Vývar slepičí - 2 porce 15 hodin tažený vývar ze slepic a kořenové zeleniny, jemně solený. Je ideální jako základ polévek, omáček a samotný krásně zahřeje při sychravých dnech. Udělá vaše jídlo neodolatelným i bez chemie a dochucovadel. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů. Každý... Celý popis
Koupit za 99 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
98 %
EXPRES MENU Vývar slepičí 500 g 500 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
96 %
Expres Menu Vývar slepičí 500 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
93 %
Expres Menu vývar slepičí 2 porce 500g
Doprava:
89 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
97 %
EXPRES MENU Vývar slepičí 500 g
Doprava:
79 Kč
Skladem
109 Kč
Koupit za 109 Kč
95 %
Expres Menu Vývar slepičí 500 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
109 Kč
Koupit za 109 Kč
Popis
Vývar slepičí - 2 porce
15 hodin tažený vývar ze slepic a kořenové zeleniny, jemně solený. Je ideální jako základ polévek, omáček a samotný krásně zahřeje při sychravých dnech. Udělá vaše jídlo neodolatelným i bez chemie a dochucovadel. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let.
Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Slepičí vývar (voda, slepice bez drobů, mrkev, petržel, cibule, celer, česnek, sůl kamenná, bobkový list, nové koření, pepř celý).
Výživové údaje na 100 g
Energie
35,1 kJ / 8,0 kcal
Tuky
0,08 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,03 g
Sacharidy
0,7 g
z toho cukry
0,52 g
Bílkoviny
1,2 g
Vláknina
0,1 g
Sůl
0,34 g
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původu
Česká republika
15 hodin tažený vývar ze slepic a kořenové zeleniny, jemně solený. Je ideální jako základ polévek, omáček a samotný krásně zahřeje při sychravých dnech. Udělá vaše jídlo neodolatelným i bez chemie a dochucovadel. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let.
Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Slepičí vývar (voda, slepice bez drobů, mrkev, petržel, cibule, celer, česnek, sůl kamenná, bobkový list, nové koření, pepř celý).
Výživové údaje na 100 g
Energie
35,1 kJ / 8,0 kcal
Tuky
0,08 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,03 g
Sacharidy
0,7 g
z toho cukry
0,52 g
Bílkoviny
1,2 g
Vláknina
0,1 g
Sůl
0,34 g
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původu
Česká republika
Parametry
| Výrobce | EXPRES MENU |
| Značka | EXPRES MENU |
| Hmotnost | 500 g |
| Druh masa | kuřecí |
| Bezlepková | ano |
| Typ jídla | polévky |