebo jiného chladného místa, jehož teplota nepřesáhne 8°C. Po uplynutí této doby ryby vyjměte a důkladně je osušte (to způsobí, že se ryby budou spíše udit než vařit). Rybu můžete nechat uschnout na teplém místě nebo použít sušičku potravin. Po usušení kůže ryb oschne a lehce ztuhnou - to je okamžik, kdy je můžete umístit do udírny a udit při teplotě 60 - 70°C asi 40 minut. Ovocné štěpky, například třešňové dřevo, jsou ideální pro uzení ryb.
Složení: sůl, cukr, směs bylinek a koření (kayenský pepř, sladká paprika, černý pepř, bílá hořčice, tymián,
zázvor, bobkový list).
Skladujte na suchém, chladném a stinném místě.
Recept na uzené ryby:
1,5 kg ryby (4 malí pstruzi nebo velký kapr),
2 l studené vody,
1 balení marinády na ryby se směsí bylinek a koření.
Nasypte směs rybí marinády do studené vody pro přípravu láku. Vše důkladně promícháme. Ryby omyjte, odstraňte žábry a vložte je do nálevu. Odložte na cca 10 hodin do lednice nebo jiného chladného místa, jehož teplota nepřesáhne 8°C. Po uplynutí této doby ryby vyjměte a důkladně je osušte (to způsobí, že se ryby budou spíše udit než vařit). Rybu můžete nechat uschnout na teplém místě nebo použít sušičku potravin. Po usušení kůže ryb oschne a lehce ztuhnou - to je okamžik, kdy je můžete umístit do udírny a udit při teplotě 60 - 70°C asi 40 minut. Ovocné štěpky, například třešňové dřevo, jsou ideální pro uzení ryb.
Parametry
Výrobce | Browin |
Hmotnost | 120 g |