Medovina No.22 skořicová – 0,5 l Ahoj, tady Alena a Josef, vaši včelaři Koláče, lívance, vafle, ale také polévky nebo omáčky – tam všude milujeme chuť i vůni skořice. Řekli jsme si tedy, proč si ji nedopřát i v tekuté formě. Proto jsme si dali práci s naší medovinou No.22 skořicovou. Pipláme se s ní jako s miminkem. Nic nechceme ošidit. Proč? Protože nad skořici není! Složení a konzistence medoviny No.22 skořicové Medovina No.22 skořicová se skládá výhradně z vody, domácího včelího medu a směsi... Celý popis
Koupit za 359 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Medovina No.22 skořicová – 0,5 l
Ahoj, tady Alena a Josef, vaši včelaři
Koláče, lívance, vafle, ale také polévky nebo omáčky – tam všude milujeme chuť i vůni skořice. Řekli jsme si tedy, proč si ji nedopřát i v tekuté formě. Proto jsme si dali práci s naší medovinou No.22 skořicovou. Pipláme se s ní jako s miminkem. Nic nechceme ošidit. Proč? Protože nad skořici není!
Složení a konzistence medoviny No.22 skořicové
Medovina No.22 skořicová se skládá výhradně z vody, domácího včelího medu a směsi bylin a koření. Neobsahuje žádné přidané stabilizátory, cukerné sirupy nebo jiné ředící šťávičky. Hodí se ke společenskému setkání, ke slavnostní večeři i samotná, když máte chuť na něco dobrého.
- Spoustu zajímavostí o našich výrobcích se dočtete na blogu.
Výroba medoviny No. 22 skořicové
Medovinu No.22 skořicovou děláme na naší farmě Včelařství Domovina na okraji Vysočiny. Celý výrobní proces je vlastně jednoduchý: tradiční postupy, kvalitní suroviny a poctivé řemeslo. To znamená stará dobrá ruční práce, náš domácí med a žádná chemie ani všelijaké náhražky.
- Věděli jste, že včela medonosná se kvůli lidské činnosti stala ohroženým druhem? Její úbytek člověka přímo ohrožuje – přidejte se proto k naší snaze pomáhat včelám. Tady si přečtěte, jak na to.
Jak si na medovině No.22 skořicové pochutnat?
Hmm, vůně cinnamomu pod nosánkem, to je jeden skoro jako v ráji. Skořice provoní každé zákoutí duše!
ZIMA: Když udeří tuhé mrazy, není nic lepšího než medovinu ohřát. Jak na to? Do rendlíku nalijeme medovinu a na mírném plamenu ji ohříváme. Teplota ohřevu nesmí přesáhnout 50 stupňů. Takto ohřátá chutná báječně.
LÉTO: Ledově vychlazená medovina osvěží také v těch největších tropických vedrech. Co dělat, pokud ji nemáte vychlazenou a nechcete, nebo nemůžete čekat na vychlazení? Doporučuji hodit do sklenky kostku ledu. A je to. Osvěžující alkoholický drink je na světě.
- Rady do kuchyně: jak z medových výrobků vykouzlit skvělé pochoutky.
Složení: voda, med, směs bylin a koření
Obsah alkoholu: min. 13 %.
Skladování: v temnu a chladu
V internetovém obchodě www.vcelarstvi-domovina.cz je zakázán prodej alkoholických nápojů osobám mladším 18 let.
Ahoj, tady Alena a Josef, vaši včelaři
Koláče, lívance, vafle, ale také polévky nebo omáčky – tam všude milujeme chuť i vůni skořice. Řekli jsme si tedy, proč si ji nedopřát i v tekuté formě. Proto jsme si dali práci s naší medovinou No.22 skořicovou. Pipláme se s ní jako s miminkem. Nic nechceme ošidit. Proč? Protože nad skořici není!
Složení a konzistence medoviny No.22 skořicové
Medovina No.22 skořicová se skládá výhradně z vody, domácího včelího medu a směsi bylin a koření. Neobsahuje žádné přidané stabilizátory, cukerné sirupy nebo jiné ředící šťávičky. Hodí se ke společenskému setkání, ke slavnostní večeři i samotná, když máte chuť na něco dobrého.
- Spoustu zajímavostí o našich výrobcích se dočtete na blogu.
Výroba medoviny No. 22 skořicové
Medovinu No.22 skořicovou děláme na naší farmě Včelařství Domovina na okraji Vysočiny. Celý výrobní proces je vlastně jednoduchý: tradiční postupy, kvalitní suroviny a poctivé řemeslo. To znamená stará dobrá ruční práce, náš domácí med a žádná chemie ani všelijaké náhražky.
- Věděli jste, že včela medonosná se kvůli lidské činnosti stala ohroženým druhem? Její úbytek člověka přímo ohrožuje – přidejte se proto k naší snaze pomáhat včelám. Tady si přečtěte, jak na to.
Jak si na medovině No.22 skořicové pochutnat?
Hmm, vůně cinnamomu pod nosánkem, to je jeden skoro jako v ráji. Skořice provoní každé zákoutí duše!
ZIMA: Když udeří tuhé mrazy, není nic lepšího než medovinu ohřát. Jak na to? Do rendlíku nalijeme medovinu a na mírném plamenu ji ohříváme. Teplota ohřevu nesmí přesáhnout 50 stupňů. Takto ohřátá chutná báječně.
LÉTO: Ledově vychlazená medovina osvěží také v těch největších tropických vedrech. Co dělat, pokud ji nemáte vychlazenou a nechcete, nebo nemůžete čekat na vychlazení? Doporučuji hodit do sklenky kostku ledu. A je to. Osvěžující alkoholický drink je na světě.
- Rady do kuchyně: jak z medových výrobků vykouzlit skvělé pochoutky.
Složení: voda, med, směs bylin a koření
Obsah alkoholu: min. 13 %.
Skladování: v temnu a chladu
V internetovém obchodě www.vcelarstvi-domovina.cz je zakázán prodej alkoholických nápojů osobám mladším 18 let.
Parametry
Výrobce | Včelařství Domovina |