Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Jelení kýta se vyznačuje pevnou vláknitou strukturou a vybízí k zhotovení vynikajících omáček nebo k rychlé úpravě na pánvi. Vhodná na pečení a dušení v celku, případně řízky nebo steaky. TIP NA RECEPT: JELENÍ KÝTA NA ŠÍPKOVÉ OMÁČCE Budete potřebovat:600 g jelení kýta60 g špek100 g mrkev100 g celer80 g cibule60 g olej60 g máslo50 g hladká mouka30 g cukr krupice25 g med60 g perník na strouhání50 g šípkový džem80 g brusinky40 g červené víno1L... Celý popis
Koupit za 770 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Šumavská Zvěřina Jelení kýta bez kosti cca 2.2kg
Doprava:
zdarma
Skladem
770 Kč
Koupit za 770 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Jelení kýta se vyznačuje pevnou vláknitou strukturou a vybízí k zhotovení vynikajících omáček nebo k rychlé úpravě na pánvi.
Vhodná na pečení a dušení v celku, případně řízky nebo steaky.
TIP NA RECEPT: JELENÍ KÝTA NA ŠÍPKOVÉ OMÁČCE
Budete potřebovat:600 g jelení kýta60 g špek100 g mrkev100 g celer80 g cibule60 g olej60 g máslo50 g hladká mouka30 g cukr krupice25 g med60 g perník na strouhání50 g šípkový džem80 g brusinky40 g červené víno1L vývarsůl, pepř, bobkový list, nové koření, tymián
Postup přípravy:Očištěné, omyté a odblaněné maso prošpikujeme špekem, opečeme na rozpáleném tuku, vyndáme a do omastku dáme restovat zeleninu s cibulí a kořením do zlatova. Přidáme maso, zalijeme vývarem a dusíme do měkka.
Na másle si mezi tím orestujeme med, šípkový džem, brusinky a přisypeme nastrouhaný perník. Zalijeme červeným vínem a necháme jemně povařit. Když je maso měkké vyjmeme jej do jiné nádoby. Základ zahustíme jíškou a necháme asi hodinu provařit. Propasírujeme přes jemný cedník a přidáme do omáčky provařenou sladkou omáčku z džemu a vína. Provaříme asi ještě 20 minut.Podáváme s domácími knedlíky.
O ZNAČCE
Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
Vhodná na pečení a dušení v celku, případně řízky nebo steaky.
TIP NA RECEPT: JELENÍ KÝTA NA ŠÍPKOVÉ OMÁČCE
Budete potřebovat:600 g jelení kýta60 g špek100 g mrkev100 g celer80 g cibule60 g olej60 g máslo50 g hladká mouka30 g cukr krupice25 g med60 g perník na strouhání50 g šípkový džem80 g brusinky40 g červené víno1L vývarsůl, pepř, bobkový list, nové koření, tymián
Postup přípravy:Očištěné, omyté a odblaněné maso prošpikujeme špekem, opečeme na rozpáleném tuku, vyndáme a do omastku dáme restovat zeleninu s cibulí a kořením do zlatova. Přidáme maso, zalijeme vývarem a dusíme do měkka.
Na másle si mezi tím orestujeme med, šípkový džem, brusinky a přisypeme nastrouhaný perník. Zalijeme červeným vínem a necháme jemně povařit. Když je maso měkké vyjmeme jej do jiné nádoby. Základ zahustíme jíškou a necháme asi hodinu provařit. Propasírujeme přes jemný cedník a přidáme do omáčky provařenou sladkou omáčku z džemu a vína. Provaříme asi ještě 20 minut.Podáváme s domácími knedlíky.
O ZNAČCE
Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
Parametry
Výrobce | Šumavská Zvěřina |