Vyrobena je z kvalitních vyzrálých švestek, tímto je velmi originální. Slivovice je jemná a středně aromatická. Obsah alkoholu je 50%. Švestkový destilát - čistá ovocná pálenka z vyzrálých švestek. Slivovici vyrábíme z kvalitních švestek, které sklízíme a následně třídíme. Švestky jsou tou nejdůležitější surovinou pěstitelské pálenice. Vybíráme pouze velmi vyzrálé švestky. Švestky jsou nejdříve zpracovány vřetenovým čerpadlem, které z nich udělá kaši, ale nedrtí pecky. To je velmi důležité. Z ovoce... Celý popis
Koupit za 669 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Sudličkova Slivovice 50% 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
69 Kč
Skladem
669 Kč
Koupit za 669 Kč
Sudličkova Slivovice 50% 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
99 Kč
Skladem
719 Kč
Koupit za 719 Kč
Sudlička Slivovice 0,7l 50%
Doprava:
89 Kč
Skladem
743 Kč
Koupit za 743 Kč
Sudličkova Slivovice 50% 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
69 Kč
Skladem
825 Kč
Koupit za 825 Kč
Sudličkova Slivovice 50% 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
70 Kč
Skladem
720 Kč
Koupit za 720 Kč
Popis
Vyrobena je z kvalitních vyzrálých švestek, tímto je velmi originální. Slivovice je jemná a středně aromatická. Obsah alkoholu je 50%. Švestkový destilát - čistá ovocná pálenka z vyzrálých švestek.
Slivovici vyrábíme z kvalitních švestek, které sklízíme a následně třídíme. Švestky jsou tou nejdůležitější surovinou pěstitelské pálenice. Vybíráme pouze velmi vyzrálé švestky. Švestky jsou nejdříve zpracovány vřetenovým čerpadlem, které z nich udělá kaši, ale nedrtí pecky. To je velmi důležité. Z ovoce připravíme kvas. Ten získáme tím, že ovoce kvasí v kvasných kádích, bez přístupu vzduchu. Kvašení je nejdůležitější proces. Ovoce kvasí minimálně 60 dnů.
Doporučená teplota skladování je 10-18 °C. Ovoce necháme přirozeně kvasit, tak vzniká ta nejlepší slivovice. Na 1l 50% ovocné pálenky spotřebujeme 9-13kg.
Slivovici vyrábíme z kvalitních švestek, které sklízíme a následně třídíme. Švestky jsou tou nejdůležitější surovinou pěstitelské pálenice. Vybíráme pouze velmi vyzrálé švestky. Švestky jsou nejdříve zpracovány vřetenovým čerpadlem, které z nich udělá kaši, ale nedrtí pecky. To je velmi důležité. Z ovoce připravíme kvas. Ten získáme tím, že ovoce kvasí v kvasných kádích, bez přístupu vzduchu. Kvašení je nejdůležitější proces. Ovoce kvasí minimálně 60 dnů.
Doporučená teplota skladování je 10-18 °C. Ovoce necháme přirozeně kvasit, tak vzniká ta nejlepší slivovice. Na 1l 50% ovocné pálenky spotřebujeme 9-13kg.
Parametry
Výrobce | Sudlička |
Značka | Sudlička |
Alkohol | 50 % |
Objem | 0.7 l |
Země původu | Česká republika |
Druh | Slivovice |
Druh balení | holá láhev |